don4o написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Германски танкове
Collapse
X
-
Gugushev написа Виж мнениеПри мен се получи нещо подобно с ИндиенПанцера и сега с Лео Прот. Демиджа и опита са ок, но над 50% победи не мога да мина каквото и да правя.
Comment
-
Джъмбото беше добър преди да порежат фугасницата и да вкарат златните снаряди за кредити, когато можеше да влезе на бургия, и да разпори с маневриране и близка стрелба противник, без да получи сериозни щети. Сега не знам как ще е, но в момента не може да разчита на бронята, а пораженията от фугасницата са доста по-малки от преди.
Comment
-
Rhm.-Borsig Waffenträger на свой ред стана елитен и остава в гаража ми! Чудесна, забавна, незабравима машина!!!
Направих няколко битки (прекалено малко за категорична оценка) със следващият по веригата Waffenträger auf Pz. IV. Към момента, а навярно и занапред ще смятам така - този танк е НЕСЪВМЕСТИМ с моя маниер на игра! Прекрасни оръдия, НО ужасен ъгъл на вертикално отклонение надолу, когато оръдието е насочено напред. За някакъв приемлив ъгъл, трябва да обърнеш танка с борда или със задницата по посока на стрелбата. Това за мен е мъчение. Не желая да маневрирам като електрокар в магазин МЕТРО! Допускам, че и 10-ката вафла след него е същата драма. Степен на маскировка - УЖАСНА. ГРЪМНЕШ - СВЕТНЕШ! Тези танкове може и да са добри, но не ми пасват, тъй че ще се постарая бързо да приключа с тях.
P.S. ПРОДАДОХ го тоя боклук! Майната му на медаля немски инженер. Това не се трае.Last edited by BacillusBulgaricus; 14-12-2013, 21:13.
Comment
-
Привет на всички!
След като шефа на клана най - после успя да ме уговори да си направя един тежък танк за командните боеве се принудих да си взема един Тигър с идеята един ден да стане кралски Честно казано след като прочетох всичкия вой по форумите очаквах нещо от рода на М3 Lee, но за щастие бях приятно изненадан! Дори и като се вземе предвид, че като заклет среднотанковец редовно измисям какви ли не несвойствени за машината золуми и статистиката ми с тигъра е плачевна, трябва да кажа, че машинката си е супер. С това страхотно оръдие е просто удоволствие да наказваш танкове с по няколко нива над теб Единственото кофти нещо е че редовно ме палят /особено Т-34-85/, но за това си има пожарогасители!
П.С Какви модули бихте ми препоръчали за Тигър II? Аз лично съм се спрял на дотиквач и дивотията за бързото свиване, а за третия се двоумя между рогатка и стабилизатор.
Comment
-
За Тигър 2 - моите модули са вентилация, дотиквач, по-бърз прицел. От стабилизатор не виждам смисъл - на тоя танк силата не му е стрелба в движение. За рогатката - може, ако смяташ да клечиш по храстите и да зяпаш надалеч. Но тъй като обичайно го играя от втора линия, почти винаги пред мен има кой да свети, а аз да наливам."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеЗа Тигър 2 - моите модули са вентилация, дотиквач, по-бърз прицел. От стабилизатор не виждам смисъл - на тоя танк силата не му е стрелба в движение. За рогатката - може, ако смяташ да клечиш по храстите и да зяпаш надалеч. Но тъй като обичайно го играя от втора линия, почти винаги пред мен има кой да свети, а аз да наливам.
За стабилизатора все си мисля, че може и да е полезен в командния бой - там понякога се налага да се стреля и в движение. Но може би на първо време все пак ще пробвам с рогатка - нея винаги мога дя я сменя!
Comment
-
Тигър едно е незаслужено оплюван танк. За мен е най-добрия танк в седми тиер (Т29 макар че е поставен в таблицата като седми, е толкова ОП че по-скоро го смятам за осми и не го броя).
feersum написа Виж мнениеЗа Тигър 2 - моите модули са вентилация, дотиквач, по-бърз прицел. От стабилизатор не виждам смисъл - на тоя танк силата не му е стрелба в движение. За рогатката - може, ако смяташ да клечиш по храстите и да зяпаш надалеч. Но тъй като обичайно го играя от втора линия, почти винаги пред мен има кой да свети, а аз да наливам.
Comment
-
Angelmr написа Виж мнениеТигър едно е незаслужено оплюван танк. За мен е най-добрия танк в седми тиер (Т29 макар че е поставен в таблицата като седми, е толкова ОП че по-скоро го смятам за осми и не го броя).
Аз пък му слагам задължително стабилизация. Независимо каква е силата на танка, не друго а движението ти разширява кръга на прицела и като следствие стабилизацията, поради по-свития максимален кръг от който тръгваш да свиваш, ти свива по-бързо прицела, от колкото подобрения прицел.
Даже и при тежки танкове стабилизаторът води до по-бързо събиращ се мерник, отколкото подобреният прицел (при моя стил на игра).
Ако обаче се стои на една място дълго време и се стреля изстрел след изстрел, прицелът ще носи повече, но за мен това е обречена стратегия.
Тигър 2 на сайдсyиип ще има повече полза от стабилизатор, отколкото от прицел или поне при мен беше така.Nobody has three balls but some people have two very good ones!
Comment
-
Ultramarine написа Виж мнениеАз също споделям това мнение!
Даже и при тежки танкове стабилизаторът води до по-бързо събиращ се мерник, отколкото подобреният прицел (при моя стил на игра).
Ако обаче се стои на една място дълго време и се стреля изстрел след изстрел, прицелът ще носи повече, но за мен това е обречена стратегия.
Тигър 2 на сайдсyиип ще има повече полза от стабилизатор, отколкото от прицел или поне при мен беше така.
Comment
-
ViktorKitov написа Виж мнениеВ BGPZ трябва да ги патентовате тези изрази. Пешо е същият"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Shemetronix написа Виж мнениеCaudy от BGPZ"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment