Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Моделизъм

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Пък аз вече си имам два Pz4 на Airfix, мнооого готино качество, много им се кефя, и Фердинант и Елефант на Трумпетер. също върховни (някой хора казват най-добри в света в този мащаб) ама аз съм си фен на Аира

Comment

честито.кой вариант са панцер 4-ките?
      има ли г варинат и димни гранатомети?

Comment

F 1 and F2, в комплекта има две оръдия и две маски и може да се направи по избор, аз ще си направя и двата и ще ми останат по едно оръдие от вид, с 24 калибровото ще си конвертна Pz3 M в N, а за дългото имам няколко идеи, примерно да си направя трофеен превъоръжен КВ, А фердинанта и Елефанта са космически, има страхотни детайли по ходовата част, то даже само от литниците не може да се види, трябва да се гледа и инстръкцията, чак да не ти се иска да ги зглобяваш че да не ги развалиш. А иначе за 4-ките още не съм намислил в какъв камуфлаж да ги правя, те декалите са само за африка корпс. но аз имам други идеи. примерно трофеен руски, ама трябва да си разгледам декалите но F1 ми се ще да си е оригинален и то сив, в Пловдив в библиотеката има един такъв и аз винаги много му се кефя като минавам през нея.

Comment

dragunov написа
          честито.кой вариант са панцер 4-ките?
          има ли г варинат и димни гранатомети?
          това не го ли правят ревел? а димните можеш и сам да си ги направиш, доста са лесни.

Comment

не мога да намеря този ревелски панцер 4 в 1/72
            на мен ми трябват чертежи на гранатохвъргачките за моя български
            панцер 4 в 1/35 вариант г.

Comment

Ъм, май моя грехка, правят J and H, а за играчковият мащам не можем ти помогна, не го пуша.

Comment

мащаба си е хубав .но не мога да намеря чертежи на димни гранатохвъргачки.кво стана с полския магазин??? :?:

Comment

Сметка за парно,сметка за студена вода,наем, всяко едно по няколко стотин. А иначе димните мисля че са универсални и можеш да ползуваш чертеж от пантера или тигър. пък и не са кой знае какво, планка с три тръби.

Comment

dragunov написа
                    че нямаш ли 20 кинта за аерограф бе?
                    от най простите.
                    от къде мога да си намеря...аерограф?
                    какви са му особенностите? и боичките за него са по-различни нали?
                    "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

Главни квартири на Фюрера

не та знам от де си.виж в някой сайт какво е аерограф-на англииски е
                      airbrush

Comment

Off-topic ама няма начин много ме израдва това Тигърче.

Comment

dragunov написа
                          не та знам от де си.виж в някой сайт какво е аерограф-на англииски е
                          airbrush
                          да знам че е airbrush ... тук съм виждал на Ревел ама те са скъпотии...като за 20 лв. не съм виждал...пък със сигурност е по-удобно от това да боядисваш с четчица...
                          "Чуя ли думата култура, зареждам револвера!"

Comment

многопо качествено се получава.на ревел за де не са 20 но най много 30 лв струват.не са лоши но са делечот професионалните(като тези на "ацтек" дето ми текат лигите по тях)

Comment

странно, само аз ли си мисля че мога да боядисвам добре с четка??? е става въпрос за танкове в 1/72, за самолети вече ме съмнява да е чак толкова лесно.

Comment

Дилемата на кукото :в кой от 3-те налични трофейни камуфлажа да си боядиса Pz 4 F1? F2 ще е на африка корпс, ама другият го искам сив (а декалите и за двата са африкански), аз имам достатуъчно немски знаци, ама трофейният ще изпъква сред тълпата.

Comment

Working...
                                X