Няма определени цени. Въпрос на индивиндуален пазарлък. Щом ти харесва щика и можеш да платиш договорената сума - взимаш, докато не са те изпреварили...пак.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Предложение: каталог щикове
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Гост
-
red777 написаНа какви цени вървят тези Модел на М91 със стоманената кания,
че ми предлагат 2 бр.
valo написаГръцки щикове М1903-14 за Манлихер-Шонауер - с кожена и с метална кания.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
kapitan написаХахахаха какви глупости крилати, какви локуми, този го изкара, че е на Царот биберона :mhehe: :mhehe:Тези са били популярно сувенирче сред офицерите, виждал съм такива, ето го тука таковата на един приятел, за съжаление е потурчил канията:
Comment
-
За игления щик от Карканото
Цитат
[QUOTE=valo]Още щикове за Каркано:
Иглен щик за кавалерийска карабина.
:nworthy: Драги Вальо,
:rock: Интересувам се от този игления щик за малкото Каркано. Какво му търсиш като пари, или нещо за размяна. Аз имам такъв, но е с износени зъбци и малко "виси". На този запазени ли са зъбците, или е като моя? Предварително благодаря!!! :nworthy:От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!
Comment
-
Гост
Comment
-
Mauser написаДа, моят е с лопус, доколкото не се лъжа - оригинален. Снимах го и тия дни ще пусна снимката, не е сложен за изработка. Твоята кания какъв тип е - с надлъжна кука за лопуса или с П-образна напречна халка? Моята е с кука. Разликата ще е в прореза на лопуса, ако го правиш..
Comment
-
opalcenec написаКолеги някои имали претстава как изглежда лопуса за шик ножа на Шаспо . Я даите едно кадро .
Втората показва лопус за Лебел 1886, който слагам по две причини: снимката е по-ясна и лопусът е много подобен.
Надявам се това да изясни нещата малко.Никто не обнимет необъятного! - Козьма Прутков
A який чоловiк горилку не п'є - то вiн або хворий, або падлюка. - Невідомий українець
Comment
-
Nick написаПървата снимка показва лопус за Шаспо и е от този сайт:
http://www.intercom.net/user/hvsavage/france/france.htm
Втората показва лопус за Лебел 1886, който слагам по две причини: снимката е по-ясна и лопусът е много подобен.
Надявам се това да изясни нещата малко.
Comment
-
Ето един търг от еВау, който е приключил съвсем наскоро:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWA%3AIT&rd=1
Прилича на клементинците, които Вало ни показа, но има малка разлика: чирените са от кост или полимер и кръстачката е стоманена, а не бронзова. Аз нищо не разбирам, но дали е възможно някой да е взел подофицерски нож за Манлихер и след това да го е изтипосал по този начин, сменяйки чирените?
Comment
-
Гост
TVV написаЕто един търг от еВау, който е приключил съвсем наскоро:
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...MEWA%3AIT&rd=1
Прилича на клементинците, които Вало ни показа, но има малка разлика: чирените са от кост или полимер и кръстачката е стоманена, а не бронзова. Аз нищо не разбирам, но дали е възможно някой да е взел подофицерски нож за Манлихер и след това да го е изтипосал по този начин, сменяйки чирените?
Comment
Comment