Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

feersum написа Виж мнение
    О, дааа, тия дни играя с М7 с QF оръдието - страхотииияяя
    Обикновено ме подценяват... до трети-четвърти изстрел, после бягат, ама е късно
    .
    Ако ти харесва може да пробваш и чърчила, почти е толкова забавно, не етолкова маневрен, но пък държи повече тупанник

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
      Ако ти харесва може да пробваш и чърчила, почти е толкова забавно, не етолкова маневрен, но пък държи повече тупанник
      Бих, ама нямам злато.
      Като гледам Чърч е със същото оръдие като наименование, като параметри е различно - има малко по-слаба пробивност - 105 срещу 110 на М7, но е по-точно - 0.38 срещу 0.4 на М7.
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Има и нещо доста важно за Чърча- мног е стабилен при движение, може спокойно да ис караш и д агледаш през оптиката стреляйки..успешно

Comment

Здравей те !
          Игря играта от около седмица в началото много се зарибих 1 и 2 тиер ми беше много забавно (първа започнах с немкките машини но се преместих на руските исках да пробвам Т–34) с ВТ-2 направо ги мачках но си купих ВТ-7 и нещата станаха много трудни пускаше ме срещу KV аз нямах никъкав шанс, но както и да е продължавах да играя с надеждата с А-20 да се бия срещу по-равностйни опоненти. Вече играя от 3 дни с А-20 и е някъкав АД пускаме срещу тиер 8-9 :O нищо не мога да им направя а всичко му е подобрено.Опитах да съм скаут, но не се получава те ме гърмят от един удар. Дайте някъкав савет вече започвам да се отказвам от играта, а не мисля да пръскам пари за играта.

Comment

Миииии, първо големите неща може да ги пукаш с фугаси.После за да те гръмнат с един удар първо трябва дате оцелят, което ако си лек става ако имат късмет и/или ти цепиш направо през откритотот, или пък си спрял и се опитваш да се надстрелваш с тях.

Comment

Worcho написа Виж мнение
              Здравей те !
              Игря играта от около седмица в началото много се зарибих 1 и 2 тиер ми беше много забавно (първа започнах с немкките машини но се преместих на руските исках да пробвам Т–34) с ВТ-2 направо ги мачках но си купих ВТ-7 и нещата станаха много трудни пускаше ме срещу KV аз нямах никъкав шанс, но както и да е продължавах да играя с надеждата с А-20 да се бия срещу по-равностйни опоненти. Вече играя от 3 дни с А-20 и е някъкав АД пускаме срещу тиер 8-9 :O нищо не мога да им направя а всичко му е подобрено.Опитах да съм скаут, но не се получава те ме гърмят от един удар. Дайте някъкав савет вече започвам да се отказвам от играта, а не мисля да пръскам пари за играта.
              Здрасти,

Свиквай - винаги има по-тежък танк, който може да те бие.
              Но:
              А-20 е разузнавач.

Тоест - бърз, лек и маневрен. Използвай тези предимства, и играта ще ти просветне.
              Изтърпи още малко, отвори най-добрия двигател и вериги, обучи екипажа до поне 85-90% и всичко ще ти се види различно.
              Не се надявай да правиш много убийства, с този танк е доста трудно. А и А-20 редовно го пуска срещу тиъри 7-8, както си забелязал.
              Целта ти е просто да откриваш противниците и да оцеляваш, докато артилеристите избиват лошите.

Не се юркай веднага след старта напред - най-малкото артилерията има нужда от 20-30 секунди да зареди снаряд, като добавиш и още време за добро позициониране... просто не се хвърляй сляпо напред. Изчакай да видиш къде са твоите артилерии, накъде са тръгнали танковете, от къде е вероятно да дойдат лошите - и тогава дай газ. Минеш ли в тила на врага - открил си рая.

А-20 води към дървото на средните - след него са Т-34 и Т-34-85 - и двете са много приятни машини за игра.
              Другият вариант е да тръгнеш към тежките танкове - да минеш през Т-28 и КВ - специално този танк е много добър, стига да го ъпгрейднеш докрай.

П.с. Трудно ти се чете писанието, опитай да вкараш малко правопис и граматика.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Имам един въпрос:
                Как трябва да се крия в храстите, зад храста или в храста? Защото враговете ми, кагато са в храст аз и на 20м да съм от тях пак не ги виждам, а когато аз съм в храст те ме виждат от 200м.

П.с. Ще се всушам в съвета ти.

Comment

Worcho написа Виж мнение
                  Имам един въпрос:
                  Как трябва да се крия в храстите, зад храста или в храста? Защото враговете ми, кагато са в храст аз и на 20м да съм от тях пак не ги виждам, а когато аз съм в храст те ме виждат от 200м.

П.с. Ще се всушам в съвета ти.

