Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Германски танкове

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Според мен си струва. Но съм чувал че много хора карат танка с 88мм оръдие. Та май няма еднозначен отговор.

Comment

За мен е напълно задължително за този танк, при това аз съм играч, който предпочита DPM пред Алфа.
      Един колега го играе с 88 от чисто финансови и исторически съображения.
      Малкото оръдие харчи по-малко пари, а и някой хора играят тази линия главно заради близостта и до истинските машини.
      Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

След закупуването на 10.5 см оръдие на Кралския Тигър имам нов въпрос. Впечатленията Ви за Панцер 1C и Панцер 2G какви са? Много са ми красиви и двете бълхички и се надъхвам да си взема една за разцъкване в ниския тиър. Оръдията им са еднакви май ,като разликата е в бройката на екипажа. Май съм по склонен към Pz.2G ,но все пак бих искал да видя и вашите мнения по въпроса

Comment

Ами малки и евтини бижута са за това вземи и двете,оръдията не са същите обаче 1С има достъп до 7.92mm картечница с невероятните 320дмг на пълнител,но дупчи само 33мм а може и 20мм флак оръдието да се ползва(според мен по удачният избор) то дупчи 39мм и презарежда пълнителя по-бързо.
          Най-важното за 1С е невероятната му скорост в комбинация с добра маневреност и отлично радио(700м обхват) този танк е чист скаут в тиър 5 битка а може да реши тиър 3 битка ако е в опитни ръце.
          Пц 2G е по-бавен от 1С,но има топ оръдие с 95мм дупчене което прави бая поразии,но зарежда много бавно за лек танк маневреността също отстъпва на 1С а радиото е едно и също.
          За мен Пц 1ц е по-добрият танк за целите на класа си.

Comment

Взех му трета степен на Щуга, но отличието е почти незабележимо.
            Attached Files

Comment

Екипажа на моя Щуг направи братя по оръжие - 10-тина битки след това мога да кажа, че машината се промени и досадните пропуски при пълно прицелване почти изчезнаха.

Comment

Преди два дни си взех Rhm и за първи път изпитах истинско удоволствие от играта. Няма такъв кеф. Това е осмицата която не се плаши от десетки, даже ги обича :-).
                Сега остава да науча и добрите места по картите и кефа ще е пълен.

Comment

Rumen SF написа Виж мнение
                  Преди два дни си взех Rhm и за първи път изпитах истинско удоволствие от играта. Няма такъв кеф. Това е осмицата която не се плаши от десетки, даже ги обича :-).
                  Сега остава да науча и добрите места по картите и кефа ще е пълен.
                  За да изпиташ истински кеф трябва екипажа ти да има умението маскировка,да сложиш мрежа и да боядисаш машината!Задължителен бинокъл,Командира орлови очи и радиопрехват!Тогава ела да гледаш за какво иде реч!

Comment

Мрежата, бинокъла и дотиквача вече са налични, прясно боядисан е, скоро екипажа завършва първо умение - командира лампа, другите камуфлаж.

Comment

StugIII - Skill номер 6 !!!
                      Attached Files

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                        Браво! Довърши и шестия скил и фюрерът ще дойде лично да връчи на юнаците Железен кръст с листа и мечове за вярната им служба и лоялност към райха!

Comment

falcon_bg написа Виж мнение
                          Браво! Довърши и шестия скил и фюрерът ще дойде лично да връчи на юнаците Железен кръст с листа и мечове за вярната им служба и лоялност към райха!
                          Я случайно встречался с Ultramarine в бою.
                          В то время у него было наверное 3 скила.
                          Но даже тогда его StugIII рвала всех.
                          http://vseknigi.3dn.ru/publ/19-1-0-186

Comment

Ultramarine написа Виж мнение
                            А аз какво да кажа за моята пантера на която екипажа е на 5 умения

Comment

Намерих златната среда братлета по ... танкове! Щуг 3 с Л/70 скатан на майна си райна в комбинация с дотиквач, мрежа и бинокъл. Стоя си аз зад линията на тежките танкове и на всеки 4 сек снаряд с най-неприятни пожелания за вразите. Няма такъв кеф! Е, рядко минавам 4 килса с това оръдие и неговия алфа ДМ, но пък и скорострелноста си я бива! С фугасницата хич не се живее срещу 5-7 тиър, горната комбинация ми дава живучествост заради това, че гледам отдалече и незнаят от къде стрелям Стигнах до Яг-Пц4, но дали има да го взимам? Нещо лоши отзиви чувам за него - малко живот, не много добра динамика в сравнение с Щуг-а... Какво ще ме посъветвате?

Comment

Не бързай. Яга 4 и много добър, но преди това поиграй повечко на Щуг-а, направи добър екипаж, пък и му се накефи повече, защото наистина е страхотен

Comment

Working...
                                X