Много весел пост (нищо лично) но извенднъл талтиката да се изредиш първи и да претрепеш голяма част от чуждата армия се оказа много хубава в твое пост, а само няколко поста по-рано казваш че това нямало голямо значение и не збозвало играта, става въпрос за "мас хеист, мас слоу". Но да се върнем на играта, при положение че стартираш с 0000 докато събереш ресурси за личове аз ще съм изкарал бехемоти, а с тях мога да претрепя всичко норамлно на картата, е освен някакви мнооого специални локации, а за вампири и за рицари още повече и специални ресурси ще ти трябват. За стронгхолда: първите две нива аз изобщо не ги ползува, 3-то рядко, първият ми герой се движи в началото само с Тъндърбърди, а те искат само сърва и малко пари, т.е мога да ги извадя още втората седмица (до тогава правя столица). Конфлукаса, да много вади, но средните нива са доста слаби (само ъпг. въздушни с блес си струват) а за магическите ти трябват специални ресурси, пък за феникси докато събереш живак ехеее. На 200% за мен специално най-удобно се играя с диваци, след тях (заради малките неудобства с ресурсите за манастир и ъпг барака) с хората, блатото дели второ място с хората, те са след стронгхолда просто защото за начина по който аз обичам да играя те няма подходящ герой, а аз предпоитам (освен на много малка карта където взимам такъв с ресурси) да стартирам с основният си герой вместо да разчитам да ми се падне от таверната.
Но вместо само да разтегаме локуми може да го пробваме: XXL, с подземия, без вода, силни чудовища, 200%, аз със Стронгхолд и Гундула, ти с Маг и магически замък.
BTW: на мулти с или без компове играете?
Но вместо само да разтегаме локуми може да го пробваме: XXL, с подземия, без вода, силни чудовища, 200%, аз със Стронгхолд и Гундула, ти с Маг и магически замък.
BTW: на мулти с или без компове играете?
Comment