Който може да гласува за царство България и волжка България да бъдат включени http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=166791 в Broken Crescent
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ROME:TOTALWAR
Collapse
X
-
По youtube гледам клипчета на тея берсеркъри, уж били много яки и можели да обърнат в бягство почти всички единици, а още като ги сблъсках с 1 кохорта преторианци ги видях какви са палячовци. Само 3 загуби ми направиха... Има и някакъв клип, дето берсеркърите бият и спартанци, ама според мен са им сложили допълнителни настройки....
Comment
-
LEGION IV
Някой може ли да каже как се слага пача легион 4 .Играя във момента легион 3 и страшно ми харесва но има крашове особено когато играесх сас картаген не ме пуска да проведа битката и ме исхварля.Надявам се легион 4 да оправи това.Свалих го екстрактвам го и след това не знам какво да правя сас него.Помагаите моля!
Comment
-
Iграе ли някой още Rome? Аз след разочарованието от Empire: Total War реших да разнообразя малко Medieval2 и да си инсталирам пак Rome само визията сигурно ще ми е малко куца, но пък ми се играе римската епоха нещо. Има мод за Medieval2, но е блокиран за плагиатство и въпроса ми е кои са най добрите визуални модове за Рим ако може някой да ги назове и да даде линк ще съм му много благодарен.
Comment
-
Последно играх Sparta TW и ми хареса, Europa Barbarorum е доста тежка и не можах да играя ,насича постоянно. Понастоящем не мога да инсталирам най-новия мод Megas Aleksandros, опитах да го инсталирам върху версия 1.5, но после не стана нищо незнам трябва ли да инсталирам Alexander TW и така да кача до по-висока версия, но не виждам какъв е смисъла?Last edited by Hannibal Barka; 09-06-2009, 12:36."...WE WILL EITHER FIND A WAY OR MAKE A NEW ONE..."
HANNIBAL BARKA 217 B.C.
Comment
-
има ама предпочитал кампаниятаАттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
-
1.Пиши всичко, което имаш да пишеш в един пост.
2.За да ги хванеш всички натисни Shift и на първия и последния гарнизон и ще ги хванеш.
3.Графиката на Medieval 2 Total War е по-хубава от тази на Empire Total WarАттила-най-великият хун сред хуните, най-великият вожд сред вождовете!Когато той умря, неговият народ започна да си реже бузите в знак на уважение пред трупа му! Той не воюваше с другите хунски племена, а ги обединяваше, за да разграби Византийската империя и да унищожи вечния град Рим. Той не успя във второто си начинание, но доказа, че е най-великият пълководец за времето си!
Comment
Comment