If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
харесваше ми поне на външен вид,но чак сега видях че дори бил едновременно 9х19\9х18
Чудя се кога излиза модификацията ,която пече и фъстъци,и надува балони :1087:
Дано не ни го набутат и това "бижу"
:p
Leave a comment:
Guest replied
Разгледахте ли чертежа? Малко са попрекалили с разрезите, но иначе е доста добър.
Много ме впечатли ударно-спускателния механизъм, поне от това, което се разбира за него. Просто и надеждно направен. Особено изпълнението на пластинчатата бойна пружина е върха!
Линка го дай,да видим какво е публикувано.И вземи си посъбери постовете,че по 2 изречения на пост си е натоварващо за четене.А за затварянето на форума може да се направи темичка да си почешем езиците.Струва си да благодарим за това,че не ни го отнеха перманентно.
Leave a comment:
Guest replied
Здравейте,
Какво беше това затваряне на форума бе? По-лошо от бан... :sm186:
Между другото искам да кажа, че открих сборен чертеж на пистолета Arsenal P-M2 Compact. Публикуван е в официалния бюлетин на "Патентно ведомство", но не знам дали не е нарушение ползването на материали от там. Някой ако се интересува, ще посоча линк и упътване как да го намери.
Leave a comment:
Guest replied
Някой пробвал ли е вече новия български пистолет Arsenal P-M02 Compact? Ако има такъв нека сподели впечатления.
Leave a comment:
Guest replied
Това е принципът на работа на българския пистолет:
Leave a comment:
Guest replied
Хе-хеее :rock: "Доживехме и с очите си го видохме!" :tup:
Бележката в края отразява точно проблематиката до момента. Надявам се Куцаров вече да е решил на какво да заложи - имаше доста "опитни" образци - дано вече си подредят приоритетите и производството да тръгне. Иначе има всички условия - и нови машини(ЦПУ-линия), и опитни специалисти и млади кадри и най-вече - достатъчно средства - нещо, което досега не е бивало в БГ оръжейницата... :tup:
Leave a comment: