Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Какво оръдие е носел първият ИС танк? Реалният, не игровият.
    Според мемоарите на Кариус са били въоръжени със 122 мм оръдие. 100 мм използвало ли се е?

gollum написа Виж мнение
    Въобще, из проектните им машини се срещат такива със свръхмощно въоръжение, много броня, които вероятно биха се претворили в посредствени тежки танкове с мизерна маневреност и проходимост и цял куп експлоатационни проблеми. Има и проби да "повторят" СМК в КВ-вариант - с 107 мм, 45-мм и картечници в отделни кули. Як дизел-пънк, обаче доста непрактично .

ПП Интересното е, че ако войната за тях не бе започнала през 1941 г., поне част от теи машини щяха да достигнат някаква поне ограничена серия.
    Интересно, това доста ми прилича на немските проекти за тежки и свръхтежки танкове
    "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Точно де, обаче като вкарват подобни фантасмагории в игрити ги вкрават с проектните им характеристики, които естестиси са много далеч от възможните реални (пример Пантера, която е трябвало д абъде 35 т а реално е била "малко" повечло" , в резултата всички движат с фантасмагоиите и играта иглежда страннно, аз затова харесвам ниските тиъри, повечето машини са истински.
      А най ме дразнят разни извращеняи с оръдие които елементарно не се побират на тях, като например щуг с 70 калиброво оръдия, което няма как да се събере в него, или Т-50 с 57 мм , или пък Пз4 в втората купола, това нещо и без такива извращеняи е било претоварено...а в играта въпреки тях успява да изпревари Шърман, което сее водил да добра бегачка....
      Би трябвалод а има опщия "историческ абитка" иако я изберещ да те пуска само с истиснки машини, пък ако има и "национална битка" и в тоят отбор да сте само от еднанация,би било направо прекрасно.
      За такива дреболии като сиви германски машини от късните тиъри дори е срамно да се споменава

Comment

Първите ИС-ове са с 85 мм оръдие.
        Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
        Проект 22.06.1941 г.
        "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

feersum написа Виж мнение
          Какво оръдие е носел първият ИС танк? Реалният, не игровият.
          Според мемоарите на Кариус са били въоръжени със 122 мм оръдие. 100 мм използвало ли се е?

Интересно, това доста ми прилича на немските проекти за тежки и свръхтежки танкове
          Първият Ис е с 85 мм, амного куполнит еим танкове са страшни,

свали си сги, страшни са, аз ги има и трите тома на хартия (третият май не се е продавал в българия) книгите са един път....сега като се замисля май се мотахем с импереца когато си купих първият том.

Comment

Благодаря за информацията и книжките

Гоги, ти пробва ли Историческите битки на EU сървъра, дето писах за тях?

Имам спомени, че преди бая време един от девелопърите беше писал, че обмислят и вариант за "национални" битки.
            "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

дали да не си пуснем отделна тема "танковете в WOT" ако ще бистрим реалните желелза?

Comment

Не съм ги пробвал, нещо боледувам напоследък, пък и клиентите мрънкат "кога ще направиш това " и "какво става с онова"...лигльовци, не стига че правим повече нови неща от която и да е друга фирма на пазара.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                  Точно де, обаче като вкарват подобни фантасмагории в игрити ги вкрават с проектните им характеристики, които естестиси са много далеч от възможните реални (пример Пантера, която е трябвало д абъде 35 т а реално е била "малко" повечло" , в резултата всички движат с фантасмагоиите и играта иглежда страннно, аз затова харесвам ниските тиъри, повечето машини са истински.
                  А най ме дразнят разни извращеняи с оръдие които елементарно не се побират на тях, като например щуг с 70 калиброво оръдия, което няма как да се събере в него, или Т-50 с 57 мм , или пък Пз4 в втората купола, това нещо и без такива извращеняи е било претоварено...а в играта въпреки тях успява да изпревари Шърман, което сее водил да добра бегачка....
                  Би трябвалод а има опщия "историческ абитка" иако я изберещ да те пуска само с истиснки машини, пък ако има и "национална битка" и в тоят отбор да сте само от еднанация,би било направо прекрасно.
                  За такива дреболии като сиви германски машини от късните тиъри дори е срамно да се споменава
                  Pz4 със Shmallturm купола е наистина бил тестван. IS-85 е начална (stopgap) версия, която е КВ1С с купол от ИС и 85мм оръдие, докато изкарат IS със 122мм.

Относно непобиращите се неща - те имат някакви чертежи, и според тях, съпоставят, дали нещо би могло да се сложи на танк. Когато разработваха E-серията, пуснаха няколко чертежа, как едно или две предложени оръдия, не се събираха в куполите. Така че не го правят толкова насляпо. Но не се знае чертежите им колко са верни.
                  War, war never changes..

