If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Венгард не е бил в такъв цвят, иначе ми е слабост на мене, ама никой не го прави от пластмаса. А декалите аз си ги взех май за 5-6. Н епомня. Ти разбра ли се с Митко?
корабът не е готов за това паулбата и надстройките са
в естествения цвят.за митко .още не съм се разбрал щото
скоро ще ходя до унгария
и проверявам в каталога на един магазин за тези дакали
но пуст унгарски... :evil:
имам още снимки на този модел
Аууу, не, непълнолетните, особенно пък по морето са потенциални наркомани и напълно реални нехранимайковци, никакво доверие на тях. А иначе просто нямам път към Варна скоро. Пък и няма нищо дето да ми се е приискало много. Ама мерси за предложението.
Просто имам много неща за правене, освен това на хасегава повечето неща са германски, а аз съм известен германофоб. но на Фуджими съм си харесал 2-3. но не му е сага времето.
Ти като си вземеш може да се похвалиш.
Ооо, аз мога да се сетя за много неща. Примерно М-26, А иначе разглеждал съм им каталога и ...абе няма нещо дето да ми се прииска. Твоят влекач заедно с гаубицата ли си го взел ?
знам че няма, никой няма. А на мене ми се струва че цените са доста по-високи, значи има стари модели дето са по толкова, но по-новите са по около 20. Освен това някъде есента може да има ограничен внос на хасегава. Аз тогава може да си взема туй онуй, най-вероятно всичко американско, чърчила и ягдпанцерите, евентуално може и немските зенитки. ама да видим как ще съм с парите тогава. Иначе смятам да си взема и 1-2 Ис-2 на ПСТ. Абе мераци много. А АСЕ скоро не ща и да ги помирисвам.....освен ако не пуснат пак Енигмата.
Comment