Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ROME:TOTALWAR

Collapse
X
 
  • Filter
  • Време
  • Show
new posts

    KAMOS, да ти кажа ако ми даваха пари само да седя и играя тази игра с удоволствие бих го правил, ама като по цял ден ме съм на бачкане и вечер се връщам мн. изморен няма как да стане, иначе на тебе разчитам да прославиш римскто оръжие, споделяй за кампаниите и великите битки ако можеш, гарантирам, че с удоволствие ще ги чета...

    Comment


      Интернетът се оправи вече.Урааааа!
      Аз напоследък не прославям римското оръжие,а македонското,галското и картагенското.Римското,между другото,съм решил вече да го посрамвам.
      Та последната ми кампания на най-трудно() играх с картагенците влезнах в двубой с римляните разбира се и ги разбих.Не се сещам за подробности,защото беше отдавна.Крайният резултат беше,че картагенците владееха бреговете на цялото западно средиземноморие,Апенинския полуостров,Северна Африка и Иберийският полуостров.
      Ще разкажа за една друга с гърците.В началото се съюзих с картагенците.Набързо завзех римският град в Сицилия.След няколко хода събрах добра армия и бързо,бързо затрих македонците от картата,за да не се занимавам после с тях.След време вече имах бронирани хоплити и замених старата армия с тях.Жалко само,че няма една хубава конница.Трябва да се наемат някакви,но са скъпи.
      Също превзех траките.Общо взето в една битка се реши съдбата им.Сега за битката.Армията ми беше с бронирани хоплити,варварска лека конница,скитска тежка и малко гръцка.Имах и някакъв брой стрелци и пелтасти.Тракиецът имаше доста голяма и добра,според мен,армия от militia holites,пехота с бойни сърпове,пелтасти,фалангити,лека конница и специалният им юнит(онези с ромфея).Армията беше изключително мобилна и добра тракийска армия.Започна се и аз веднага се придвижих напред с всичко.Тракиецът не искаше да ме напада,защото беше на височина.Но аз търсех фронтален бой,поради превъзходството ми в пехота(и конница).Последваха малки игрички с конница и лека пехота.Траките се не се поддадоха и аз най-накрая нападнах.В атаката ги помлях още в началото.Използва фалангата ми за наковалня,а конницата като чук.Не се сещам за останалото,но последва клане.Хайде,че трябва да тръгвам.Ще продължа после.
      Last edited by kamos; 25-07-2010, 11:08.

      Comment


        Някой играе ли му се онлайн с GameRanger?Не трябва да имаш оригиналната игра.

        Comment


          Ако някой иска да играем с хамачи да пише.

          Comment


            аз съм навитак за медийвал 2 на хамачи ако искате пишете на скайп b0n3biter

            Comment


              Между другото преди месец открих,че може да си разглеждаш градовете на кампанията докато си на картата.Не докато провеждаш битка.

              Comment


                Къде се изгубиха стратезите Играете ли още тази класика?

                Comment


                  Играем я,но не толкова сериозно...

                  Comment


                    Аз пък се зарибих отскоро.Май доста време съм изпуснал,но кефа е невероятен.Макар че играя все още първата си кампания

                    Comment


                      Разправяй,разправяй.
                      А тая игра когато и да я играя винаги ще е епична!Една от най-добрите игри правени!

                      Comment


                        Ами като за начало прочетох цялата тема тук.И реших да се пусна с Брутите на медиум трудност и най-малки армии.Все пак ми е за първи път и исках да видя кой,как,срещу кого,по колко и т.н.С началната армия плюс част от гарнизона ометох Аполония,Термон,Спарта и Атина,след което сключих съюз с макетата.Междувременно гърците бяха изтикани само на Родос.Всеки ги беше напънал.Аз посъбрах малко армия и изчистих македонците като завзех Коринт,Лариса,Тесалоника и всичко тяхно на север,но попаднах на чума и 20 години никакво мърдане наникъде.После генерала ми така и така беше болен и на 50г,та го пратих да вземе Родос и Сидония и да си умре там на островите Вярно зарази ги,но от там чумата нямаше мърдане и се оправиха след това.По това време даките бяха изтикани и владееха само Сегестика,та с нова армия пометох всичко по пътя си дотам.Даже взех града западно от него,който беше единствения галски в околността.Юлий бая беше свил галите.Пропуснах да кажа,че по времето с чумата само се развивах и правех по около 25к голд на ход.Вадя армия само от 2 града,всичко останало е търговски ориентирано Не знам дали това е правилно,ще видим.Та събрах 3 ударни армии и едната тръгна към траките,другите към германците.Докато ги унищожа събрах още 3 армии.2 отидоха на изток да завземат скитите,които владееха всичко до арменците,а 1 пратих да помага на останалите войски от боя с германците.Така имах по 3 армии на фронт и се разширявах на изток и запад.Накрая на запад остана 1 и я прехвърлих на Албиона,който беше бунтовнически.Унищожих бритонците още в Европа.За момента остава да взема 2 територии и острова ще е мой.На изток колех всичко по пътя си.В момента съм обсадил Campus Sakae,който е най-източната провинция.С другите 2 армии минах през Kotais и Artaxarta и сега слизат към Египед.През това време направих 2 армии от легионери вече и направих десант през Черно Море в днешна Турция да метат и там За момента сме оцелели всички римци,испанците и Египед.Годината е 215 п.х.,а парите са около милион
                        Май бая пописах,ама ще ми е инетерсно дали се справям добре.Знам че не е на вери хард,ама ми е за първи път

