Правопис и граматика, anyone?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Германски танкове
Collapse
X
-
Angelmr написа Виж мнениеТигър едно е незаслужено оплюван танк. За мен е най-добрия танк в седми тиер (Т29 макар че е поставен в таблицата като седми, е толкова ОП че по-скоро го смятам за осми и не го броя).
Аз пък му слагам задължително стабилизация. Независимо каква е силата на танка, не друго а движението ти разширява кръга на прицела и като следствие стабилизацията, поради по-свития максимален кръг от който тръгваш да свиваш, ти свива по-бързо прицела, от колкото подобрения прицел."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
alfbandi написа Виж мнениеНякой който е минал през вАфлите ,второто оръдие на Rhm-B.W.T 8мо ниво че ще се отваря то е ясно,но играемо ли е или е само за украшение.
Comment
-
От друга тема:
tconiotconev написа Виж мнение...
П.П. Някой да му е направило впечатление да е пипано оръдието на Ягдпантера 2"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеОт друга тема:
Не. Дупчи си както преди.
Comment
-
alfbandi написа Виж мнениеНякой който е минал през вАфлите ,второто оръдие на Rhm-B.W.T 8мо ниво че ще се отваря то е ясно,но играемо ли е или е само за украшение.
Comment
-
Премиумният Т-15 е страхотен, но заради пълнача, който липсва на PzIIG покрай него си купих и Luchs и се оказа че машинката е много по-добра от PzIIG с който се кефех в ниските нива. 3см.-вото оръдие има не 8, а 10 снаряда с втората купола и свиването е 2,1 а не 2,3. Силно препоръчвам Luchs на любителите на бързите въшки.
Comment
-
Харесвам немските танкове!Минал съм през почти всички до девето ниво.Един от тях обаче ми скъса нервите!Indien-Panzer-разказа ми играта,разплака ми майката,стопи ми лагерите, имам го от шест месеца и още не мога да го избутам-223 игри,43%победи!Това е!Нямам друг такъв къръшки танк!Остават ми още шест хиляди и го продавам незабавноооо!Споделете при вас как е!?
Comment
-
don4o написа Виж мнение.Един от тях обаче ми скъса нервите!Indien-Panzer
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеМного хубав танк, единственият му недостатък е че е грозен, иначе прекрасно оръдие, прекрасно накланяне на оръдиет, много хубава челан броня...танка трябва да се играе като американски среден..сигурно и затовеа ми харесва на мене...а бронята е много добра, често издържа Т10 попадения а веднъж един такъвм ми попиля Т-54-ката, аз челно не можех да го пробия с нормални снаряди на топовото оръдие.
ме играта само с десетки!!Много рядко съм играл в по нормална битка!Влез в профила ми и ще видиш че нямам друг такъв танк!
Comment
-
don4o написа Виж мнениеХаресвам немските танкове!Минал съм през почти всички до девето ниво.Един от тях обаче ми скъса нервите!Indien-Panzer-разказа ми играта,разплака ми майката,стопи ми лагерите, имам го от шест месеца и още не мога да го избутам-223 игри,43%победи!Това е!Нямам друг такъв къръшки танк!Остават ми още шест хиляди и го продавам незабавноооо!Споделете при вас как е!?
Comment
-
Още 60-70 хиляди опит ми остават до Лео Прототип, но пък почвам да му свиквам на Индиеца. Вярно, че е няква странна крива машина, ни риба, ни рак, ни типично немска, а няква нещо си... Ама с внимание, търпение и "мамата" се грайнди полека-лека. Току-виж даже може да започна да го харесвам докато стигна Леопарда"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment