Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дипломация III

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Da де ама летците са били джапонски, при това са точно тези които са си рискували живота вършейки някаква работа докато втпросните неща са стояли в базата.
    Пък и не аз се оливам с квалификации, просто цитирам въпросните хорица.
    Иначе можеш ли да докажеш че гащите на британците са треперели от страх, в коя точно година? И точно от двете сътворение....впеочем две от трите най-безсмислени неща са направини в далечният изток.
    Иначе за да легализираме настоящият диалог може да го класифицираме като "пропаганда"

Comment

Gaden Gogi написа
      OOOOO войнички планувате, заради вас май адмиралите ще си имат нови играчки
      А ти какво плануваш? зимна картофена сеитба? :tongue5:
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Аз в момета планувам голямо огромен дюнер или голямо огромна кутия със сладолед да си купя за да преодолея погнусата че днеск ами се налага да работя с германска милитариа.
        Иначе за играта ако си чел внимателно въпроситекоито съм задавал и си контактува със съюзниците си щеше да знаеш че възнамеренията ми са да спечеля предимнао с дипломатико-икономически приоми.
        Е това че ще сме мирни хора не значи че нашият бронепоез няма да е вготовност на запасният коловоз
        'Щото да си призная твърде мног ме притеснява факта че ти си полуморска държава имоят флот в началното му състояние не е способен да осигури надеждна защита на кралството. Все пак "two power standard" правилото е било в сила до края на ПСВ, а самият факт че две морски сили са в един съюз лично мен ме притеснява, особянно предвид че имам само един "пълен съюзник, който обаче е далече и определено не е морска сила.
        Посоченит съображение менасичват към избраният от мене път.
        Пък може и да съм като Тартюф все пак аз исках боеприпаси още първит ход...а може всичко едновременно, все пак сме месецът на Янус

Comment

Мда, наистина е много силно това дето го пушиш

И незнам как мислиш да печелиш точки без да разширяваш границите - но уважавам твоето желание и напълно го подкрепям
          Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
          きさまはしんでくださいませんか

Comment

Еми човеко, чети, беше обявено че съюзническапобеда е възможна
            А това какво аз мисля вече си е моя работа
            Отделно дето мога да победя не само по точки но и по сила то си го пише в правилата ама кой да прочете.

Comment

аха мислиш да паразитираш и да чакаш съюзниците ти да правят точки докато ти се окопаваш ти случайно да не си ми близък роднина?

请您死在地狱般的阵痛
              きさまはしんでくださいませんか

Comment

Аз да паразитирам? Какво отношение към Гордият Британски Лъв, от сега почваш да създаваш спънки за доросъседските отношения.
                Отделено дето аз след внимателно подбрани и зададени въпроси съм изнамерил начин да съм максимално полезен на другарчетата.

Comment

Я си разменете кю-тата, обърнахте форума на чат. :tdown
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

113865011

ама тя тази тема си е за чат :clown:

请您死在地狱般的阵痛
                    きさまはしんでくださいませんか

Comment

Какъв чат? нормални дипломатически отношения ние в британия сме на опаото терсене, кю на ползваме но на скайп амога да бъда намерен като Georgi Grigorov, това важи за всички

Comment

нямаш си на идя колко григории грегорови има в скайпа - аз съм avisian

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

Ще има една последна промяна, неголяма, но съществена, ще гледам да я обявя до утре вечерта. Става дума за следното: ще въведа не една, както беше досега, а 3 програми за трениране/поддръжка на армията, всяка с различна ефективност. Тоест, по всяка от тях ще се трупа различно количество опит. Видях, че това не съм го догледал, а си има нужда от такова нещо, за да бъде пълен баланса.
                          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                          Проект 22.06.1941 г.
                          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Оооо страхотно сега ако може и различен икономически потенциал на различните провинции

Comment

Така де, да има оперативни цели.

И артилерия!!!

Или авиация!!!
                              albireo написа
                              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Gaden Gogi написа
                                Оооо страхотно сега ако може и различен икономически потенциал на различните провинции
                                Ъъъ, абе добра идея, ама тежка за реализиране
                                Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                                Проект 22.06.1941 г.
                                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Working...
                                X