Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дипломация III

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Здрасти на всички
    Разгледах правилата и ще взема да се включа и този път... като гледам май ще да съм руснак, малко иронично с оглед на миналите игри, ама така е като закъснявам
    <<..........>>

Comment

Да ама си на много хубава позиция

Comment

И с готини съседи: от изток - Аз, от запад - Фриц
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
        きさまはしんでくださいませんか
        [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Добре дошъъъъъл.... :mhehe:
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

княз Крылов написа
            И с готини съседи: от изток - Аз, от запад - Фриц
            Верно си е, направо ще взема да ви дойда на гости някой път
            <<..........>>

Comment

Испания поздравява своите изначални съюзници, могъщите Великобритания и Индия, и техните лидери Gaden Gogi и Hartman :tup: Както и нашият съсед gollum и неговата бляскава Франция :sm100:

Comment

То в тази играв свеки си има съседи, а кой прикого ще отиде на гости е вече въпрос на ДИПЛОМАЦИЯ
                Апропо за експедиция към Фрицландия съм винаги навит, по принципни съображения и срещу малко кеш
                Друг въпрос че ако някой те изпревари и пояма някакви други ангажименти то аз ще ги спазя.
                Ама стига сме си говорили ами да започваме. че както съм се разприказвал ще вззема да ис кажа и какво в действотелност съм си намислил пък това може да поттикнянякой от слаборазвитите държави към неразумни постъпки

Comment

Kaiser написа
                  Испания поздравява своите изначални съюзници, могъщите Великобритания и Индия, и техните лидери Gaden Gogi и Hartman :tup: Както и нашият съсед gollum и неговата бляскава Франция :sm100:
                  Я не се лигави.
                  Аз мисля да нападна Китай. Интересно ми е да видя как се воюва по воландовата с-ма. Пък и Китай е башка голям. :kill_myse
                  Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

Ако нападнеш Китай това няма ли да вкара и мен във война с доста голяма част на света.
                    Може би трябва да се съгласуват тия неща, все пак имаме отбранителен съюз.
                    Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Да де отбранителен, само ако някой вас нападне....но предвид че апетитите към Китай са големи....пък и Източноиндийската компания има интереси там....

Comment

albireo, albireo, никой не се лигави. Учудвам се от подобна реакция, нима Виена е толкова мрачно място, че господарят на Австрия се мери по суровост с призраците населяващи нашия Ескориал... Войната е храна за демоните, ние боголюбивите испанци предпочитаме мира.

Comment

Добре, казусът е следният.
                          Теоритично.
                          Австрия напада Китай.
                          Китай има отбранителен съюз с Османската Империя и Русия
                          Османската Империя и Русия обявяват война на Австрия.
                          Аз (Персия) съм или не съм във война с Османската Империя и Русия?!
                          Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

1951, стига всички тези играчи, включително и ти, да спазят договорките, то ще се окажеш във война с Русия, Китай и Османската империя. Но все пак никой не е твърдо задължен да спазва договореностите, които заварва като играч и при това можеш още от първия ход да почнеш да работиш за промяната им. Например, ако не се разберете с Австрия по повод нападението над Китай, това може да ти послужи като основание да развалиш отбранителния си договор с нея в този случай. Още повече, че както е уточнено в правилата, отбранителният договор "работи" само когато дадена държава е обект на агресия, а не когато тя самата е започнала такава, поради което се оказва във война с други. Така че това е достатъчн основание да сметнеш в тази сутация договорката с Австрия за невалидна.

В тази връзка, добре е преди играта да започне да се договорят "официални" канали за дипломатическа поща. Това не е работа на водещия, а на играчите, та затова предлагам или всеки да постне в нарочна тема електронен адрес, на който ще приема поща по играта или примерно да се разберем това да става с лични съобщения (може би по-добре във форума на играта). Ако се разберем за първото, то към официалния бюлетин ще сложа старничка с тази информация.
                            Last edited by gollum; 20-01-2007, 19:20. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Comment

чакаме само за забрани валса и за превърне Виенската опера в изправителен лагер
                              Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                              [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                              きさまはしんでくださいませんか
                              [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Kaiser написа
                                albireo, albireo, никой не се лигави. Учудвам се от подобна реакция, нима Виена е толкова мрачно място, че господарят на Австрия се мери по суровост с призраците населяващи нашия Ескориал... Войната е храна за демоните, ние боголюбивите испанци предпочитаме мира.
                                Ти не си боголюбив испанец, ами потребителя Кайзер, който харесва хубава л-ра и си пада по Чоран и играе с Испания.
                                Ако искаш толкова сапунки и вживявания - ей го де е форума на играта.
                                Аман от "официална дипломация". За мен нещата се изчерпват с "Правим ли съюз" - "Бива"- "ок". Или ако не е ок , какво ще искам(ш) за да е ок и т'ва е. :secret:

А ти "нашия ескориал" "господарят на незнам си кво си" , "поздравява нашите могъщи незнам си к'ви си"
                                Last edited by albireo; 20-01-2007, 19:56. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение
                                Recalibrating my lack of faith in humanity...

https://www.youtube.com/watch?v=MvqjkS6t9Yk

Comment

Working...
                                X