Аз предпочетох JPanther2 пред Ферди и не съм играл с него.Ето доказателство за анормалния JPzIV от преди секунди.В битка с тиър предимно 8 и 7 аз съм нанесъл най-много демидж, да не говорим че е тройно повече от 75% от отбора, които имат доста по-мощни пушки.Обаче вижте какво е направил противниковият Ферди за половин игра, ако не го бях убил щеше да мине 4к демидж ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Германски танкове
Collapse
X
-
feersum написа Виж мнениеКак се справя големият Леопард в рандъмите? Не го срещам много често.
Някой ден и до него ще добутам...
Написаното е само мое лично мнение и никого не обвързвам с него. Искам само да кажа, че не си позволявам да пиша за качествата на танк, без да имам ПОНЕ 100-150 боя с него. С Лео-прототипа имам за сега само 24 боя, за това все още се въздържам от категорично мнение.Last edited by BacillusBulgaricus; 05-06-2013, 21:53.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеКак се справя големият Леопард в рандъмите? Не го срещам много често.
Някой ден и до него ще добутам...
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеМоже би си играл с него прекалено агресивно като със същински среден танк. За индианеца имам предвид, прототипа още не съм го взел. Според мен този танк трябва да се играе малко като Т25/2 на стероиди.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЗасега - десетина игри - Индиецът ме радва. 90мм оръдието е отлично!
Ще увелича злоупотребите си с алкохол!
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеПодтиснах се!
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеПодтиснах се!
bigbeer написа Виж мнениеСпокс. Явно е до стил на игра. Аз съм далеч по-зле. Нямам ни една "стена". За над 200 битки само няколко снайпера, караул, някой и друг съюзник и 3 пъти "косата на смъртта". Хич не е гъсто. Интересно, как въобще съм взел "Ас" и за какво ? Тромавичка ми е за медиум машинката. Та не се коси много и наздраве."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Сложих топ-оръдието на Лео-Прототипа. Започва да прилича на истински танк. Оръдието е отлично. Останалите модули още са стоковите. Май има надежда като направя и тях топови, танкът да вземе и да ми хареса
Победа!
Битка: Руинберг 14 юни 2013 г. 22:24:19 ч.
Танк: Leopard prototyp A
Опит: 758
кредита: 26*659
Постижения в битки: Изкусен стрелец
Comment
-
Вчера взех VK 3002D още ми е гол като пушка(с изключение на 250% екипаж,който подготвях специално на него на Т-25) танкчето не знам защо ми носи някаква извратена радост(въпреки,че досега под тиър 9 битка с него не съм виждал и трябва да се се въртя като балетмайстор за да дупна нещо) танкчето ми се вижда мобилно и въртеливо бронята дава изненадващи рикошети като му взема веригите и двигателите ще е направо осичка вторият купол се върти бавно,но с това съм свикнал на Т-25.
Някакви съвети как да го играя ефективно защото аз със средни танкове правя първите си крачки и са ми много по-забавни от тежките даже мисля да се преквалифицирам от тежка нубелка на среден дразнител
Comment
Comment