Оцветена снимка. Сглобяване на мичъли(B-25) в Канзас:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Барът където пилотите отмарят след полет и си приказват над чаша водка.
Collapse
X
-
Норвежский F-16 едва не столкнулся российским МиГ-31
думаю что в связи с невиданным обострением во взаимоотношениях между Россией и НАТО
вопрос столкновения в воздухе, под водой или огневого инцидента - это просто вопрос времени.
П.С.
Если кто не может открыть ссылку (западные СМИ часто требуют регистрации) направлю отдельную ссылку, чтобы посмотреть видео.
Comment
-
http://aeropress-bg.com/novini/36-ne...-v-bezmer.html
Работата стана дебела Пребазират шест стратегически бомбардировачи B-1B в Безмер. Тия могат на едно излитане да вдигнат 144 броя JASSM и за половин час да потопят всичко което плува в Черно Море, от турските гемии за лов на калкани та до двете Адмирал Григорович(11356).
Едит: Аз ако бях шаран на бастун щяха да ме ловят Как пък поне една година не им се вързах на аерото на първоаприлските шегиThis is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Швейцарците ще стартират нов конкурс:
http://aeropress-bg.com/novini/36-ne...trebiteli.html
За фаворити се считат Грипен-Е и Рафал(отново). Жалко че Дюка не пише вече тук Той можеше да даде идея къде ги стяга чепика Швейцарците че са се вкопчили в тези две опции.
В настоящият етап разликата в цената между F-35A, Грипена и Рафала е козметична(това не беше истина при първият конкурс). Хайде, за Швейцарците ще е по-скъпо, тъй като не са партньори в JSF програмата, но ще получат самолет с половин поколение по-нов от Грипен-Е и с едно поколение от Рафал. И по-тежък от и от двата. И ще се модернизира до второ пришествие.
Да вземат пример от корейците как се правят нещата.This is my signature. There are many like it but this one is mine.
Comment
-
Amazon написа Виж мнениеШвейцарците ще стартират нов конкурс:
http://aeropress-bg.com/novini/36-ne...trebiteli.html
За фаворити се считат Грипен-Е и Рафал(отново). Жалко че Дюка не пише вече тук Той можеше да даде идея къде ги стяга чепика Швейцарците че са се вкопчили в тези две опции.
В настоящият етап разликата в цената между F-35A, Грипена и Рафала е козметична(това не беше истина при първият конкурс). Хайде, за Швейцарците ще е по-скъпо, тъй като не са партньори в JSF програмата, но ще получат самолет с половин поколение по-нов от Грипен-Е и с едно поколение от Рафал. И по-тежък от и от двата. И ще се модернизира до второ пришествие.
Да вземат пример от корейците как се правят нещата.
п.с. Ф-35 не знам поради каква причина го величаеш толкова, но в редица аспекти, има бая самолети от "по-старото" поколение, дето ще му скъсат шортите...
Comment
-
Super_Hornet написа Виж мнениеФ-35 не знам поради каква причина го величаеш толкова, но в редица аспекти, има бая самолети от "по-старото" поколение, дето ще му скъсат шортите...
Comment
-
Кухулин написа Виж мнениеКак така ще му скъсат шортите в редица аспекти? Или ще му ги скъсат, или той ще ги скъса Няма аспекти в тая работа.
Първото е в пъти по-вероятно от второто.
Comment
Comment