Toчно същите неща ми се случваха на лаптопа (доста мощен ) бутнах всичко на мин и с еоправи, иначе само машините не се виждаха, трвеи и други глупости си бяхан харед...впрочем това че бяха невидими не ми попречи да гръмна двама Но не съм проучвал в детайли причината, само веднъж съм играл от него...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеЕй сега в едн абитка ме пусна с по 6 артилерии от всяка страна
На мен пък оня ден ми се случи една игра да пусне само нашия отбор с общо 9 дестройъра(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Apolo написа Виж мнениеНе, всъщност компютърът ми е доста мощна машина. А описанието ми е, че не виждам никакви машини - вражеските ако съм на зуум и посоча върху тях(това е трудно, тъй като не виждам нищо под червения ромб)се появяват, иначе са като призраци, изскачат от никъде и съм аут. Пък не мога да видя и моите, само по картата и зелените маркерии над тях... много странно"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
tconiotconev написа Виж мнениеИграя в руския сървар и да си призная , че след обновлението нещо не съм доволен, защото и аз не мога да видя танковете, отделно когато вляза в настройките установих, че такива липсват и имам чувството, че играта ми постоянно се лагва.Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
CaptMick написа Виж мнениеНа руския съм повече от година, на европейския почнах наскоро... Преди ъпдейта на ру нямах почти никакви проблеми с лаг и прочие, при все, че машината ми е слабичка. За сметка на това, през повечето време на европата си е направо кошмар, хем съм свалил всичко на мин! Направи ми впечатление снощи, че и при братушките нещата са скапани - направих 3 игри, при който танкът ми реагираше с 4-5 секундно закъснение и се отказах. Ако така продължава, май ще се откажа съвсем
Comment
-
Те хората си писаха че очакват проблеми и имат канал за кореспонденция с тестерите.Предполагам до седмица две ще ги изчистят.Лошото е че започват поетапно пускане на френските машини и очаквам да завалят камара нови бъгове.Май пак ще си направя акаунт на европейския да поджиткам старата версия докато я има.
Което означава да се оглеждам за БГ клан в европейския,за предпочитане със своя територия.Ако някой има познати свиркайте плс.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеТе хората си писаха че очакват проблеми и имат канал за кореспонденция с тестерите.Предполагам до седмица две ще ги изчистят.Лошото е че започват поетапно пускане на френските машини и очаквам да завалят камара нови бъгове.Май пак ще си направя акаунт на европейския да поджиткам старата версия докато я има.
Което означава да се оглеждам за БГ клан в европейския,за предпочитане със своя територия.Ако някой има познати свиркайте плс.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеКоето означава да се оглеждам за БГ клан в европейския,за предпочитане със своя територия.Ако някой има познати свиркайте плс.
EPIC и EPICS са другите нашенци, те си имат стабилни територии. Всъщност това си е един клан, но поради многото хора се разделиха на две."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Сега ми трябва само идея как да се свържа и кога.Защото сега започвам и до тиър 9-10 има доста да драпам.Но си е друго да има поне с кого да си лафя докато цъкам.
П.П. Ника ми както и навсякъде е този "bigbeer".направих си и един акаунт за (агент провокатор) Zloy_Bobrik. С него смятам да извършвам наказуеми и неморални неща.
Comment
Comment