Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Баланса на танковете в играта няма почти нищо общо с реалността. Играта е аркадна, макар че двигателя за смятане на пораженията (т.е. дали снаряда пробива бронята и какво удря и тн) е доста реалистичен за такъв тип игра.

http://www.wotdb.info/ <- настоящото технологично дърво. Има все още някои съществени проблеми в баланса поради това как са вземани решенията кой танк в кое ниво да се постави. Най-големият абсурд е баланса на 7мо ниво тежки танкове, където имаме Тигър от 1942, ИС от 1943 и Т-29 от 1944. Т-29 е страхотно добър в сравнение с другите два, ИС е ОК, но Тигър едвам се справя за това ниво. Виж, ниво 8 е много по-добре балансирано (там са Тигър 2, Т32 и ИС-3).

Разработчиците постепенно се опитват да коригират такива проблеми, в момента се въвеждат няколко нови танка за немците (Е-серията и др) които ще подобрят баланса при високите нива.

За мен все още е изключително забавна, играя с някои много добри играчи и кланът ми е един от най-добрите тактически, макар и да не е много голям. В момента имам над 20 танка, най-добрите ми са Panther, Loewe, Patton, T30. В клановите войни играя с последните два според ситуацията. По принцип американските ми пасват най-много на игровия ми стил, макар че са доста чупливи имат някои големи тактически преимущества които в правилните ситуации ги правят почти непобедими. Въпросът е играчът да успее да ги постави в правилната ситуация
    Last edited by Imperial; 06-08-2011, 18:30.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Абре момци, аз преди сумати месеци се ригистрирах и по това време нямаше налични ключове. И уж щеше да има, ала нацки. Пуснаха ли нови ключове?

Comment

От януари насам няма нужда от ключ...
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

aiwara написа Виж мнение
          Аз играя от август 2010. Вече вкарвам и пари за премиум, че и без това нямам много време за циклене, поне да правя екс. и кредити. И аз чакам Е-50 с нетърпение.
          Избута ли вече Пантера 2, адаш? Аз само чакам новия пач и ще се разхождам с Е-50

Imperial, бая си напреднал

От тежките тиър 7 съм играл много единствено с Тигър и може би 6-7 игри с Т-29 на акаунта на приятел. Скоро ще имам ИС за сравнение, но според мен Тигър I е прекрасна машина. Нямам проблем да се справя с ИС или Т-29 в единоборство. Просто съм му свикнал - сравнително повратлив, цели точно и на големи разстояния, може да издържи бая бой, стига да не се запали...

И най-вече - изглежда страхотно.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Вече я бях стигнал един път - преди да рестартират. Пантера 2 е голяма машина! Сега съм още на VK3002DB, че нямам много време за игра. А сега с новия пач ще има ли рестарт пак?

Comment

Не, няма да има повече рестарти.

На Пантера 2 сега са сложили някакво магическо оръдие - 75мм/L100 - по-дълго е от самия танк...
              Когато се повяви Е-50, ще носи някакво още по-вълшебно 88мм/L100!
              8 и кусур метра оръдие...
              Last edited by feersum; 08-08-2011, 18:00.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Може ли да се плаща с дебитна карта в лева? Кредитните ми ги блокираха преди доста време по обективни причини
                Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

Зависи дали имаш разрешени международни лимити. Ако е дебитна виза - според мен е почти сигурно, че ще можеш.
                  Дали имаш м/ународни лимити можеш да разбереш лесно - погледни задната страна на пластиката. Ако имаш изписан 3-цифрен код - имаш такива лимити и можеш да се разплащаш по интернет.

Comment

feersum написа Виж мнение
                    Нямам проблем да се справя с ИС или Т-29 в единоборство.
                    Явно не си попадал на свестен играч с Т-29. За мен Тигър е почти безплатен xp като го срещна
                    albireo написа

Comment

Може пък ти да не си попаднал на добър играч с Тигър.

Както и да е. Направо не знам как ще откарам още 80 000 екс. с ДБ-то, докато стигна заветната Пантера. А и после колко мъка ще е, докато вкарам модулите. Дефоултната Пантера е ковчег.

Comment

Как се купува Pantera
                        EDIT: THIS IS OUTDATED SINCE 2011!!The right way to buy a panther in the game World of Tanks.1) play Tiger till you research all equipment2) accumulate 2,5m ...
                        War, war never changes..

Comment

Един български клан:
                          Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.

Comment

feersum написа Виж мнение
                            Зависи дали имаш разрешени международни лимити. Ако е дебитна виза - според мен е почти сигурно, че ще можеш.
                            Дали имаш м/ународни лимити можеш да разбереш лесно - погледни задната страна на пластиката. Ако имаш изписан 3-цифрен код - имаш такива лимити и можеш да се разплащаш по интернет.
                            Уви-нямам трицифрен код на гърба и не е виза. Това значи, че духам супата...

Comment

Хм, а Пантерата не само са я свалили tier надолу, ами са и сложили и някакво безумно оръдие? Спомням си на бетата какъв кошмар беше, в момента не виждам кой би избрал VK 3002 (DB) пред нея, при положение че е по-слаб по всеки един показател...
                              <<..........>>

Comment

Deimos написа Виж мнение
                                Хм, а Пантерата не само са я свалили tier надолу, ами са и сложили и някакво безумно оръдие? Спомням си на бетата какъв кошмар беше, в момента не виждам кой би избрал VK 3002 (DB) пред нея, при положение че е по-слаб по всеки един показател...
                                На европейския сървър още не е свалена надолу. Или имаш предвид руския или тестовия?
                                А иначе бих минал през 3002DB от 3601H, защото 3001H изобщо не ми допада. Но пък 3601 ми е любима машина. DB също, в бетата имах доста добри резултати с него.
                                А и 3601H е разклонението между Пантера и Тигър, според мен е логично ако искаш и двата танка, да минеш през 3601.

Редакция: Новият пач идва утре.
                                The release of v.6.6 update is scheduled for August 10, 2011 . EU server downtime: 4:00 am - 12:00 UTC US server downtime: 8:00 am ...

Release of v.6.6 Update Is Scheduled for August 10
                                The release of v.6.6 update is scheduled for August 10, 2011.

EU server downtime:
                                4:00 am - 12:00 UTC
                                Last edited by feersum; 09-08-2011, 16:20.

Comment

Working...
                                X