добре го е подредила
Майтапи
Collapse
X
-
First things first. OK, *I* know it's not yet the end of the millennium, even if Dan Rather, Peter Jennings and the other blatherers don't. However, seeing as it's IMPOSSIBLE for anyone else to claim the title in the next 12 months, I feel safe in announcing the finalists. Based on the...
забавлявайте се.Comment
-
Във връзка с преминаването на част (1) от разпръснатите, окуцели и осакатени :sm239: бивши участници в Заговора срещу форумната власт, се препоръчва на оцелелите да минат в нелегалност ( да се скатаят някъде на тихо). Очакват се погроми по квартири и барове по местообитаване. Народе!:yaya: Спасявай се кой как може. :sm186: Който не успее да се спаси навреме и се вземат предвид изказванията на новия участник във властта отпреди да се разкрие черната му и подла същност, вече се разбира, че се очаква бързо съдопроизводство и присъда :hanged: Предлага се в най-скоро време и в потайна доба , да се съберем да обсъдим как ще действаме оттук-нататък :7_2_103v::trink39::sm191:. Да продължаваме да се борим, братя (и сестри)!
Ура! До победа! :sm229::starwars:Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
Паисий ХилендарскиComment
-
Със задоволство отбелязвам:
Ето какво се случва на двойните агенти. Бесят ги два пъти.
Я вижте Канарис само!Comment
-
Неее! Чакаме сигнал за превземането на Бастилията. :sm290: Не се поддавай на провокации (хмммм, не обръщай внимание на подписа ми!)valo написаАми тогава.... :horse: ...осрахме позициите...
:flucht:
Сега подготвяме циклостила и почваме да печатаме позиви :sm252:. Ще ги хвърляме от високи сгради (например от Шератон или от Кемпински), или ще ги разлепяме из града :mazacho:.
Милионите подтиснати и унижени само нас чакат! :yaya:
Аз вече репетирам Интернационала - първия ред от първия куплет вече го знам!
:love67:
Проблемът на форума :damnyou:
"Чети историята и като познаеш от нея суетата на тоя свят, научи се да го презираш"
-
Прати котката! Важното е всичко да остане в пълна тайна! О, някой чука на вратата! Това е , надушили са ме. Минавам в нелегалност!:animal27:valo написаКотката изяде пощенските гълъби../Проблемът на форума :damnyou:
-
Готина котка! Кой е бил толкова мекушав, че да остави другото ухо неотрязано? :imperial:"Pressй; fortement sur ma droite, mon centre cède, impossible de me mouvoir, situation excellente, j'attaque."
Осмелих се. Осмелявам се. Докрай. И си плащам за това. Не се пазаря.Comment
-

Comment