Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Български оръжейни конструкции

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• draka
    replied
    харесваше ми поне на външен вид,но чак сега видях че дори бил едновременно 9х19\9х18
    Чудя се кога излиза модификацията ,която пече и фъстъци,и надува балони :1087:

Дано не ни го набутат и това "бижу"

:p

Leave a comment:

• Гост
    Guest replied
    Разгледахте ли чертежа? Малко са попрекалили с разрезите, но иначе е доста добър.
    Много ме впечатли ударно-спускателния механизъм, поне от това, което се разбира за него. Просто и надеждно направен. Особено изпълнението на пластинчатата бойна пружина е върха!

Leave a comment:

• Гост
    Guest replied
    Ето линка за сваляне на бюлетина от 11/2007г. http://www1.bpo.bg/images/stories/bu...avki-11-07.pdf

На страница 18-та е представен патента на пистолета.

Leave a comment:

• bigbeer
    replied
    Линка го дай,да видим какво е публикувано.И вземи си посъбери постовете,че по 2 изречения на пост си е натоварващо за четене.А за затварянето на форума може да се направи темичка да си почешем езиците.Струва си да благодарим за това,че не ни го отнеха перманентно.

Leave a comment:

• Гост
    Guest replied
    Здравейте,

Какво беше това затваряне на форума бе? По-лошо от бан... :sm186:

Между другото искам да кажа, че открих сборен чертеж на пистолета Arsenal P-M2 Compact. Публикуван е в официалния бюлетин на "Патентно ведомство", но не знам дали не е нарушение ползването на материали от там. Някой ако се интересува, ще посоча линк и упътване как да го намери.

Leave a comment:

• Гост
    Guest replied
    Някой пробвал ли е вече новия български пистолет Arsenal P-M02 Compact? Ако има такъв нека сподели впечатления.

Leave a comment:

• Гост
    Guest replied
    Това е принципът на работа на българския пистолет:

Leave a comment:

• Гост
    Guest replied
    Хе-хеее :rock: "Доживехме и с очите си го видохме!" :tup:

Ето сега разбирам, че пистолета бил с газоотводна система за забавяне на затвора.
    Last edited by Гост; 22-04-2008, 16:52. Причина: Автоматично сливане на двойно мнение

Leave a comment:

• НВС
    replied
    Amazon написа
    Това ми се видя интересно:
    http://pishtov.blogspot.com/2007/11/blog-post_15.html
    Бележката в края отразява точно проблематиката до момента. Надявам се Куцаров вече да е решил на какво да заложи - имаше доста "опитни" образци - дано вече си подредят приоритетите и производството да тръгне. Иначе има всички условия - и нови машини(ЦПУ-линия), и опитни специалисти и млади кадри и най-вече - достатъчно средства - нещо, което досега не е бивало в БГ оръжейницата... :tup:

Leave a comment:

• Гост
    Guest replied
    Различни марки стомани.

Leave a comment:

• nickvas
    replied
    НЯКОИ МОЖЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕ МАТЕРИАЛИТЕ ОТ КОИТО СА НАПРАВЕНИ ЧАСТИТЕ НА МАКАРОВ

Leave a comment:

• Гост
    Guest replied
    Има ли вече официално публикуван сборен чертеж на новия пистолет? Любопитен съм да го разгледам отвътре.

Leave a comment:

• Amazon
    replied
    Това ми се видя интересно:
    Отбелязвам тази статия от в. "Стандарт", която е отпреди месец (тогава коментирахме написаното в Дарик ), поради завишения интерес и лекото ...

Leave a comment:

• НВС
    replied
    Честита нова година. И от новия календар на Арсенал - една убийствена гледна точка :kill_myse

Leave a comment:

• Гост
    Guest replied
    Някой може ли да ни представи кратка визитка на конструктора на новия пистолет? Любопитен съм да разбера що за човек е.

Leave a comment:

Working...
X