Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Задълбочен поглед върху коритата

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ако беше в открито море заминаваше
    П.В.

Comment

Адмиралтейски коефициент на някой руски подводници, приравнен (за съпоставимост) към 30-възлова скорост:
      705К/ 696
      671РТМ/ 391
      671РТ/ 435
      671/ 512
      945/ 601
      945А/ 589
      971/ 483
      661/ 922
      627/ 222
      685/ 294

Comment

Несведущ съм по тези корита, пък и не ми харесват.Дори самолетоносачите изглеждат привлекателни в сравнение с тях!
        П.В.

Comment

е че?? не си само ти в този форум, може някого да го интересуват, +това дават някаква представа колко силно се отразява вълновото съпротивление.

Comment

добре, прави си не съм само аз 3-4 сме
            П.В.

Comment

толкова пишат, ама не знаеш колко четата, и това не са само регистрираните потребители, има доста гости, аз имам едно другарче дето всеки ден изчита всичко.

Comment

Plamen написа
                Несведущ съм по тези корита, пък и не ми харесват.Дори самолетоносачите изглеждат привлекателни в сравнение с тях!
                интересно на мене път точно подводниците най-много ми харесват ....
                погледни само аватара на гоги ) каква красота а ?
                "Благородството задлъжнява"

Comment

Съжалявам - явно съм сляп за тази красота, защото не виждам нищо хубаво в едно пурообразно тяло - освен това, че е аеродинамично.
                  Виж, аз харесвам линкорите защото излъчват сила и мощ, масивност, крайцерите, защото с техните по-финни линнии изглеждат по-елегантни, стремителни, бързина.Харесвам ветроходите защото навяват на отдавна отминала романтика
                  П.В.

Comment

ConcreteDonkey написа
                    Plamen написа
                    интересно на мене път точно подводниците най-много ми харесват ....
                    погледни само аватара на гоги ) каква красота а ?
                    Не само красота, а и загатва са скоростта, динамиката....
                    пък и подводниците са корабите с най-голяма разрушителна мощ, пък и са доста сложни като инженерно постижение, нещо което мен принципно ме привлича.

Comment

Тук трябва да направиш разлика между красота и мощ - ударна и каквото още искаш сила, защото ти явно ги сливашМного хора по тази логика бъркат Худ - красив кораб с Ямато масивен и унищожителен
                      П.В.

Comment

podwodnicata e i moЩna i krasiwa.

Comment

Красотата й е трудно откриваема - поне за мен.Виж, това е много лша черта на българина да убеждава другия какво е красиво и какво не.Моят вкус е такъв и толкозВсе едно да те накарам да заобичаш Бисмарк или японските тежки крайцери, защото аз и считам за много красиви и стремителни кораби
                          П.В.

Comment

така е, представата за красота е едно от най-субективните неща

другото е представата за справедливост
                            albireo написа
                            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Plamen написа
                              Красотата й е трудно откриваема - поне за мен.Виж, това е много лша черта на българина да убеждава другия какво е красиво и какво не.Моят вкус е такъв и толкозВсе едно да те накарам да заобичаш Бисмарк или японските тежки крайцери, защото аз и считам за много красиви и стремителни кораби
                              Ами от твоите думи личи че ти си носител на тази лоша черта, 'щото аз не се опитвам да те убедя че това е красиво, то за мен си е такова. Но ти се опитваш да ме убедиш че не е.
                              Хем си адвокат, не би трябвало така лесно да те хващам в крачка :twisted: :twisted: :twisted:

Comment

Вярно, и аз нося тези недостатъци след като се опитах да те убедя да смениш аватара си
                                Mea culpa
                                Мисля си че булираните кораби не са толкова лоши, защото с НЕ можеш да гръмнеш, една преграда и да се навнодни един отсек, но другите остават непокътнати, защото защитата е сандивичева - на ивици, а НЕ с ударен взривател експлодират при удар с всичко, дори и с водата.Нужно е АР, който да ги прониже всичките и да експлодира във вътрешността на кораба
                                П.В.

Comment

Working...
                                X