If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не разчитай да ме умилостивиш с такива комплименти и ласкателства.
valo написа
Ама аз пак не разбрах... :sm186: Какво стана с Mellisa.
Била е подкупена от управата с висш форумен сан, :aaa: или е наш агент под прикритие? :shrug:
Хайде сега, ще се обиждаме ли? Аз не мога да бъда купена с пари, мога да бъда купена само с много пари. :mhehe:
Erich Von Manstein написа
Със задоволство отбелязвам:
Ето какво се случва на двойните агенти. Бесят ги два пъти.
Да не забравиш да забиеш и кол в сърцето ми, за по-сигурно Ако го намериш де
Last edited by mellisa; 29-05-2005, 17:23.
Причина: .
"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque." Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.
Ами то и тя ще има проблем. То бива, бива, ама за едното мезе да погубиш общото дело....:wall: И то не за друго, ама да пиеш биричка сама с гълъбите на Вало... :1087: Що не се обади бе!? Поне заедно щяхме да ги хапнем, егоистка! :vb_sad::vsad: От мене биричката щеше да е - 'Radeberger' става ли?
Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
Единствената любов, която има в аватара ти аватаркс е един среден пръст и това е една сравнително порочна любов. Не знам какво.... може би според теб смъртта е анално податлива? Whatever...
Отказвам да говоря с представители на управляващите, които не схващат трагизма и символизма на ситуацията. Срам и позор! :o
Освен това протестирам срещу погазването на правата ми като офицер и изписването на ника ми с малка буква!!! :evil: :twisted: Но това е , срещу това се борим господа и дами! :tup:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий Хилендарски
Отказвам да говоря с представители на управляващите, които не схващат трагизма и символизма на ситуацията. Срам и позор! :o
Освен това протестирам срещу погазването на правата ми като офицер и изписването на ника ми с малка буква!!! :evil: :twisted: Но това е , срещу това се борим господа и дами! :tup:
Така си е аватаркс като последен мързеливец само насъскваш всички срещу НИВ Фриц и неговите помощници. И чакаш друг да ти свърши мръсната работа. Приличаш ми на шумкар през септември 1944. Но спокойно добре че съм ти вдигнал мерника и ще бъдем заедно докато някои неща не ни разделят.
А не, аз тогава престанах да бъда партизанин. Преди това бях във ВМРО, а преди това осигурявах нелегални квартири за комитаджиите....
На път си целия да ме разкриеш! Колко века стана се боря - няма и няма оправия! :wall:
Аз се оттеглям да си ближа раните, а подривната организация да може спокойно да си гледа работата! :twisted:
Паисий Хилендарски
Comment