Кратки въпроси
Collapse
X
-
Някой може ли да ми каже кое да рисърчна първо двигателя или веригите на Лорейна.Което от двете ще подобри повече мобилноста? Ако взема веригите мога да му сложа и модулите веднага.Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
Веригите те правят чувствително по динамичен.Двигателя повишава леко ускорението,но основно помага срещу запалване.Comment
-
Купих ги веригите (съответно сложих вентилация, стабилизатор и прицелване), но нещото си остана невероятно тромаво за задачата която има.Надявам се, че двигателят ще подобри значително нещата, иначе гринда до Батчата ще е изключително неприятен.Nobody has three balls but some people have two very good ones!Comment
-
Лорито е прекрасна машина за наливане на бърз дмж от втора линия,става дори за снайпене.Достатъчно динамичен е,ако се отвори дупка в отбраната за бързо фланкиране или търсене на противникови артита.Не знам,как точно го ползваш до момента,но не опитвай с него да играеш,както със АМХ 12/13. Ако имаш опит със АМХ 50-100,стила на игра е подобен.Comment
-
Продажбата му най-добре влияе на мобилноста
В руския форум препоръчваха да се не се отваря последния мотор само и само да се избута по-бързо, съжалявам, че навремето не послушах тоя съвет.Comment
-
Субективно е.Държа си го в гаража за едното чисто удоволствие.Врътвам по игра с него когато зацикля.Не знам какво,толкова не му харесват.Статса ми с него превъзхожда,този с батчата примерно.Не,че е постижение ,защото над 90% от батчатите ме превъзхождат,но това е друга тема.
Всъщност истински живот му дава точно последния двигател.Пушката му си е все така страхотна,бронята все така картонена,но последния двигател го движи доста по мазно.Comment
-
Винаги първо откривам веригите, след това почвам двигателите. Последния двигател на Lorraine-а невероятно отваря играта с него. Все едно ARL44 и да не отключиш последния двигател..
Двигателите не само подобряват ускорението напред, но и назад и завиването!!
А и докато изкараш 10 ниво ще си направил поне 150 игри с този танк, и през всичките ще си с него.
Всичките хора които бързат да вземат следващия танк и се оплакват от предишния точно заради това - че не са го отключили напълно и не са го видяли в най-добрата му светлина.War, war never changes..Comment
-
Здравейте. Нов съм като цяло в играта и още не мисля, че много съм се ориентирал в играта. Добутах се до няколко танка от 5-то ниво. Но се чудя дали да им сложа някоя джажда за подобрения. Има ли смисъл или няма се чудя още. И ако има за коя джажда бихте ме посъветвали.
В момента съм с StugIII ( с мрежа - само на този танк съм взел някаква подобрение, но това ми остана от Hetzer-a), Chircill I и М10 Wolwerine, в скоро време ще имам и T1 Heavy.[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
Германия: D.W.2, VK 30.01 H, VK 16.02 Leopard
Великобритания: Alektro, Churchill I
САЩ: М7, T18, M10 Wolverine, T1 Heavy, Т29, Т32, М103, M18 Hallcat, T28 Prototipe, T30, T110E4
Русия: KB-1, KB-1C, KB-2, ИС-3, ИС-8, С-51, ИС-7Comment
-
Има огромен смисъл, защото ти дават осезаемо предимство пред някой без модули, а след тиър 6 - 7 просто няма как да играеш без модули. Просто всички ги имат и ако ти не ги ползваш си аутсайдър.
StuG III - мрежа, бинокъл и вентилация ако ще висиш по храстите, ако ще играеш агресивно - вентилация, дотиквач и оптика.
Churchill I - вентилация и дотиквач. Другото по избор - сандък с инструменти, противоосколъчната броня или пък по-бързо прицелване.
M10 Wolverine - мрежа, бинокъл и дотиквач.
T1 - вентилация и дотиквач. Третото по желание - сандък с инструменти примерно.Peace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Мисля, си и тези тиъра, който имам сега и тях трябва да ги оборудвам. Понеже повече в повече от половината ми битки ми пуска противници от 6 или 7-мо ниво. Което за мен е не много логично.
Мерси в най-скоро ще гледам да си оборудвам танкчетата
[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
САЩ: М7, T18, M10 Wolverine, T1 Heavy, Т29, Т32, М103, M18 Hallcat, T28 Prototipe, T30, T110E4
-
Имам едно чисто ламерско въпросче. Как точно се разпределя опита, която ще получиш от даде битка. Все си мислих, че се определя в следствие на поражения нанесени срещу противникови фрази. Но явно не е така. И сега като си гледам последната битка нещата стоят малко станно.
аз с Wolverine съм нанесъл 1131 щети(4 свалени танка) - 749 опит, един друг пич с StungIII нанесъл 1748 щети(6 свалени танка) - 720 опит.[BGTF] BULGARIAN TANK FORCES
В гаража:
-
Чистия налят дмж + разкриване (скаутване) + посочване (дмж налят от съотборници по подсветявана до килването и цел) + точки за капване и декап + бонус за килл + aчийвмънт бонус + + + още няколко по-слабо влияещи променливи.Comment
-
Ето с тази таблица най-точно става ясно за какво и колко дават опит и пари:
http://wiki.worldoftanks.eu/Battle_M...ce_and_CreditsPeace Through Strength -- Victory Through DevastationComment
-
Да попитам - сложих нов 64бит. уйндоус и преинсталирах играта. Сложих и ХVM, обаче изчезнаха пилоните със знамената в базите и линията на кръга за капване/декапване. Не че е кой знае какъв проблем, но ме дразни. Та как да се оправя с това и дали не съм вкл. или изключил нещо дето не трябва в настройките на играта.
Брагодарности за помощта!Comment
Comment