Comment

Значи щуг със 70 калибра се е мислял, но оръдието не се събира, иначе всеки може да начертае каквото си иска, както казват руснаците "хартията всичко ще изтърпи".
                    А предвид глупостите дето са ги натворили силно ме съмнява качеството на ресърча им, последните глупости които случайно открих- първото американско ТД в играта реалное било самоходна артилерия, докато първата артилерия в играта реалное било ТД. Пък къде откриха 114 мм броня в М10 и М36 за мене е мистерия.
                    Иначе за Пз4, аз не казвам че не изпитван, казвам какво е поведението на машината с него в играта.
                    Разни концептуалнипропуски от сорта да се упгрейдва купол без да има подобан опция за корпусите с е направо дребенееде

Comment

дали да не си пуснем отделна тема "танковете в WOT" ако ще бистрим реалните желелза?
                      Хм... Въпреки че в раздела за Тежко въоръжение си има доста теми за танкове...
                      Аз лично бих се пробвал да си направя списък кой танк от WoT е реален и кой - не, а някой по-разбиращ да обясни къде съм сбъркал и защо

Шърманите имат ужасно много модификации, например. КВ - също. ИС - и те. Със самоходните оръдия е същата работа.

Comment

bigbeer написа Виж мнение
                        Мисля,че много правилно си се насочил по дървото на средните.Тежките са направо скука,като поиграеш малко повечко.Но защо реши да изоставиш немските в полза на руските ? Танка с най-добро съотношение маневреност-броня + перфектно оръдие е Panther II от немския клон.Танковете които смятам на този етап за най-приятни за игра са Пършинг и Патън,естествено от Сащианския клон.От къде ти хрумна да развиваш точно руските бози ? Най-лесни за развитие пак са сащианците.Практически всичките им леки-средни машини са с много добра скорост+ прилично за класа си оръдие.При рашъните удоволствие може да получиш единствено от нереално бустнатите Т-34-85;Т-44 и Т-54,но като лично усещане не бих те посъветвал.Американските са в пъти по-балансирани.Лично се стремя към грозния пинокио Panther II.Още не съм я открил,но поиграх през профила на приятел и съм леко шашардисан.За 3 битки направих 19 фрага,взехме 3 победи камара експ и пари.Може да е до късмет,но просто е нереална като плавност на хода и стрелба от движение.Само този уникално дълъг нос ми разваля кефа.Визуално Патъна е къде по симпатичен
                        Честно казано и аз незнам защо изоставих немските машини, въпреки че съм превържаник на Вермахта просто тогава нямаше кой да ме посъветва. Сега ще взема Т-34 и може да се варна на немските танкове.

Comment

Значи щуг със 70 калибра се е мислял, но оръдието не се събира, иначе всеки може да начертае каквото си иска, както казват руснаците "хартията всичко ще изтърпи".
                          А предвид глупостите дето са ги натворили силно ме съмнява качеството на ресърча им, последните глупости които случайно открих- първото американско ТД в играта реалное било самоходна артилерия, докато първата артилерия в играта реалное било ТД. Пък къде откриха 114 мм броня в М10 и М36 за мене е мистерия.
                          Иначе за Пз4, аз не казвам че не изпитван, казвам какво е поведението на машината с него в играта.
                          Разни концептуалнипропуски от сорта да се упгрейдва купол без да има подобан опция за корпусите с е направо дребенееде
                          Предвидено е в бъдещи версии, да има допълнителни модули броня за корпусите. Дадоха пример бронята на Stug3 - 50мм+30мм. И казаха, че всички танкове с допълнителна броня, ще я имат като опция.

Ако имате въпроси за танкове - аз съм играл с около 80% от танковете в играта, и съм с над средната статистика.
                          War, war never changes..

Comment

Сега свърших една много добра битка. Имахме 3 Hummel а те имаха 4, а аз бях скаут с А-20. Минах по левия фланг и карах на зиг-заг, а не да им се набия челно (както правех преди) минах в тила на врага и започнах да обикалям. През това време нашата артилерия унищожи и четирите вражески артилерии. В крайна сметка победихме и получих 15к пари и 500 ех. Много благодаря за съветите.

Comment

feersum написа Виж мнение
                              Благодаря за информацията и книжките

Гоги, ти пробва ли Историческите битки на EU сървъра, дето писах за тях?

Имам спомени, че преди бая време един от девелопърите беше писал, че обмислят и вариант за "национални" битки.
                              На европейския само си направих акаунт.Поиграх по някоя битка с първите танкчета,стори ми се доста скучно и до там.Чакам опцията през която ще мога с танка си от руския да играя на различните сървари.

Comment

Worcho написа Виж мнение
                                Честно казано и аз незнам защо изоставих немските машини, въпреки че съм превържаник на Вермахта просто тогава нямаше кой да ме посъветва. Сега ще взема Т-34 и може да се варна на немските танкове.
                                Въпреки,че в тази игра Т-34 е куцо пиле аз лично си го пазя.С 57мм оръдие има прилична пробиваемост.Събаря дори и КВ-3,но с много стрелба и мъничко късмет.Слаба броня,нищо особено като маневреност и скорост,но като се ъпгрейдне става да си вадиш пари с него.А и има достатъчно места в хангара да си държиш един не арийски танк за разнообразие щом те кефят немчушките.Имай предвид че тяхната линия за развитие е най-трудната на нива под 6 клас.Едва първия Тигър и ПТ Пантерата са по-свестни.При артилериите Хуммела е добра като за класа си.С нея наистина се правят много пари.Аз развих тежките и сега движа с Е-75,но ми е малко тромав.

П.П. Отговора ми се получи на 2 отделни поста - сорка.

Comment

Working...
                                X