Германски танкове

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • BacillusBulgaricus
    ветеран
    • Apr 2012
    • 524

don4o написа
    Приятелю защо го написа това!Сега ще ме накараш и тази линия да развивам-като че ли са ми малко другите линии!!Офффффффф
    Виноват!!! Ама..какво да сторя като ме изкефи машинката!? Това са мои усещания, може на теб да не ти хареса и ще ми тежиш на съвестта Ама ако съм те подвел ще те черпя бира край някой басейн в Арбанаси или на рокерския събор
    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• Angelmr
      ветеран
      • Jun 2005
      • 1398

Imperial написа
      откога играеш? Понеже това, което си написал, няма нищо общо с WoT.
      От две години някъде, защо? Играл съм много игри в почти пълния диапазон между фантастични и напълно реалистични симулатори. Тази е по средата. Има исторически моменти, които не са перфектно реализирани, има и аркадни измислици. Но фундамента и почива на историческата връзка между игровите танкове и реалните бойни машини. Да съгласен съм че тази връзка не е много добре направена и именно това ме дразни в нея най-много. Но това е фундамента на играта, на която се основава популярността и. По тази връзка примерно се различава от mech warior. Ако не броим и разликите в интерфейса естествено, но те са маловажни. И в двата случая караш едни виртуални кутийки, които се стрелят в сравнително равностойно разпределени отбори. В едната игра имаме изцяло фантастичен сюжет, а в другата исторически сюжет, много грубо базиран на битките през ВСВ и малко след нея. За това според мен WOT трябва да се развива в посока историческа идентичност между игровите и реалните машини, като естествено се запазва някакъв игрови баланс. За това според мен най-слабите моменти в играта са включването на елементи извън историческите танкови сражения, като унищожаване на танкове с индиректен огън в реално време например. Но това е мое мнение естествено.

Comment

• don4o
        ветеран
        • Dec 2012
        • 613

BacillusBulgaricus написа
        Виноват!!! Ама..какво да сторя като ме изкефи машинката!? Това са мои усещания, може на теб да не ти хареса и ще ми тежиш на съвестта Ама ако съм те подвел ще те черпя бира край някой басейн в Арбанаси или на рокерския събор
        Аз за такива неща бързо се навивам!

Comment

• Gugushev
          Siemka
          • Aug 2013
          • 38

feersum написа
          Таман и аз да напиша същото! Ужас... Снощи тръгнах по Marder 38T, ама не ми се хаби свободният опит, та ще го карам бавно и полека.
          Играй ги всички, аз винаги така правя като подкарам някоя линия. Не прескачам със свободен, а го ползвам само за модули.

Аз стигнах до т6 и до тук всички машини са чудесни. На Nashorn-a първите 10 битки държах 2К среден демидж

Comment

• veso_t
            редовен
            • Aug 2013
            • 162

radoslav_691 написа
            Здравейте,аз съм нещастен собственик на недуразумението Aufklarrungspanzer-.
            ,
            колега , както ти писах зарязвай немците и се меткай на китайчетата.

http://prikachi.com/images.php?images/584/6775584F.jpg
            http://prikachi.com/images.php?images/588/6775588v.jpg
            http://prikachi.com/images.php?images/590/6775590l.jpg
            Last edited by veso_t; 30-11-2013, 11:10.

Comment

• don4o
              ветеран
              • Dec 2012
              • 613

veso_t написа
              ,
              колега , както ти писах зарязвай немците и се меткай на китайчетата.
              http://prikachi.com/images.php?images/584/6775584F.jpg
              http://prikachi.com/images.php?images/588/6775588v.jpg
              http://prikachi.com/images.php?images/590/6775590l.jpg
              Не обърквай човека!Немската линия е най всеобхватната и там всеки може да си намери танк или цял клон от дървото което да му пасне!Има много по добри танкове от който и да е китаец!Да-съгласен съм че сега има някои интересни танка при китайците.Като цяло доминиращите танкове са немски и руски.Не ги ли развива просто губи!А най добре е той сам да се полута докато разбере кое е за него и кое не.

Comment

• veso_t
                редовен
                • Aug 2013
                • 162

don4o написа
                Не обърквай човека!Немската линия е най всеобхватната.
                Приятелю, човека се жалва от ЛЕКИЯ танк Aufklarrungspanzer, не от немците по принцип.
                Имам над 400 битки с Леопардчето и още над 100 със Лукса - ако иска да играе сериозно леки танкове - WZ,AMX, T71.

Comment

• ViktorKitov
                  редовен
                  • Oct 2013
                  • 159

don4o написа
                  Не обърквай човека!Немската линия е най всеобхватната и там всеки може да си намери танк или цял клон от дървото което да му пасне!Има много по добри танкове от който и да е китаец!Да-съгласен съм че сега има някои интересни танка при китайците.Като цяло доминиращите танкове са немски и руски.Не ги ли развива просто губи!А най добре е той сам да се полута докато разбере кое е за него и кое не.
                  Напротив. Немската линия винаги е била най-малоумна. Единствено Е-100, WTF E-100 и Leopard-a стават за нещо.

