Onzi den edno E-75 kak me нервна, аз си бях с М36-цата, снаряд след снаряд, попадения и нищо, бордове, купола, нъц, накрая на онова му омръзна и ме гръмна. Иначе шерманите и аз много си ги обичам и си ги държа всичките....имам предвид и шерманоидите, освен М10, него никога не съм го имал, дори Т14 си държа...иначе идеална партия за Мардера би бил един Чърчил..все още ен мога да ис подобря най-добророто точково постижение и си стои на Чърчила.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Случи се... след месеци битки най-накрая се случи!
Clan Wars: Corsica, landing, battle with owner
21 ноември 2011 г. 23:46:48 ч.
[-PRC-] Power & Rage Clan vs. [HWBG] War Geeks United
Победа!
Завзехме земя!
Сега ще трябва да я защитим..."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Побързайте да си вземете 750 злато и 1 ден премиум безплатно докато има:
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
Много любопитна история, Т-34 на няколко пъти ми дава рикошет когатого стрелям с 90 мм оръдие, и черно и в борда...а и при дават аслучая би трябвало да го дупна цялото, друг въпрос е как го виждат да даде рикошет когато бронята е на половинтана калибър ана оръдието...ам аявно на руските танкове всичко може...дори ми се случи Т-50 д ами даде рикошет от ттова оръдие.
Иначе вчерав една битка на степите как опатках 3 тежки танка с Е8-цатат (нещи Джъмбото не ме кефи много напоследът)
Пътво един Т1 или Т6 на открито в полето си се въртяхме, после един тигър сред скалите в дясно, и сле днего един Т32 (е не директно след него, и едно Су-85 или Су100 го отнесе защото иначе щеше да го прикрие)... но не ми дад емедал, от друга тсрана в по-високите тиъри ми прави впечатление че експито не расте много, но за сметк ана това парите са на камари, най-редовно със слъгера дори за битка с 400-500 експи ми дава 30К+ прички.Comment
-
Парите растат с тиъра, така е. Накрая е важно обаче колко остават чисти - снощи при битка с Е-75 ми даде 50 и нещо хиляди, от които се изръсих 9 хиляди за ремонт, 6 хиляди за аптечка и ремонтен комплект и още 20+ хиляди за снаряди."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
Руснаците са неприятни. На публичния тестов сървър като се логна и ми пише на ника _US и като го видят това тия с _RU ме заливат с псувни или даже ме стрелят съотборниците - и много други се оплакват от такова отношение. Затова и спрях да влизам там.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
просто с акомплексари хората...иначе вчера ММ-о се беше бъгнало нещо, вчера ме пуска в една битка и около мене гледам все Пз 4 в начална конфигурация...и един първобитен Т-34 който нарочно спря пред менена баира...идеш еми да го гръмна...срещу нас все някакви фантасмагорични ерманскинеща, аз нито едно ен пробих, в момента в който ми писна губехме с 11 на нула, следващата битка, ние бием с 15 на нула... убер дисбалансирано.Comment
-
"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."Comment
-
M6 (a prepolagam и М1, не съм играл с негообаче) хвърля вериги ужасно лесно, ням абитка поне един път да не се случи...а става самое веднъж когато съм сам и ме пука артилерия...просто не се доживява втори...но е просто възмутително...и пак Т-50 ми дава рикошет на калибърт който трябва д аго дупне от двете страни...а тези 90 мм ан ИСУ-то явно държат бая повече от чуждите 90...руск аму работа.Comment
Comment