Хора, в EPIC ли сте?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Аз съм на американския сървър.
100 члена е техническия лимит, големите кланове имат по няколко дъщерни, което си е абсолютно позволено. Ако ме питаш какъв е смисълът от лимита при това положение, няма да мога да ти отговоря...
А иначе е много възможно тази вечер да се сдобия с Е-75... прескачам КТ че просто нямам време да го работя.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнение100 ли е максималният брой членове на клан?
Иначе е безкрайно вбесяващо как пуска тази измислица Тип 59 в битка смашини от началото на войната. Разборам че искат да провокират/насилят хорат да си го купят, но може и с малко по-малко нагли похвати
Imperial написа Виж мнениеА иначе е много възможно тази вечер да се сдобия с Е-75... прескачам КТ че просто нямам време да го работя.
При мен пък остават само още 2.5 млн до Е-100...
И много се чудя - дали да търпя още 2-3 седмици да ги изграйндя тия пари, или сега веднага да си взема пак Е-50...
Преди време продадох Е-50, че да финансирам Мишката, екипажът му седи в казармата, бият карти и люпят семки... А бях толкова доволен от тая машина!"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
С Type 59 правят пари, даже и да ги убиете, ако са направили 1-2 фрага са напред с около 30-50к кредита..
Аз съм доволен от почети всички танкове - всички имат слаби и силни страни. Само от време на време стават изцепки - като ме пуснеше с JgPz4 с 88мм, 136мм бронепробивност и 80мм предна броня с/у KV-3 със 122мм оръдие, 175мм бронепробисност и 130мм предна броня направо издивявах - само 1 от 4 изтрела от пред пробиваха.. и се почваше едно отстъпване и прегрупиране, а KV-то си настъпва безпроблемно..War, war never changes..
Comment
-
Че правят пари правят, девелоперите. въпросът е защо в същото време на мене трябва да мие гадно, предвид че също не малко кеш съм им налял. Като искат да правят хубаво на 59-каджиите да сложат един филтър и да ги пускат в битки с играещи безплатно. Битката която мене силно ме възмути беше на мините, аз с атилерийка ...появиха се две такива от към осторва, отвяха там някакви Пз 4-ки...после минаха през две Кв-та (ъпгрейднати доста) все едно ги няма и накрая гръмнаха и мене (е аз единият го бумнах без видим резултата).
Но гати наглоста, машина от 60-те в битка с такива от началото на 40-те.
Като искат да се кешират да вземат да направят един Чифтен, с видимост километът и всеки пусийник ще си примре от кеф.
С уранови снаряди за злато,
Тотално ми скапа кефа да си играя, и повече на тези мискини и едно евро няма да дам.
Comment
-
Аз също съм доволен от танковете, горе доло, все пак не върви германците да имат всякакви фантасмагоричности, половината от които нереализуеми технически, а американците в същото време да са със стандартна комплектация на техните, примерно по шерманите няма нищо което не само не е било стандарно, ами и масово.
Примерно 90 мм, оръдия, за разлика от германските неща на него са го слагали реално, разни пакетидопълнителна броне дори не ги мечтая...
Comment
-
feersum написа Виж мнениеКТ е много добро училище за Е-75, поцъкай го поне малко, ако не си. А и влизат в горе-долу еднакви битки.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеАз също съм доволен от танковете, горе доло, все пак не върви германците да имат всякакви фантасмагоричности, половината от които нереализуеми технически, а американците в същото време да са със стандартна комплектация на техните, примерно по шерманите няма нищо което не само не е било стандарно, ами и масово.
Примерно 90 мм, оръдия, за разлика от германските неща на него са го слагали реално, разни пакетидопълнителна броне дори не ги мечтая...
А относно германските прототипи - специялно ги сложиха в играта, понеже се оказа, че Пантера2 '44 се изправя с/у Т-54.. и ги вкараха, за да може и германците да имат нещо с което да се противпосотавят на руските и американски танкове от ерата след войната.War, war never changes..
Comment
-
Az за Чифтен си мечатех, точно за британското дърво
Колкото до германските прототипи- разните пантера 2 и Е-та са едно, но да кичнеш 75/71 на шаси на Пз 4 е смешно, просто шасито няма да го издържи, а факта че това чудо-юдо успява да надбяга Шърман е вече прекалено.
Но основното ми възмущение е от това че пускат танк от студената война в битка с такива от началото на втората световна....просто трябва да си убер некадърен за да не опаткал лично половината чужд отбор.
Иначе в едн аот "нормалните" битки, точно бяхме опаткали почти всички врази и им капвахме базата и бум-бум аз оставам без вериги и без купола...и си стоя и гледам как ме довършват..но не това е интересното, появява се един друг Шерман (аз също със шерман работя да ис взема джъмбо) и бум...и гадният хетцер изчесва, с едно поапдения...викам си я да го гледам този какво прави....и след малко едно САУ, бум и него го няма, с едно попадения...техният последен А-20 и той се появява и тръгва на таран...бум, и се изпарява...заглеждам се аз с какво е въоръжен този...а той с 105 мм , свършва играат веднага си взима таквоа и...голям кеф, на подходяща карта, примерно град...видиш нещо малко, бум и го няма...ил пък някое Кв/ИС се засилва бодро към мене...бум, и или го няма или сериозно размисля и тръгва да се крие...почти толкова забавно колкото и с Чърчила, последният с махнат ограничител на оборотите ускорява по-бързо от повечето КВ-та и Пз4-ки. а ако с еползва внимателно няма опасност да се прекофти двигателя.Last edited by Gaden Gogi; 03-10-2011, 17:11.
Comment
-
Хехе, ти сега ли откри 105мм Шърман. Аз само така го играех. Малките ги громиш с по един изстрел, големите пак им нанасяш поне 100 поражение без значение дали пробиваш бронята, а особен бонус е това, че ако има по-големи наоколо, не ти обръщат внимание. Онзи ден един КТ така докато се занимаваше с други пое над 1000 поражение само от мен понеже ме игнорираше.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Ми да, и то съвсем инцидентно, сел допита с късото оръдие на т-43 разни подобни изобщо не ги гледах. Но колкотои да е забавно си е з акарти с ограничена видимост=град, иначе не е удобно....ето акоиграта беше читава трябваше да може такова да се сложи и на Т14, а той да е нормален, не д ами слагат Т1 и М6 едновременно при положение че са един и същи танк.
Comment
Comment