Comment

• BacillusBulgaricus
                    ветеран
                    • Apr 2012
                    • 524

ViktorKitov написа
                    Напротив. Немската линия винаги е била най-малоумна. Единствено Е-100, WTF E-100 и Leopard-a стават за нещо.
                    Категорично не съм съгласен с такова крайно мнение!

И още нещо - АКО това е линк към твоя профил http://worldoftanks.eu/community/acc...1-ViktorKitov/ на европейският сървър, и АКО нямаш други профили на европейският или други сървъри, как разбра, че немската техника е малоумна, без да имаш и един бой с немски танк?
                    Само от тестовете преди излизането на пореден пач?
                    Last edited by BacillusBulgaricus; 21-11-2013, 16:26.
                    http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• ViktorKitov
                      редовен
                      • Oct 2013
                      • 159

И още нещо - АКО това е линк към твоя профил http://worldoftanks.eu/community/acc...1-ViktorKitov/ на европейският сървър, и АКО нямаш други профили на европейският или други сървъри, как разбра, че немската техника е малоумна, без да имаш и един бой с немски танк?
                      Не трябва да съм карал Ферари за да знам, че е бързо. Като цяло немците имат 4-5 читави танка и другото е леш (Без да броим педобирските 1-4 нива).

Comment

• Gugushev
                        Siemka
                        • Aug 2013
                        • 38

На мен ми харесаха единици от немските машини, останалите не се открояват с нищо особено. При руските и американските машини в момента има много малко слаби танкове, за разлика от германските.

Comment

• Ultramarine
                          ветеран
                          • May 2012
                          • 663

ViktorKitov написа
                          Не трябва да съм карал Ферари за да знам, че е бързо. Като цяло немците имат 4-5 читави танка и другото е леш (Без да броим педобирските 1-4 нива).
                          Викторе аз също не съм съгласен! И да, това че не си играл някои машини те лишава от това да ги познаваш изцяло.
                          Изключваме Т1-Т4
                          В Т5 StugIII e изключителна машина, при това е супер забавна.Сравнена с руския еквивалент превъзхожда във всяко едно отношение с изключение на алфата.
                          Имам достатъчно боеве и на двете машини!
                          Т6 - малкия тигър и Носорога са страхотни машини, най-малкото равностойни на руските противници.
                          Т7 - JP-то е много добър разрушител, винаги бих предпочел да съм в него пред СУ-152 въпреки, че и руснака много ме радваше.
                          Т8 - Тигър 2 е супер подценяван танк и е доста труден за игра, но е способна машина, ако се ползва правилно, IS-3 е по-добрия танк и по-лесня за усвояване, но и Тигър 2 има какво да покаже.PepeII от няколко участия на 1vs1 взе първо място и трето, ако не се лъжа, при това все в дуели с ИС-3.
                          Е-75 даже и като противник е трудна машина, това трябва да си го усетил и без да си го играл.За мен беше по-лесно да се опазя в него отколкото в Е-100, просто брнята му позволяваше повече.
                          За Пантерите не искам да говоря, тъй като не съм ги играл, но Е-50 и Е-50М са много способни машини.
                          А цялата линия от артилерии е повече от добра, за мен лично най-добрата! Имам опит с Френски и Руски за сравнение.

П.С. Един съвет пробвай да играеш и със останалите нации не се ограничавай само до тези трите.Това дава нов поглед над играта и най-малкото дава нови идеи!
                          Поне при мен пробването на различни машини значително подобри играта ми
                          Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• StrEagle
                            ветеран
                            • Feb 2008
                            • 1452

Немското дърво има 2 лоши машини - Aufkl. Panther и Jg.Pz4, които все пак се справят някак си.
                            Всички останали танкове са много добри машини, стига да знаеш как се карат.

Аз съм играл с всички танкове до 8-мо ниво на всички нации, и са единици тези които не са ми харесвали. Горе изброените, M3 Lee, Type-34.. и въпреки, че ги ненавиждам, имам интересно добра статистика с тях..
                            War, war never changes..

Comment

• Gugushev
                              Siemka
                              • Aug 2013
                              • 38

Ultramarine, напълно съм съгласен за изброените от теб машини, на мен също ми бяха много приятни. Обаче в тиъра им има и по-добри. Единственото изключение е JagdPanther - за мен беше най-добрия Т7 TD, който съм играл. Не знам как е след като им смениха двигателите, може сега Т25 да е по-добър.

Comment

• ViktorKitov
                                редовен
                                • Oct 2013
                                • 159

Пример с хамериканците (Подчертаните са грубо ОP)

T V - T49, Sherman, Т1

T VI - Hellcat, Sherman E8

T VII - T25, T29, T20, T71

T VIII - T32, M26, T69, T28 P,

T IX - M103, T30, M46

T X - Т1103, Т110Е4, Т110Е5

Comment

Working...