Германски танкове

Collapse
X

• Време
  • Show
new posts
  • radoslav_691
    новак
    • Sep 2013
    • 23

Здравейте,аз съм нещастен собственик на недуразумението Aufklarrungspanzer-хареса ми като визия и динамика и в техн.дърво е на последна позиция на леките танкове,затова го запазих и е вече елитен.Но...мъката е страшна,не ти се дава никаква възможност да печелиш кредити и точки опит-99%си с Т9-10 хеви метъл,които се карат от добри играчи и те ликвидират веднага,от опити за светене много пари и опит не се изкарват..Ако някой се е мъчил с това,нека понапише,защото аз като мазохист мисля да си я държа,ако ще и докато дочака по-добри времена...

Comment

• veso_t
      редовен
      • Aug 2013
      • 162

Аз спрях със немската линия леки на Леопарда и се прехвърлих на китайските, макар че френската линия с АМХ май е по-добре.
      Не си съвсем прав за парите/опита. При добра карта за леки и при свестни съотборници, които да изпаряват това, което светнеш си в горната част на класацията по опит, с парите винаги си на плюс. Освен ако не плющиш злато де, но това се прави в специални ситуации. Доста често ми се е случвало с Лео да съм топ танк по опит в Т7-Т8 битка.
      Тъпото е , че наистина ти трябват добри съотборници. Добър светляк решава изхода на битката, но някой друг трябва да свърши черната работа.
      Леките ги играя с мрежа, бинокъл и очилата.
      Екипажите са с лампа за командира и разширен обзор за командира, камуфлаж за всички без изключение, за радиста пак разширен обзор.
      Виктор Китов е майстор на леките (и не само), той може да ти каже нещо полезно, ако се появи.

Comment

• Gugushev
        Siemka
        • Aug 2013
        • 38

Aufkl. Panther е много странен танк за мен, тромав и голям за скаут. Коничното оръдие обаче е добро и точно, а теглото позволява танка да се ползва за таран срещу други леки скаути или артилерия.

Очаква се да има немски ЛТ 8, като WG планираха да е RU 251:
        New German tier 8 light tank via VK2801 (some might have already found that out) will be RU 251 Prototype SpPz mit 90mm BK Dimensions:...

Танка трябваше да е лека версия на Леопард 1, разработчиците така го бяха описали. Аз лично го чаках с нетърпение, но за съжаление не можеха да съберат достатъчно данни за него.

В момента не е ясно дали в играта на 8-ми тиър ще е той или друг проект и кога ще го въведат. Според последните постове от Сторм трябва да е скоро, според мен в първите три месеца на 2014-та. Аз лично съм събрал 75К опит на Aufkl. Panther и чакам бъдещо развитие по темата.

Comment

• ViktorKitov
          редовен
          • Oct 2013
          • 159

veso_t написа
          Аз спрях със немската линия леки на Леопарда и се прехвърлих на китайските, макар че френската линия с АМХ май е по-добре.
          Не си съвсем прав за парите/опита. При добра карта за леки и при свестни съотборници, които да изпаряват това, което светнеш си в горната част на класацията по опит, с парите винаги си на плюс. Освен ако не плющиш злато де, но това се прави в специални ситуации. Доста често ми се е случвало с Лео да съм топ танк по опит в Т7-Т8 битка.
          Тъпото е , че наистина ти трябват добри съотборници. Добър светляк решава изхода на битката, но някой друг трябва да свърши черната работа.
          Леките ги играя с мрежа, бинокъл и очилата.
          Екипажите са с лампа за командира и разширен обзор за командира, камуфлаж за всички без изключение, за радиста пак разширен обзор.
          Виктор Китов е майстор на леките (и не само), той може да ти каже нещо полезно, ако се появи.
          Леките танкове са мъртви. Няма никакъв смисъл да се играят в момента, а да не говорим за Аufk. Panther-a. Само WZ-132, Т71 и AMX 13 90 са донякъде актуални.

Иначе уменията са ОК, за модулите зависи какъв стил светене предпочиташ (Въпреки, че активното светене е почти безполезно напоследък).

Comment

• Ultramarine
            ветеран
            • May 2012
            • 663

ViktorKitov написа
            Леките танкове са мъртви. Няма никакъв смисъл да се играят в момента, а да не говорим за Аufk. Panther-a. Само WZ-132, Т71 и AMX 13 90 са донякъде актуални.

Иначе уменията са ОК, за модулите зависи какъв стил светене предпочиташ (Въпреки, че активното светене е почти безполезно напоследък).
            Тук съм съгласен с теб последно време ми е доста трудно с леките машини.WZ-132 се оправя що годе прилично, но съм принуден повечето време да го играя като среден.
            Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

• Angelmr
              ветеран
              • Jun 2005
              • 1398

Ами то и в реалността леките танкове не са имали особена роля в танковите битки. По-скоро са използвани като разузнавателни и противопехотни машини. Лек танк навлязал във визуалния обхват на среден или ОБТ (някъде около два километра на открити терени), едва ли се очаква да живее дълго.

