ако беше в открито море заминаваше
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Задълбочен поглед върху коритата
Collapse
X
-
Съжалявам - явно съм сляп за тази красота, защото не виждам нищо хубаво в едно пурообразно тяло - освен това, че е аеродинамично.
Виж, аз харесвам линкорите защото излъчват сила и мощ, масивност, крайцерите, защото с техните по-финни линнии изглеждат по-елегантни, стремителни, бързина.Харесвам ветроходите защото навяват на отдавна отминала романтикаП.В.
Comment
-
ConcreteDonkey написаPlamen написаНесведущ съм по тези корита, пък и не ми харесват.Дори самолетоносачите изглеждат привлекателни в сравнение с тях!
погледни само аватара на гоги ) каква красота а ?
пък и подводниците са корабите с най-голяма разрушителна мощ, пък и са доста сложни като инженерно постижение, нещо което мен принципно ме привлича.
Comment
-
Красотата й е трудно откриваема - поне за мен.Виж, това е много лша черта на българина да убеждава другия какво е красиво и какво не.Моят вкус е такъв и толкозВсе едно да те накарам да заобичаш Бисмарк или японските тежки крайцери, защото аз и считам за много красиви и стремителни корабиП.В.
Comment
-
Plamen написаКрасотата й е трудно откриваема - поне за мен.Виж, това е много лша черта на българина да убеждава другия какво е красиво и какво не.Моят вкус е такъв и толкозВсе едно да те накарам да заобичаш Бисмарк или японските тежки крайцери, защото аз и считам за много красиви и стремителни кораби
Хем си адвокат, не би трябвало така лесно да те хващам в крачка :twisted: :twisted: :twisted:
Comment
-
Вярно, и аз нося тези недостатъци след като се опитах да те убедя да смениш аватара си
Mea culpa
Мисля си че булираните кораби не са толкова лоши, защото с НЕ можеш да гръмнеш, една преграда и да се навнодни един отсек, но другите остават непокътнати, защото защитата е сандивичева - на ивици, а НЕ с ударен взривател експлодират при удар с всичко, дори и с водата.Нужно е АР, който да ги прониже всичките и да експлодира във вътрешността на корабаП.В.
Comment
Comment