Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ПАК-ФА
Collapse
X
-
ПАК ФА получава догодина нашлемна система за изобразяване на полетната и прицелната информация. Първите образци вече са готови.
Comment
-
За бъдещия двигател на Т-50, плюс бая други неща - интервю с шефа на Сатурн
Расскажите, пожалуйста, о разработке двигателя для истребителя пятого поколения? Чем он будет отличаться от «изделия 117», которое стоит на ПАК ФА сейчас?
– Во-первых, это будет совершенно новый двигатель. Двигатель первого этапа – это все-таки модернизация АЛ-31Ф, разработанного для Су-27. Модернизация была достаточно глубокой, но это предел тех возможностей, которые были заложены в АЛ-31Ф. Когда мы говорим о двигателе второго этапа для ПАК ФА – то это абсолютно новая модель с потенциалом эксплуатации еще лет 40. Как сказал президент Владимир Владимирович Путин, когда мы разрабатываем что-то новое, то не надо приходить через два года с требованием, что надо делать еще новее.
ВТБ — России
Comment
Добра фотосесия
Comment
кало написа Виж мнениеThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
"...Иначе те могат и до 2020 да си шлайфат самолета..."
А почему нет?
Я думаю - нет смысла торопиться с Т-50. Нет большой необходимости тратить сейчас ресурсы для постановки его на конвеер.
Это самолет 5 поколения.
Это прекрасная лаборатория. Прекрасное испытание новых идей и технологий.
Но... необходимо делать самолет 6 поколения.
Я буду рад, если Т-50 будет переходным этапом к следующей ступени. Как бы не пафосно это звучало.
Comment
По принцип си прав но погледни и финансовата страна на нещата. Има очаквания за срокове от страна на Индия а след фиаското със самолетоносача, последното което е нуждно на Русия е още едно разочарование за най-добрият и клиент. Освен това Т-50 е с чудовищен експортен потенциал. Ако се получи МНОГО добър самолет, няма да се учудя ако проявят интерес и държави които не са традиционни клиенти на съветският/руският ВПК.
Малосерийното производство ще покаже, че основните системи на самолета са готови и подобренията ще са в посока софтуер и интегриране на въоръжение. Приемането на въоръжение от ВВС е по-скоро административен акт. Ако щат да го приемат през 2050.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
Eguo написа Виж мнениеНо... необходимо делать самолет 6 поколения.
Comment
Сун Дзъ написа Виж мнениеТова към коя година ориентировъчно ?
Но думаю, что раньше, чем например Польша.
Comment
Кухулин написа Виж мнение
Май няма нито една точна цифра, но абсолютно сбърканите размери на Т-50 поне можеха да пооправят досега (грешките във височина, разпереност, дължина с щангата на носа са с близо метър).
Comment