If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бе не беше толкова зле. От към 150м се целеха 3 от 4 пъти някъде, и то със руските оръдия дето луната не можеш да уцелиш..
С немското 75L/70 от 250м се цели.
а какъв е проблема да погледнеш викито на играта? там пише колко тежи стокова машина, колко държи окачването и колко тежат модулите...същото и в играта в дървото го пише....
Искам да купя премиум танк.Колебая се между Т25 или Pz IV-S.Има ли ги някой в гаража да сподели нещо за тях?
Аз имам Т-25,та това е една евтина бърза диско въшка която вади спокойно по 22-30 хилки на победа без премиум(и до 37 хиляди съм стигал без бонуси)а на загуба по 12-18. Един от малкото премиум танкове който може да е ефективен както на върха така и на дъното на битката в тиър 7 може да се изнесе бързо на предна позиция и да спотва а после може да дебне за сгодна възможност и да кълве враговете отстрани(че и отпред оръдето е добро) а в тиър 5 направо коли и беси
има и 610 точки живот което помага срещу скорострелни дупчилки като Т-34,но танка за съжаление е доста тромав и въпреки,че е адски бърз завива като кораб а и купола не се върти много бързо така че фланкване с него само в краен случай.
Пц 4С пък е чиста снайперистка машина(всъщност това беше старият непремиумен Пц 4(Дарт Вейдър) преди да го разделят в 8.0 май беше) сега му дадоха прем статус малко повече кръв и го пратиха на тиър 6 където съдейки от тестови обиколки с него по тестовите сървъри се справя доста добре и вади бая кеш.
Зависи за коя линия ти трябва повече за пантерите или леопардите стилът на игра на Пц 4с е сходен с този на пантерската линия а Т-25 повече клони към този на леопардите.
А ето това е битка с Т-25 от днес:
Като извадим бонусите от према и мисията чисто 34605 кредита а подобни битки на тиър 5 с Т-25 никак не са рядкост
Tiger II - тяжелый танк, ТТХ, описание, гайд, обзор, фото и видео внутри танка, вики, секреты тяжелого танка Тигр 2, страна-производитель - Германия, модель Tiger II (Королевский танк) в Ворлд оф Танкс на веб-ресурсе wiki.wargaming.net.
И аз нещо съм залитнал по германски танкове ! Вчера купих Тигър 2 .
Искам да купя премиум танк.Колебая се между Т25 или Pz IV-S.Има ли ги някой в гаража да сподели нещо за тях?
Имам и двата, Т25 вади повече пари от Pz IV-S, a и играта с него за мен е удоволствие. Т25 е по-бърз и повратлив от Pz, с прилична броня за Т-5, оръдието пробива достатъчно, а парите които вади са добри. Pz IV го държа без да го играя, той е за снайпене от втора линия има добре защитен купол, който често дава рикушети, но в корпуса всеки го дупчи. Съгласен съм на 100% за всичко писано от колегата, но кеша при мен твърдо е към Т25. Преди време правих битка с двата, като Pz имаше с 1/3 повече нанесен демидж (около 1500 към 1000), а Т25 имаше засвет (около 1000 към 300). Резултата беше с около 1/4 по-добър за Т25 и от тогава панцера почти не го изкарвам от гаража.
Благодаря ви за отговорите!Забравих да уточня,че не ми трябва толкова за кредити,а за здравина и пробитие.Но логично,щом вади кредити,значи ставаСега,ще взема Т25,а по нататък панцера.Въпреки,че повече май ще ме кефи Pz IV S.Може би защото има по германски вид и има по здраво оръдие.Въпреки,че не знам срещу 7 тиър,как ще се представя.Това оръдие го сравнявах с другите,които съм играл и не можах да го намеря.Само линия D не съм изкарал до 8 тиър и не знам там дали го има(не съм търсил),но те и го дават,че е само за два танка.
Та за Т-25.Купих си така наречения премиум танк.Честно казано няма такава повърня от това нещо наречено танк!Нищо общо с немското!!!Ако требе да търсим предимства,трябва с лупа да ги търсим.Маневрен,като КВ.Като набере върви,но мен не ми трябва за формулаОръдието дупчи до 5 тиър,след това нънци.На 5 снаряда един влиза.Мерника е типично,като на КВ-1.Свива много бавно и е изключително неточно за немската линия!Ако играете за кредити,панцер-4 или Шуг,ще печелят повече и са много по приятни за игра!Толкова ми стана отвратителен,че ще го продам.Поне да остане нещо от него.Не знам,може би защото играя постояно срещу 6-7 тиър,но е безполезен според мен!
Рядко виждам описание на танк което да има толкова малко общо с реалността.
Като набере върви,но мен не ми трябва за формула
Тогава кой те е карал да взимаш среден танк? Средните танкове служат за бързо заемане на позиции и скоростни битки. Ако искаш бавен и брониран танк, последното което трябва да поглеждаш е един среден танк.
Comment