Не е така.
Цената на Т-34-3, например, е ˆ32,6. На ЕС сървъра е кръгло ˆ40. И прочие.
Премиум машини
Collapse
X
-
25% понеже цените са същите но валутата е $ а за европа е евро
даже повече проценти са понеже долара поефтиня доста
Leave a comment:
-
-
-
Такси за Европейският Съюз.Не бях отварял руския гифтшоп, но с леко огорчение виждам, че нещата са с около 20% по-евтини.
https://ru.wargaming.net/shop/vehicles/Leave a comment:
-
Знам, чел съм много от мненията ти в оръжейните форуми още преди години. Вярно е че моя опит в реалната стрелба се ограничава до спортна стрелба по статични мишени. Но макар и да има немалка връзка, тук коментираме все пак стрелбата в една игра. Тук балистиката на изстрела е много рудиментарно представена и като допълнение, има вкаран балистичен калкулатор и автокорекция по дистанция, така че има значение дали мерника ти е в границите на танка или се мериш с предварение. Аз лично трябваше да си изграждам почти от нулата рефлексите за тази игра. Което е една от причините да не ми харесва конкретно този неин аспект, но това е отделен проблем.Пичове не се чудете, 5 години от живота ми минаха в града на двете кули ( Балдуинова и Станимирова кула. Държавата си хвърли много кинти за мен а и през тези 5 години докато стрелях с машини или от бойница на машина рядко имаше цел която трябваше да я стрелям в движение и да не я поваля).
Реално е някъде между 0.3 и 0.5 секунди в зависимост колко ти е натрениран рефлекса и до колко очакваш ситуацията отключваща решението.Leave a comment:
-
-
Пичове не се чудете, 5 години от живота ми минаха в града на двете кули ( Балдуинова и Станимирова кула. Държавата си хвърли много кинти за мен а и през тези 5 години докато стрелях с машини или от бойница на машина рядко имаше цел която трябваше да я стрелям в движение и да не я поваля).Аз може да не съм най-великия играч по сървърите, но съм нелош стрелец (83-84% попадения с тежки танкове). На второ или трето място в клана ми. Така че ако искаш ми вярвай, но аз не мога да уцеля слаба зона на СП в движение! Особено от средни дистанции. Ето това е проблема. Няма тиер 8 среден танк, който СП да не може да пробие без да се цели (с изключение на типа, но той е друга бира). Много от тежките танкове в този тиер СП също ги пробива в челна проекция в движение без да спира и без да се налага да ги фланква. Докато ако се биеш срещу СП, ти трябва да спреш и да се прицелиш много внимателно и пак има под 50% шанс да му поразиш слаба зона дори и чело в чело, докато освен ако не си с някое тежко бронирано чудовище, той те дупчи за норматив във всяка проекция. Та ако щеш ме наричаш нуб, но аз съм изключително доволен от този нърф. Ами че то кралския тигър, с цялата му репутация на силно брониран танк, е по-слабо защитен, от това извращение.
П.П. Както казах това при мен става основно при Персика и много рядко при другите танкове, защото танка ми е със стабилизатор + както казах всеки от екипажа има по 5 умения + основно.
П.С. Пършинга рядко или много трудно се цели в зоните но да ви кажа пробвайте този момент срещу КВ 5 във варела с картечницата и го практикувайте редовно и ще се научите. Трика е следния. Когато тръгнете да стреляте от движение никога не се движете на пълна скорост ( това е така и в реалния живот); второ фронталната стрелба е лесна но когато трябва да стреляте странично трябва да имате представа от предварение. Отделно трябва да сте свикнали с балистиката на даденото оръдие, която е различна за всяка виртуална машина. Незабравяйте, че времето от когато модъка казва натисни спусъка до изстрела е 1,5 секунди.
Заключение Супер Персика не е извращение. Я кажете какво би станало ако в играта като 9 тиър премиум пуснат Т 55 АМ 2 ... това няма ли да е втория Персик ....
Leave a comment:
-
Ако не се молиш на СерБ и ВБР-то всеки ден, трудно. В движение целя само мекички танкове или вериги.Leave a comment:
-
Не мога да ви разбера, как успявате да улучите каквото и да е в движение. Аз лично когато стрелям в движение, огромната част от снарядите летят където си искат, но извън вражеския танк.Leave a comment:
-
Аз може да не съм най-великия играч по сървърите, но съм нелош стрелец (83-84% попадения с тежки танкове). На второ или трето място в клана ми. Така че ако искаш ми вярвай, но аз не мога да уцеля слаба зона на СП в движение! Особено от средни дистанции. Ето това е проблема. Няма тиер 8 среден танк, който СП да не може да пробие без да се цели (с изключение на типа, но той е друга бира). Много от тежките танкове в този тиер СП също ги пробива в челна проекция в движение без да спира и без да се налага да ги фланква. Докато ако се биеш срещу СП, ти трябва да спреш и да се прицелиш много внимателно и пак има под 50% шанс да му поразиш слаба зона дори и чело в чело, докато освен ако не си с някое тежко бронирано чудовище, той те дупчи за норматив във всяка проекция. Та ако щеш ме наричаш нуб, но аз съм изключително доволен от този нърф. Ами че то кралския тигър, с цялата му репутация на силно брониран танк, е по-слабо защитен, от това извращение.Leave a comment:
-
А аз вече почвам да точа лиги по Т-34-3. Ето, пускат го за злто, сега остава и малко да му намалят цената.Leave a comment:
-
Основно го нърфнаха заради нубовете които немогат да му оцелят зоните за пробитие в челна проекция.Ето това беше причината да бъде нърфнат танка. Защото той може да върви и да стреля, докато неговите слаби зони не могат да бъдат простреляни в движение, а челната му защита беше достатъчна, за да издържи всичко без тиер 10 със злато. И ако водача му е достатъчно интелигентен, за да поддържа средна дистанция, то не са много танковете, които да могат да му се противопоставят.
В момента танка пак си е здрав но трябва да се внимава с определени танкове 9 то и 10 ниво, а на моменти дори да се минава на злато.
П.П. Пършинга го тествах на изстрел на ягдпанцер Е 100 като без проблем издържаше удар в куполния екран и тези на шасито като това бе при 8.8. Точно тогава бе първото порязване на оръдието му защото всички които бяха с ИС 3 до преди това ги разпарях челно в щучия нос без да ползвам един подкалибрен но при 8.7. Между другото тогава ползвах един зуум мод който ми даваше възможност да стрелям спокойно в щучия ност където са резерните тракове, а точно там ИС 3 се пробива супер лесно. При 8.8. този мод спря да действа но минах на практиката подкалибрен и от там с нормални, като същите ги вкарвам почти дупка в дупка докато се движа.
П.П. Нещата вървят в тази посока с движение и стрелба при Т 34 но ми трябват още малко умения на мерач и механик водач, но и те ще станат. Между другото Т 34 застанешли на ромбик челно трудно се пробива в шасито докато лъвчо е като краве масло пред пършингаLeave a comment:
Leave a comment: