Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Откриха единствения самолетоносач на нацистка Германия

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Доколкото си спомням става дума точно за управляема по жица бомба с телевизионна камера. Имало е редица разработки на управляеми бомби и ракети, но само 1-2 модела са стигнали до серийно производство.

Страхотно сайтче:

"No beast so fierce but knows some touch of pity."
    "But I know none, and therefore am no beast."

(Richard III - William Shakespeare)

Comment

ПАрабелум, постовете ти са ОК. Но идеята е обсъждане на палубната, а не брегова авиация. Иначе японците имат къде, къде по-добри самолети от германците и пак - нищо. За управление на авиацията се иска и качествени радари и самолети които да "осветяват" що-годе приличен район.
      Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
      Неизвестен руски адмирал

Comment

von Danitz написа
        И Кондорите, също са имали торпеда, само да вметна
        Кондорите са били предназначени да носят 4 торпеда, но те са стигнали до стадий прототип-два самолета са били преоборудвани, но немците се отказват от проекта
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Имах предвид, че е имало нападения от тяхна страна с торпеда срещу кораби, не знам дали са можели с четири, но са пускали, с парашути и то от доста далеч

Comment

von Danitz написа
            Имах предвид, че е имало нападения от тяхна страна с торпеда срещу кораби, не знам дали са можели с четири, но са пускали, с парашути и то от доста далеч
            Грешиш
            Те са използвали най-обикновенни бомби. Имам статистика, която утре ще сложа тук на всички кораби на съюзниците които са потопени с Торпеда.Никъде не е упоменато, за Фв-200 при тези атаки. :rock:
            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Торпедата се казват LT S5, под крилата, както и планиращи бомби, но може да бъркам атаката с едното, с атака с другото, Хеншел 293 като прочета, не знам веднага торпедо ли е, ракета ли, или и двете

Comment

Working...