don4o написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Германски танкове
Collapse
X
-
Imperial написа Виж мнениеоткога играеш? Понеже това, което си написал, няма нищо общо с WoT.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеВиноват!!! Ама..какво да сторя като ме изкефи машинката!? Това са мои усещания, може на теб да не ти хареса и ще ми тежиш на съвестта Ама ако съм те подвел ще те черпя бира край някой басейн в Арбанаси или на рокерския събор
Comment
-
feersum написа Виж мнениеТаман и аз да напиша същото! Ужас... Снощи тръгнах по Marder 38T, ама не ми се хаби свободният опит, та ще го карам бавно и полека.
Аз стигнах до т6 и до тук всички машини са чудесни. На Nashorn-a първите 10 битки държах 2К среден демидж
Comment
-
radoslav_691 написа Виж мнениеЗдравейте,аз съм нещастен собственик на недуразумението Aufklarrungspanzer-.
колега , както ти писах зарязвай немците и се меткай на китайчетата.
Last edited by veso_t; 30-11-2013, 13:10.
Comment
-
veso_t написа Виж мнение,
колега , както ти писах зарязвай немците и се меткай на китайчетата.
http://prikachi.com/images.php?images/590/6775590l.jpg
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНе обърквай човека!Немската линия е най всеобхватната.
Имам над 400 битки с Леопардчето и още над 100 със Лукса - ако иска да играе сериозно леки танкове - WZ,AMX, T71.
Comment
-
don4o написа Виж мнениеНе обърквай човека!Немската линия е най всеобхватната и там всеки може да си намери танк или цял клон от дървото което да му пасне!Има много по добри танкове от който и да е китаец!Да-съгласен съм че сега има някои интересни танка при китайците.Като цяло доминиращите танкове са немски и руски.Не ги ли развива просто губи!А най добре е той сам да се полута докато разбере кое е за него и кое не.
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеНапротив. Немската линия винаги е била най-малоумна. Единствено Е-100, WTF E-100 и Leopard-a стават за нещо.
И още нещо - АКО това е линк към твоя профил http://worldoftanks.eu/community/acc...1-ViktorKitov/ на европейският сървър, и АКО нямаш други профили на европейският или други сървъри, как разбра, че немската техника е малоумна, без да имаш и един бой с немски танк?
Само от тестовете преди излизането на пореден пач?Last edited by BacillusBulgaricus; 21-11-2013, 18:26.
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеКатегорично не съм съгласен с такова крайно мнение!
И още нещо - АКО това е линк към твоя профил http://worldoftanks.eu/community/acc...1-ViktorKitov/ на европейският сървър, и АКО нямаш други профили на европейският или други сървъри, как разбра, че немската техника е малоумна, без да имаш и един бой с немски танк?
Само от тестовете преди излизането на пореден пач?
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеКатегорично не съм съгласен с такова крайно мнение!
Само от тестовете преди излизането на пореден пач?
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеНе трябва да съм карал Ферари за да знам, че е бързо. Като цяло немците имат 4-5 читави танка и другото е леш (Без да броим педобирските 1-4 нива).
Изключваме Т1-Т4
В Т5 StugIII e изключителна машина, при това е супер забавна.Сравнена с руския еквивалент превъзхожда във всяко едно отношение с изключение на алфата.
Имам достатъчно боеве и на двете машини!
Т6 - малкия тигър и Носорога са страхотни машини, най-малкото равностойни на руските противници.
Т7 - JP-то е много добър разрушител, винаги бих предпочел да съм в него пред СУ-152 въпреки, че и руснака много ме радваше.
Т8 - Тигър 2 е супер подценяван танк и е доста труден за игра, но е способна машина, ако се ползва правилно, IS-3 е по-добрия танк и по-лесня за усвояване, но и Тигър 2 има какво да покаже.PepeII от няколко участия на 1vs1 взе първо място и трето, ако не се лъжа, при това все в дуели с ИС-3.
Е-75 даже и като противник е трудна машина, това трябва да си го усетил и без да си го играл.За мен беше по-лесно да се опазя в него отколкото в Е-100, просто брнята му позволяваше повече.
За Пантерите не искам да говоря, тъй като не съм ги играл, но Е-50 и Е-50М са много способни машини.
А цялата линия от артилерии е повече от добра, за мен лично най-добрата! Имам опит с Френски и Руски за сравнение.
П.С. Един съвет пробвай да играеш и със останалите нации не се ограничавай само до тези трите.Това дава нов поглед над играта и най-малкото дава нови идеи!
Поне при мен пробването на различни машини значително подобри играта ми
Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Немското дърво има 2 лоши машини - Aufkl. Panther и Jg.Pz4, които все пак се справят някак си.
Всички останали танкове са много добри машини, стига да знаеш как се карат.
Аз съм играл с всички танкове до 8-мо ниво на всички нации, и са единици тези които не са ми харесвали. Горе изброените, M3 Lee, Type-34.. и въпреки, че ги ненавиждам, имам интересно добра статистика с тях..War, war never changes..
Comment
-
Ultramarine, напълно съм съгласен за изброените от теб машини, на мен също ми бяха много приятни. Обаче в тиъра им има и по-добри. Единственото изключение е JagdPanther - за мен беше най-добрия Т7 TD, който съм играл. Не знам как е след като им смениха двигателите, може сега Т25 да е по-добър.
Comment
Comment