Крий се зад храстите.
                  Ако разбираш руски - на предната страница има линк към доста добър материал на тема камуфлаж и криене.
                  Ако не - в общи линии системата за камуфлиране работи така, че си най-добре скрит, когато си зад храст, на известно разстояние от него.

Comment

Zad храста
                    Ако ще караш към КВ имай предвид че Т-28 е доста противно нещо, или поне на мене не ми допада, ако ще с еправиш на снайперист става, особенно ако не се движиш сам, но е мноого кекаво и изобщо не държи на поапдения, аз на инат и на купен експи го минах че много ме нервеше. сега ще видим ка да изтраем КВ-то че в читавият му варатн е някаква фантасмагорична грозота.

Comment

Що, КВ-2 със 152 мм гаубица си е реална машина.
                      За 107мм не знам дали е съществувало наистина, но с него разплаквам Тигри и ИС...

Comment

Мисля,че много правилно си се насочил по дървото на средните.Тежките са направо скука,като поиграеш малко повечко.Но защо реши да изоставиш немските в полза на руските ? Танка с най-добро съотношение маневреност-броня + перфектно оръдие е Panther II от немския клон.Танковете които смятам на този етап за най-приятни за игра са Пършинг и Патън,естествено от Сащианския клон.От къде ти хрумна да развиваш точно руските бози ? Най-лесни за развитие пак са сащианците.Практически всичките им леки-средни машини са с много добра скорост+ прилично за класа си оръдие.При рашъните удоволствие може да получиш единствено от нереално бустнатите Т-34-85;Т-44 и Т-54,но като лично усещане не бих те посъветвал.Американските са в пъти по-балансирани.Лично се стремя към грозния пинокио Panther II.Още не съм я открил,но поиграх през профила на приятел и съм леко шашардисан.За 3 битки направих 19 фрага,взехме 3 победи камара експ и пари.Може да е до късмет,но просто е нереална като плавност на хода и стрелба от движение.Само този уникално дълъг нос ми разваля кефа.Визуално Патъна е къде по симпатичен

Comment

Кв-2 ако е такъв какъвто е бил в действителност никой не би играл с него, има предвид като подвижност, а със 107 мм е имало експериментална машина, тест бед демек.
                          Иначе съм съгласен с колегата за американското дърво, с нищо не испъква но и никъде не изостава значително, докато руските бози , бррр, Т-28 с 85 мм, уж е почти убервафе, обаче докато се прицелиш....аз с чърчила за това време съм опаткал 2-ма.

Comment

feersum написа Виж мнение
                            Що, КВ-2 със 152 мм гаубица си е реална машина.
                            За 107мм не знам дали е съществувало наистина, но с него разплаквам Тигри и ИС...
                            Има доста много опитни машини на база на КВ (включително със 100 ммм, 122 мм оръдие и т.н.), има и даже варианти с по 2 и 3 оръдия. Почти сигурен съм, че имаше и със 107 мм оръдие, но нещо не мога да си го спомня кой беше.
                            Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                            Проект 22.06.1941 г.
                            "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Явно КВ е била платформа, която е позволявала доста импровизации.
                              От скоро в играта има например КВ-5 - тежък танк с три кули, от които, разбира се, само една работи - със 107 мм оръдие ЗиС-6М.
                              Сега загледах в Уикипедиа - има доста обширен списък с модификации на КВ.

Ха, помня в началото на бетата на кулата на КВ-2 имаше огромен надпис "За Родину!". После го махнаха...
                              Страшно мотивиращо (или демотивиращо, зависи от коя страна на оръдието си) действаше.
                              Един път - бия се аз с моя Т-34, убиват ме, и в следващия момент врагът става на парчета, а покрай неговия и моя разбити танкове се носи гордо КВ със "За Родину!" на купола...

Comment

Кв-3, 4 и 5 са замисляни със 107 мм оръдие. Оръдието се води Ф-42/ЗИС-6. Но така и не се стига до серийно производство (дори на оръдието), а и като знаем проблемите им с боеприпасите... Както и да е, самото оръдие е щяло да бъде изключително мощно. Въпросът е какво би представлявал КВ с него - вероятно също толкова претоварен както и КВ-2 (когото упорито в различни игри записват като "много ефективен", особено срещу танкове, а реално е зле проектирано и изпълнено ерзац щурмово оръдие). Както и да е, това е реалността, игрите са друго нещо.
                                Въобще, из проектните им машини се срещат такива със свръхмощно въоръжение, много броня, които вероятно биха се претворили в посредствени тежки танкове с мизерна маневреност и проходимост и цял куп експлоатационни проблеми. Има и проби да "повторят" СМК в КВ-вариант - с 107 мм, 45-мм и картечници в отделни кули. Як дизел-пънк, обаче доста непрактично .

ПП Интересното е, че ако войната за тях не бе започнала през 1941 г., поне част от теи машини щяха да достигнат някаква поне ограничена серия.

Comment

Working...
                                X