Пък аз вече си имам два Pz4 на Airfix, мнооого готино качество, много им се кефя, и Фердинант и Елефант на Трумпетер. също върховни (някой хора казват най-добри в света в този мащаб) ама аз съм си фен на Аира
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Моделизъм
Collapse
X
-
F 1 and F2, в комплекта има две оръдия и две маски и може да се направи по избор, аз ще си направя и двата и ще ми останат по едно оръдие от вид, с 24 калибровото ще си конвертна Pz3 M в N, а за дългото имам няколко идеи, примерно да си направя трофеен превъоръжен КВ, А фердинанта и Елефанта са космически, има страхотни детайли по ходовата част, то даже само от литниците не може да се види, трябва да се гледа и инстръкцията, чак да не ти се иска да ги зглобяваш че да не ги развалиш. А иначе за 4-ките още не съм намислил в какъв камуфлаж да ги правя, те декалите са само за африка корпс. но аз имам други идеи. примерно трофеен руски, ама трябва да си разгледам декалите но F1 ми се ще да си е оригинален и то сив, в Пловдив в библиотеката има един такъв и аз винаги много му се кефя като минавам през нея.
Comment
-
dragunov написане та знам от де си.виж в някой сайт какво е аерограф-на англииски е
airbrush"Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"
Comment
Comment