makmidov написа
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ROME:TOTALWAR
Collapse
X
-
-
Мда и на Крас не му е било лесно."Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
Comment
-
Това е най-трудната според мен историческа битка. Минавал съм я на средно ниво на трудност 2-3 пъти с голям зор и много загуби, ама беше отдавна и вече не помня как. Мисля че направих към 20 опита преди да я мина за първи път. Пробвай различни тактики, но ако държиш армията компактна имаш по-голям шанс за успех. Кофти е, че не нямаш време да си избереш по-удобно място за бой и онея направо те връхлитат..."...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
HANNIBAL BARKA 217 B.C.
Comment
-
Така да попитам някой сблъсквал ли се е с приблема: инсталвам си Роум БИ 1.6 чистичко без други модове както си пише в дебелите книги и инсталирам Инвазио Бароборорум (и ъпдейта 7.3 съм пробвал да сложа) влизам в менюто на играта но като си наглася каквато и да е битка ме изхвърля в основното.Не ми позволява и кампания да стартирам.Някой ако има идея как да се справя с проблема има 2 бири от мен.А и да пробвах да сваля играта от разлини места проблемът винаги е 1 и същ....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Потърси в twcenter, раздела за дадения мод, технически отдел. Там обикновено се постват проблеми и се дават отговори - може и твоя да го има."Че в България — една държава с най-демократични институции — няма граждани, това е всеизвестна истина у нас вече отколе и от нея са дълбоко проникнати всички ония, които трябва да считаме за творци и актьори в отвратителната трагикомедия, наречена „български политически живот“; че в България няма и публика е също такава истина, която всички сарафи и бакали на българското слово отлично са разбрали, но само малцина от жреците на това слово ясно съзнават, а и които я съзнават, крият я от себе си" - д-р Кръстев, 1907-ма.
Comment
-
Ами кракнал съм само оригиналния Роум и БИ като инсталирам ИБ автоматично ми се появява икона на десктопа пък в директорията няма крак....Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Здравейте на всички
и така имам си инсталиран RTW 1.5 /стандартен без ехе-то което го краква/ и искам някой да ми обясни ред по ред как да сложа някакъв мод да речем Rise of Persia, къде го инсталирам, променям ли някакви файлове, трие ли се нещо, кога слагам пача и т.н. Искам да тръгне. Защото ми писна да копирам цялата директория да слагам някой мод, crack-вам да зарежда отначало избирам фракция, трудност и т.н ; старт ... и ме изхвърля и го трия.
Това ми се случи с Rise of Persia, SPQR, RTR и още Rome Platinum май беше.
Много ще съм благодарен ако някой ми помогне и нека не си пести писането на текст!
Весели празници ) !!!!
Comment
Comment