Comment

• ViktorKitov
                редовен
                • Oct 2013
                • 159

Angelmr написа
                Ами то и в реалността леките танкове не са имали особена роля в танковите битки. По-скоро са използвани като разузнавателни и противопехотни машини. Лек танк навлязал във визуалния обхват на среден или ОБТ (някъде около два километра на открити терени), едва ли се очаква да живее дълго.
                Хайде стига с тая реалност в WoT...

Comment

• radoslav_691
                  новак
                  • Sep 2013
                  • 23

Да,благодаря,но не мога да разбера,защо 99% съм в битка на Т9-10,какво им пречи да ме пуснат в битки Т-5-7 или 6-8 например,там също има леки,средни,тежки...

Comment

• Angelmr
                    ветеран
                    • Jun 2005
                    • 1398

ViktorKitov написа
                    Хайде стига с тая реалност в WoT...
                    Защо? Ако ще се бяга напълно от реалността, има mech warior примерно или други фантастични и фентъзи игри. WOT е игра с исторически машини. Такива са се били в реалността в епични битки. Така че най-естественото нещо е игровите машини да повтарят поведението на реалните си прототипи. А който иска да кара някакви измислени кутийки цифри стрелящи с неутронни бластери, нека си намери фантастична игра. Тази тук е историческа. И трябва да се развива в тази посока.

Comment

• ViktorKitov
                      редовен
                      • Oct 2013
                      • 159

Angelmr написа
                      Защо? Ако ще се бяга напълно от реалността, има mech warior примерно или други фантастични и фентъзи игри. WOT е игра с исторически машини. Такива са се били в реалността в епични битки. Така че най-естественото нещо е игровите машини да повтарят поведението на реалните си прототипи. А който иска да кара някакви измислени кутийки цифри стрелящи с неутронни бластери, нека си намери фантастична игра. Тази тук е историческа. И трябва да се развива в тази посока.
                      Няма да си правя да труда да отговоря на подобна глупост. Тъкмо няма да се оспами тотално темата.

Comment

• 1951
                        Airman
                        • Aug 2006
                        • 2910

radoslav_691 написа
                        Да,благодаря,но не мога да разбера,защо 99% съм в битка на Т9-10,какво им пречи да ме пуснат в битки Т-5-7 или 6-8 например,там също има леки,средни,тежки...
                        Защото ММ-ът на танка е такъв, че по-леко от тиър 8 битка няма да видиш (тоест битка, в която има танкове от ниво 6, 7 и 8).
                        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

• Imperial
                          Мошенник
                          • Jan 2003
                          • 12066

Angelmr написа
                          Тази тук е историческа. И трябва да се развива в тази посока.
                          откога играеш? Понеже това, което си написал, няма нищо общо с WoT.
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• BacillusBulgaricus
                            ветеран
                            • Apr 2012
                            • 524

Pz.Sfl. V (Sturer Emil) ще остане в гаража ми!!! Не съм очаквал да напиша това, особено след воя по форумите и след кошмара на първото оръдие. С въпросното стоково оръдие, стрелях само със злато, защото със смешното пробитие 169 си заникъде.
                            ОБАЧЕ, щом сложих топовата пушка, започна истинският кеф! 231 пробитие и 490 демидж! Приказно оръдие! Точно е и зарежда за под 12 секунди. Научих се и по-добре да се крия и да ползвам уникалния ъгъл на свеждане надолу на оръдието. В три или четири игри, убих по 7 противника без изобщо да си сменям позицията!!! Стоях и стрелях като на стрелбище. (На картите "Скала" и "Мурованка" разбира се )
                            Макар танкът да спазва тадицията за отсъствие на броня на цялата тази линия ТД-та, все пак издържа 3, та и 4 попадения понякога. Всички други до него умираха от два.
                            Харесвам тази машина и ако не я променят нещо, редовно ще я играя!
                            http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• don4o
                              ветеран
                              • Dec 2012
                              • 613

BacillusBulgaricus написа
                              Pz.Sfl. V (Sturer Emil) ще остане в гаража ми!!! Не съм очаквал да напиша това, особено след воя по форумите и след кошмара на първото оръдие. С въпросното стоково оръдие, стрелях само със злато, защото със смешното пробитие 169 си заникъде.
                              ОБАЧЕ, щом сложих топовата пушка, започна истинският кеф! 231 пробитие и 490 демидж! Приказно оръдие! Точно е и зарежда за под 12 секунди. Научих се и по-добре да се крия и да ползвам уникалния ъгъл на свеждане надолу на оръдието. В три или четири игри, убих по 7 противника без изобщо да си сменям позицията!!! Стоях и стрелях като на стрелбище. (На картите "Скала" и "Мурованка" разбира се )
                              Макар танкът да спазва тадицията за отсъствие на броня на цялата тази линия ТД-та, все пак издържа 3, та и 4 попадения понякога. Всички други до него умираха от два.
                              Харесвам тази машина и ако не я променят нещо, редовно ще я играя!
                              Приятелю защо го написа това!Сега ще ме накараш и тази линия да развивам-като че ли са ми малко другите линии!!Офффффффф

Comment

• feersum
                                Петнохолно алкно
                                • May 2011
                                • 1270

Таман и аз да напиша същото! Ужас... Снощи тръгнах по Marder 38T, ама не ми се хаби свободният опит, та ще го карам бавно и полека.
                                "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Working...