Според мен си струва. Но съм чувал че много хора карат танка с 88мм оръдие. Та май няма еднозначен отговор.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Германски танкове
Collapse
X
-
За мен е напълно задължително за този танк, при това аз съм играч, който предпочита DPM пред Алфа.
Един колега го играе с 88 от чисто финансови и исторически съображения.
Малкото оръдие харчи по-малко пари, а и някой хора играят тази линия главно заради близостта и до истинските машини.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
След закупуването на 10.5 см оръдие на Кралския Тигър имам нов въпрос. Впечатленията Ви за Панцер 1C и Панцер 2G какви са? Много са ми красиви и двете бълхички и се надъхвам да си взема една за разцъкване в ниския тиър. Оръдията им са еднакви май ,като разликата е в бройката на екипажа. Май съм по склонен към Pz.2G ,но все пак бих искал да видя и вашите мнения по въпроса
Comment
-
Ами малки и евтини бижута са за това вземи и двете,оръдията не са същите обаче 1С има достъп до 7.92mm картечница с невероятните 320дмг на пълнител,но дупчи само 33мм а може и 20мм флак оръдието да се ползва(според мен по удачният избор) то дупчи 39мм и презарежда пълнителя по-бързо.
Най-важното за 1С е невероятната му скорост в комбинация с добра маневреност и отлично радио(700м обхват) този танк е чист скаут в тиър 5 битка а може да реши тиър 3 битка ако е в опитни ръце.
Пц 2G е по-бавен от 1С,но има топ оръдие с 95мм дупчене което прави бая поразии,но зарежда много бавно за лек танк маневреността също отстъпва на 1С а радиото е едно и също.
За мен Пц 1ц е по-добрият танк за целите на класа си.
Comment
-
Rumen SF написа Виж мнениеПреди два дни си взех Rhm и за първи път изпитах истинско удоволствие от играта. Няма такъв кеф. Това е осмицата която не се плаши от десетки, даже ги обича :-).
Сега остава да науча и добрите места по картите и кефа ще е пълен.
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеStugIII - Skill номер 6 !!!
Comment
-
falcon_bg написа Виж мнениеБраво! Довърши и шестия скил и фюрерът ще дойде лично да връчи на юнаците Железен кръст с листа и мечове за вярната им служба и лоялност към райха!
В то время у него было наверное 3 скила.
Но даже тогда его StugIII рвала всех.
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеStugIII - Skill номер 6 !!!
Comment
-
Намерих златната среда братлета по ... танкове! Щуг 3 с Л/70 скатан на майна си райна в комбинация с дотиквач, мрежа и бинокъл. Стоя си аз зад линията на тежките танкове и на всеки 4 сек снаряд с най-неприятни пожелания за вразите. Няма такъв кеф! Е, рядко минавам 4 килса с това оръдие и неговия алфа ДМ, но пък и скорострелноста си я бива! С фугасницата хич не се живее срещу 5-7 тиър, горната комбинация ми дава живучествост заради това, че гледам отдалече и незнаят от къде стрелям Стигнах до Яг-Пц4, но дали има да го взимам? Нещо лоши отзиви чувам за него - малко живот, не много добра динамика в сравнение с Щуг-а... Какво ще ме посъветвате?
Comment
Comment