If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ще търсиш
В името на науката ще трябва да го потърсиш
Имам една идея, Parabellum - да направиш едно подробно каталогче за щиковете, ти без това си толкова навътре с материала. Та да изплакнем малко очички.
Имам една идея, Parabellum - да направиш едно подробно каталогче за щиковете, ти без това си толкова навътре с материала. Та да изплакнем малко очички.
Съгласен съм.Обаче това ще отнеме време.Първо защото ще трябва са снимам няколко колекции щикове-включително и моята, които за съжаление са в България, второ пиша по сайта си и трето правя нов сайт
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Това полегналото ножче не е ли щик от нещо скандинавско или белгийско? Сега не мога да затопля, но мина край мен едно такова чисто ново с кания и някакви вървички, като че ли имаше? :wall:
От както е изобретен барута, ангелите не участват в сраженията на хората!
Това полегналото ножче не е ли щик от нещо скандинавско или белгийско? Сега не мога да затопля, но мина край мен едно такова чисто ново с кания и някакви вървички, като че ли имаше? :wall:
Имаш набито око
Това е щик от Шведски Маузер обр.1896 година.
За да добиеш по-ясна представа , ето ти няколко снимки
Attached Files
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
По принцип не обичам да пускам аукциони, които все още не са завършили, но мисля че този път може да се направи изключение. Ето на какво попаднах днес: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...507852035&rd=1
Описанието от продавача е доста изчерпателно, но съм сигурен че Танкиста от Харков знае нещо повече по въпроса.
Хахахаха какви глупости крилати, какви локуми, този го изкара, че е на Царот биберона :mhehe: :mhehe: Тези са били популярно сувенирче сред офицерите, виждал съм такива, ето го тука таковата на един приятел, за съжаление е потурчил канията:
Хахахаха какви глупости крилати, какви локуми, този го изкара, че е на Царот биберона :mhehe: :mhehe: Тези са били популярно сувенирче сред офицерите, виждал съм такива, ето го тука таковата на един приятел, за съжаление е потурчил канията:
Майтап , майтап, но за него има специално направен Маузер, а пък за баща му-сабя
Значи става дума за мини-маузерчето на сегашния козел, дето го има изложено в НВИМ, мисля че в описанието към тръга има линк. Вече дали минищикчетата имат нещо общо е съвсем друга работа, възможно е да е имало такива като сувенири, само че в такъв случай би трябвало да са правени за цяла Европа, едва ли само за България. Абе на мен истинските щикове някак си повече ми допадат, не че някога съм имал от малките, де.
Comment