Абе и за трошене на други леки също стават
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
M5 с гаубица (известен на по-светнатите като М8) става и за скаутване и за стрелба по големи машини, и е достатъчно повратлив за да цикли...за разли аот да кажем Пз3 с гаубица който поне на мене ми завива трудно...
Иначе Джъмбото ме разочарова доста след първите битки...или просто ме пуслкаше все срещу говеда...единият път дори от нашият отбор (понеже поради липса на врази зад мене няма ка иначе д аима дупка в надмоторният лист.
Comment
-
bigbeer написа Виж мнениеПарички се вадят бързо с тиър 5.Снарядите и евентуалния ремонт там струват малко,а като го пусне с големите тиъри взима маса пара за всеки анулиран.Хумела е машина за пари.Добре се справят и Щуг-а и Pz IV -та.За съжаление американските на това ниво не са перфектни,М7-цата е прилична и Чафи-то ако оцелее.От рашънските Т-34 с 57мм се справя също добре,естествено и Т-50-2 но при него поправката е по дефолт.Всичко е до стил на игра.Дебнячите са с предимство А "екстрите" даващи най-добри бонуси не виждам как ще се менкат между различите машини.Те са заключени още при покупката и само срещу златце могат да се прехвърлят.
Мардер-а го направих на макс със 76-ица и ми е комфортно с него. Ще отделя малко време за работа по артилерия, не съм се пробвал още в тоя жанр...Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Worcho,
Аз ги ползвам фугасните и то много ефективно, ама на 57 мм оръдие файда нема - твърде маломощни са. Ефектът е добър от поне 75 мм нагоре. На КВ съм със 107-ица и като сложа фугас им разплаквам лелята...Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Между другото, руснаците се скъсаха тия дни с обновления и работа по сървъра. След вчерашното планово презареждане днес пак го спряха извънредно. Обявено е до 21:10 МСК/20:10 наше време, ама още не работи. Питам се какво ли иде?Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
-
Worcho написа Виж мнениеАбе момчета ползвате ли ги тия фугаски аз като стрелям с тях бия някакви незначителни 5-6% на тиер 5, а и аз съм тиер 5 карам Т-34 снабден с 57мм.
А сега съм се наточил да стигна до СУ-85. Искам да пробвам и неговото 107 мм.
На книга е по-точно от това на КВ, прицелва се по-бързо и даже зарежда по-бързо.Last edited by feersum; 26-10-2011, 09:56."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
CaptMick написа Виж мнениеМежду другото, руснаците се скъсаха тия дни с обновления и работа по сървъра. След вчерашното планово презареждане днес пак го спряха извънредно. Обявено е до 21:10 МСК/20:10 наше време, ама още не работи. Питам се какво ли иде?Analog man...
Comment
-
CaptMick написа Виж мнениеАз успях да вляза едва след 22 снощи - беше голям лаг, много навалица, поради което се отказах бързо.Analog man...
Comment
-
Оправили са го ама друг път, пак ми пуска танкове от 60-те в битка с шермани. А това дето разни кретени дето си правят платууни с танкове 1 тиът, е тези са за убиване, сега аз раборам че дори при загуба другарчето им ще нзоби достатъчно експи да прескочи нивото, ама по този начин проваля играт тана целият отбор.
Comment
-
pkolev написа Виж мнениеХмм, от София, с доставчик Мегалан, снощи от 20:00 до 01:00 нямаше нито един проблем!Еще Александр Сергеевич Пушкин говорил: "ДУШИ прекрасные порывы". Надо правильно расставлять акцент, товарища офицеры.
Comment
Comment