eRepublik The New World
Collapse
X
-
Аз вече я зарязах преди месец, месец и нещо. Оттогава се логвам рядко през орга ми само колкото да видя случайно дали мисленето не се е променило поне малко към малко по-балансиран, по-богат и съответно по-мирен еСвят, ама нъц.
Иначе в iиграта бях Georgi Bonev и в пълен разрез с ширещия се еНазионализъм, директно стартирах като съвестен гражданин на Еден след като предварително се осведомих на какъв политически хал е еБГ и към коя велика еСила гравитира.Kerls, wollt ihr ewig leben?Comment
-
Аз съм голям фен на паравоенните формирования. Вършат прекрасна работа за обучение на новите играчи, а освен това могат да са доста ефективни бойни единици, ако взаимодействат с редовната армия.
В случай, че решите да формирате някаква такава група, с удоволствие бих оказал всякаква помощ.Comment
-
за който има време да следи...
казвайте за какво и за кой да гласувам

Dark Galaxy ---> GoodKnightComment
-
Madboycho
Българска републиканска партия
Планира:
увеличаване на населението с 20%;
увеличаване на БВП с 5%;
окупиране на Северна Добруджа и Мунтения;
Empiree
Български национален фронт
Планира:
увеличаване на населението с 20%;
увеличаване на БВП с 5%;
окупиране на Егейска Македония, Западна Тракия и Централна Гърция;
Martin134
ЗВЕНО
Планира:
увеличаване на населението с 10%;
увеличаване на БВП с 10%;
Melliores
Обединена България
Планира:
увеличаване на населението с 5%;
увеличаване на БВП с 5%;
Харесай си един и утре цъкни на него
За тези, които не следят редовно играта, кратък обзор от последните дни:
От две седмици се води световна война на живот и смърт. Една от великите сили и наш основен съюзник - Унгария - оня ден беше подложена на унищожителна атака от три страни - Полша, Румъния и Хърватия. Положението е критичнно и всички сили са мобилизирани в помощ на унгарците.
С цел да намали силата на румънските атаки срещу Унгария и да поеме част от удара върху себе си, късно снощи България нападна Северна Добруджа.
Очаква се днес или утре румънският съюзник Гърция да отвори втори фронт срещу нас.
Това е положението в навечерието на президентските избори. Моментът не е много подходящ за политически борби, пък и вече се усеща достатъчно силен импулс за обединение на еНацията. Изобщо - войната върши чудеса
Comment
-
Comment
-
Ъъ, като казвам "програма", нямам в предвид "национални цели" - завладяване на Гърция и Румъния и световна хегемония (те всъщност нищо не значат, затова и той нищо не е сложил там), а работеща програма, която да направи дните на президента и министрите по-смислени, а нашите - по-успешни
Comment

. Също, всеки, който знае как се вадят бързи пари, може бързо да ми пише, защото изгорях стабилно.
Comment