Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Мисля че компа трябжа да издържи - пентиум на 3,2 сас 2 гигабаита рам и видеото е ати радеон Х 800 про.Опиши подробно какво слагаш кога кракваш и тн. защото много ми се иска да го поткарам това.

Comment

Абе човек, не ми казвай че не си краквал пачовете :aaa: !
      След всеки инсталиран пач (1.1; 1.2; 1.3; 1.5 - тези са нужни за този мод, инсталирани в тази последователност) слагаш и съответния крак. Вярвам че вече имаш опит с разни кракове, та и тези не са нещо особено - просто ги копираш в директорията на играта (Program files/Activision/Rome - Total War), замествайки оригиналното .ехе файлче (или .ехе-то на предходния крак). Единствено крака за 1.2 пача е по-различен - това е един .mds файл, който трябва да маунтнеш с DAEMON Tools или подобна програма и това е.
      Едва след като си инсталирал всички необходими пачове и си ги кракнал по гореописания начин, пристъпваш към инсталиране на Europa Barbarorum.
      Ето тук съм качил краковете на почти всички излезли до момента пачове (от 1.1 до 1.6), можеш да си ги изтеглиш.

П.П.: Ако възникне някакъв проблем със свалянето пиши, може и на ЛС, и ще оправим нещата.

Comment

При мен Invasio Barbarorum тръгна след като кракнах само последния пач.
        sigpic

Comment

За краковете 1.1, 1.3, 1.5 и 1.6 си прав. Може да се каже, че те са идентични и дори да се сложи само последния, играта пак ще тръгне (аз обаче се подсигурявам допълнително и краквам всичко ).
          Единствено 1.2 е по-особен и трябва да се слага задължително, освен ако нямаш предварително инсталиран Barbarian Invasion .
          Last edited by Sulla; 11-12-2007, 16:39.

Comment

Подкарах Rise of Persia :p

Comment

Играл съм малко тоя мод.Няма нищо сложно мисля ,че е добър. Я пробвай Troy Total War.
              "...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
              HANNIBAL BARKA 217 B.C.

Comment

При мен имаше същия проблем с изхвърлянето и се оправи, когато на чиста инсталация, качих първо 1.3, а после 1.5 като кракнах само последния. След това играта върви идеално.

Comment

Този мод на Rise of Persia 2.1 е много готин наистина, и дори спартанските лидери са организирани в пехота, а не както в обикновения РТВ.. и всички фракции са много интересни, поне според мен.

Comment

makeeverything написа
                    Този мод на Rise of Persia 2.1 е много готин наистина, и дори спартанските лидери са организирани в пехота, а не както в обикновения РТВ.. и всички фракции са много интересни, поне според мен.
                    Що бре, в RTR 5,3 гръцките герои са си в пехота и са трудни за убиване, така че нищо ново под слънцето. :tdown
                    sigpic

Comment

Europa Barbarorum

Sulla мерси за подробното инфо поткарах го наи после този мод Europa Barbarorum .Много е добар но наистина е малко тейичък за компа :rock:

Comment

имам 1-но малко въпросче .. Значи в момента джъткам РТР и е идеален мода ..обаче вече ми втръсна точно когато ми трябва злато аз да нямам... и затова с апорових из нета и намерих некви чийтове Add_money *** написах го веднъж и стана обаче после вече неискаше ....та въпроса ми е как да направя така , че колкото пъти го пиша кода токлкова пъти да заработва... аа и междо др. забравих да спомена че на РТЛ БИ става.. а на тва не , иии си мисля, че е заради крака на пача (1.2) Ако някой ми помогне ще му бъда мн благодарен

Comment

до Дурекс, скивай това, може да ти помогне.

All codes have a limited use if you are using patch 1.2 or lower. If you use patch 1.3 or higher you may have infinte uses. If you have patch 1.2 and wish to use a specific code again you need to exit the program and restart it.

Comment

Имам гениално тъп въпрос, който можете да цитирате в подписите си като пример за тъпота... но по-добре пет минути срам отколкото още един ден без Total war

И така, навремето ми пратиха зипнат стария Медивъл. Разархивирах си го, пуснах си го, тръгна. Даже май и с крака не се занимавах, ако си спомням правилно. Сега си свалих от Замунда ХL мода и викингското нашествие, уж ги инсталирах, но не само че не тръгна, ами ми развали досегашната игра. Сега нямам ни тотал уор, ни нищо. Пробвах два-три пъти, краквах като неграмотник, свалих си дайректекс и прочие, обаче играта окончателно се сбъгяса. Изтрих я. В момента пак си свалям и Шогун, и Медивъл, и ХL мода на Медивъл с викингите. Дайте, моля, подробен акъл като за идиот какво да правя с програмите като ги източа, защото явно не правя нещо както трябва. Отсега мерси.
                            Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

Продължавам с геймърските си несполуки...
                              Когато отворя архивираните дискове, някои от файловете в тях явно се повтарят. Досега винаги съм им давал "Yes to all", когато програмата ме е питала дали да смени едни файлове с други. Не знам дали е погрешно. Когато отворя всички архиви в папката, където искам да стои играта, копирам от папката Крак" екзе файла при останалите. Не знам дали и това е грешно. Когато натисна сетъпа, програмата или ми съобщава, че определени .длл файлове ги няма (и тогава ги свалям в папката направо от нета), или ме пита да инсталира ли дайректекс (и никога не успява, та трябва сам да си го търся като длл файловете). Винаги накрая обаче ми съобщава, че трябва да вкарам оригиналния диск, който, разбира се, не притежавам. Нали затова ползвам торенти, по дяволите!
                              В случая с "Шогун" програмата направо ме попита знам ли кода, написан на обложката на диска... Бесен съм. И безсилен. Светнете ме какво да правя като източа някоя игра, че вече се чувствам пълен дебил.
                              Луд на шарено се радва - цивилен блог

Comment

ALIEN написа
                                до Дурекс, скивай това, може да ти помогне.

All codes have a limited use if you are using patch 1.2 or lower. If you use patch 1.3 or higher you may have infinte uses. If you have patch 1.2 and wish to use a specific code again you need to exit the program and restart it.

значи да изляза от играта и после пак да вляза ??? :o

Comment

Working...
                                X