                        Comment


                          На мен римляните ми станаха скучни след безброй игри и сега само когато има гражданска война става по-забаво.
                          Последната ми кампания на роум тотал уар беше с юлиите на най-висока трудност и като завзехме с брутите и сципионови Северна Африка и почти цялата Европа и Британския остров и спретнахме една хубава война помежду си(двамата срещу мен).С епохални усилия и маневри с армиите разбих войските им на Балканите и в Италия.Епохални бяха усилията,защото аз карах с 5-6 армии пълни в Европа и 1 армия в Британия срещу вражеските 36(толкова преброих,без да смятаме малките армийки от по 3-4 отряда).
                          Първо хвърлих елита на армията си (малко преторианци и преторианска конница,1-2 ърбан кохортс,легионерска конница и няколко легионерски кохорти със златния орел) и още 3 армии към Италия където се водиха тежки битки,в които победих.Веднага след като подсигурих Италия тръгнах към Балканите където бях оставил останалите ми армии в Европа да задържат врага като ги местех постоянно за да не ги хванат.Като бойците от Италия дойдоха започнах настъпление по западната част на балканите и веднага изкарах гарнизона си на границата със скитите и като го подсилих тръгнах към Византион.Настъплението от северо-изток бе успешно въпреки че завзех Византион по-късно,аз успях да ангажирам няколко вражески армии.
                          Докато на изток нямаше толкова много врази,на запад имаше и бяха като рояк.В началото разбих няколко техни армии и след като напреднах малко се оттеглих назад за да изчакам новите 2-3 армии идващи от земите ми.След като дойдоха новобранците се почнаха непрестаанни битки и се водеше битка за всяка педя земя и с една моя оредяла армия разбивах 3-4 техни,но накрая падаха заради огромното числено превъзходство на врага(хубаво че компа е слаб...).Като загубих три и останал с не повече от 8 армии,вече бях стигнал до южната част на днешна Сърбия и на изток бях завзел Византион и с бързи атаки нападах вражеските врагове когато в тях нямаше сериозни гарнизони.Бях успял да разбия и половината от вражеските сили на Балканите като рояци врази се бяха натрупали в Гърция и Македония и чакаха да ги нападна и моите войни да потънат в морето от легиони на Брут и на Сципион.
                          За жалост не продължих кампанията си и така я оставих...

                          Comment


                            А сената участва ли в гражданските войни,или само си седи.Можеш ли да го дестройнеш или е като папата в М2ТW?
                            Last edited by Zerg; 30-06-2012, 23:15.

                            Comment


                              Сената се биеше от врага и го унищожаваш и вече не се занимаваш с него.

                              Comment


                                Японският разпространител на развлекателен софтуер SEGA, обяви официално следващото заглавие от популярната Total War поредица – Total War: Rome II.

                                Серията продължава да бъде ексклузивна за персонален компютър и трябва да направи премиерата си през пролетта на 2013 година.

                                Според японците играта ще включва най-експанзивната кампания както и най-големите и кинематографично реализирани битки, които някога сме виждали в стратегическа игра.

                                Рим II ще предложи и изцяло нов графичен енджин, който ще разпознава автоматично компютърната конфигурация, с която играчът разполага.

                                Новият графичен енджин ще позволи на разработчиците на играта Creative Assembly да реализират исторически битки в невиждан мащаб. Десетки хиляди войници, всички до един ще бъдат изобразявани с убийствени детайли в реално време.

                                "Нашите заглавия винаги са гонили грандиозни мащаби. Но днес имаме възможността да издигнем тези мащаби до невъобразими висоти. От общия поглед на битките между огромни армии до човешката драма на един единствен воин, ние сме си поставили за цел да представим невиждани до момента детайли и мащаб", споделя мениджърът на марката Роб Бартоломеев.

                                SEGA обещава още силно персонализирана сюжетна линия, чието развитие ще зависи от решенията, които взима играча. Total War: Rome II ще включва и плеяда велики исторически личности, като техните семейни дилеми и политически заговори ще играят важна роля в развитието на историята.

                                Total War: Rome II е продължение на оригиналната и силно положително приета оригинална игра от 2004 година Rome: Total War.

                                Дебютното и адски силно видео от обещаващия продукт, сега:
                                Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on YouTube.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X