Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• 1951
    replied
    mirror2 написа Виж мнение
    25% понеже цените са същите но валутата е $ а за европа е евро даже повече проценти са понеже долара поефтиня доста
    Не е така.
    Цената на Т-34-3, например, е ˆ32,6. На ЕС сървъра е кръгло ˆ40. И прочие.

Leave a comment:

• mirror2
    replied
    25% понеже цените са същите но валутата е $ а за европа е евро даже повече проценти са понеже долара поефтиня доста

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    Angelmr написа Виж мнение
    Реално е някъде между 0.3 и 0.5 секунди в зависимост колко ти е натрениран рефлекса и до колко очакваш ситуацията отключваща решението.
    Като се замисля и оръжието има значение. Нали във филма "Топло" имаше една сцена: "Късно е, вече натиснах спусъка..."

Leave a comment:

• 1951
    replied
    ViktorKitov написа Виж мнение
    Такси за Европейският Съюз.
    Такси за "вие сте шибани капиталисти и трябва да страдате". WG е офшорка регистрирана в Кипър, ЕС. Реално трябва да им е по-евтино да прибират пари от Европа, отколкото от Русия, примерно.

Leave a comment:

• ViktorKitov
    replied
    1951 написа Виж мнение
    Не бях отварял руския гифтшоп, но с леко огорчение виждам, че нещата са с около 20% по-евтини.

https://ru.wargaming.net/shop/vehicles/
    Такси за Европейският Съюз.

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    tconiotconev написа Виж мнение
    Пичове не се чудете, 5 години от живота ми минаха в града на двете кули ( Балдуинова и Станимирова кула. Държавата си хвърли много кинти за мен а и през тези 5 години докато стрелях с машини или от бойница на машина рядко имаше цел която трябваше да я стрелям в движение и да не я поваля).
    Знам, чел съм много от мненията ти в оръжейните форуми още преди години. Вярно е че моя опит в реалната стрелба се ограничава до спортна стрелба по статични мишени. Но макар и да има немалка връзка, тук коментираме все пак стрелбата в една игра. Тук балистиката на изстрела е много рудиментарно представена и като допълнение, има вкаран балистичен калкулатор и автокорекция по дистанция, така че има значение дали мерника ти е в границите на танка или се мериш с предварение. Аз лично трябваше да си изграждам почти от нулата рефлексите за тази игра. Което е една от причините да не ми харесва конкретно този неин аспект, но това е отделен проблем.

Alex2004BG написа Виж мнение
    Не е ли малко множко?

Реално е някъде между 0.3 и 0.5 секунди в зависимост колко ти е натрениран рефлекса и до колко очакваш ситуацията отключваща решението.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Не бях отварял руския гифтшоп, но с леко огорчение виждам, че нещата са с около 20% по-евтини.

Всем игрокам необходимо выбрать регион для игры — EU или RU. Здесь вся информация, ответы на вопросы и полезные ссылки — переходи и принимай взвешенное решение.

Leave a comment:

• ViktorKitov
    replied
    По-скоро да си направиш сметка колко добър ти е нета

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    Незабравяйте, че времето от когато модъка казва натисни спусъка до изстрела е 1,5 секунди.
    Не е ли малко множко?

Leave a comment:

• tconiotconev
    replied
    Аз може да не съм най-великия играч по сървърите, но съм нелош стрелец (83-84% попадения с тежки танкове). На второ или трето място в клана ми. Така че ако искаш ми вярвай, но аз не мога да уцеля слаба зона на СП в движение! Особено от средни дистанции. Ето това е проблема. Няма тиер 8 среден танк, който СП да не може да пробие без да се цели (с изключение на типа, но той е друга бира). Много от тежките танкове в този тиер СП също ги пробива в челна проекция в движение без да спира и без да се налага да ги фланква. Докато ако се биеш срещу СП, ти трябва да спреш и да се прицелиш много внимателно и пак има под 50% шанс да му поразиш слаба зона дори и чело в чело, докато освен ако не си с някое тежко бронирано чудовище, той те дупчи за норматив във всяка проекция. Та ако щеш ме наричаш нуб, но аз съм изключително доволен от този нърф. Ами че то кралския тигър, с цялата му репутация на силно брониран танк, е по-слабо защитен, от това извращение.
    Пичове не се чудете, 5 години от живота ми минаха в града на двете кули ( Балдуинова и Станимирова кула. Държавата си хвърли много кинти за мен а и през тези 5 години докато стрелях с машини или от бойница на машина рядко имаше цел която трябваше да я стрелям в движение и да не я поваля).
    П.П. Както казах това при мен става основно при Персика и много рядко при другите танкове, защото танка ми е със стабилизатор + както казах всеки от екипажа има по 5 умения + основно.
    П.С. Пършинга рядко или много трудно се цели в зоните но да ви кажа пробвайте този момент срещу КВ 5 във варела с картечницата и го практикувайте редовно и ще се научите. Трика е следния. Когато тръгнете да стреляте от движение никога не се движете на пълна скорост ( това е така и в реалния живот); второ фронталната стрелба е лесна но когато трябва да стреляте странично трябва да имате представа от предварение. Отделно трябва да сте свикнали с балистиката на даденото оръдие, която е различна за всяка виртуална машина. Незабравяйте, че времето от когато модъка казва натисни спусъка до изстрела е 1,5 секунди.
    Заключение Супер Персика не е извращение. Я кажете какво би станало ако в играта като 9 тиър премиум пуснат Т 55 АМ 2 ... това няма ли да е втория Персик ....

Leave a comment:

• ViktorKitov
    replied
    Mitko написа Виж мнение
    Не мога да ви разбера, как успявате да улучите каквото и да е в движение. Аз лично когато стрелям в движение, огромната част от снарядите летят където си искат, но извън вражеския танк.
    Ако не се молиш на СерБ и ВБР-то всеки ден, трудно. В движение целя само мекички танкове или вериги.
    Last edited by ViktorKitov; 31-10-2013, 20:08. Причина: Грешка

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Не мога да ви разбера, как успявате да улучите каквото и да е в движение. Аз лично когато стрелям в движение, огромната част от снарядите летят където си искат, но извън вражеския танк.

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    Основно го нърфнаха заради нубовете които немогат да му оцелят зоните за пробитие в челна проекция.
    В момента танка пак си е здрав но трябва да се внимава с определени танкове 9 то и 10 ниво, а на моменти дори да се минава на злато.
    Аз може да не съм най-великия играч по сървърите, но съм нелош стрелец (83-84% попадения с тежки танкове). На второ или трето място в клана ми. Така че ако искаш ми вярвай, но аз не мога да уцеля слаба зона на СП в движение! Особено от средни дистанции. Ето това е проблема. Няма тиер 8 среден танк, който СП да не може да пробие без да се цели (с изключение на типа, но той е друга бира). Много от тежките танкове в този тиер СП също ги пробива в челна проекция в движение без да спира и без да се налага да ги фланква. Докато ако се биеш срещу СП, ти трябва да спреш и да се прицелиш много внимателно и пак има под 50% шанс да му поразиш слаба зона дори и чело в чело, докато освен ако не си с някое тежко бронирано чудовище, той те дупчи за норматив във всяка проекция. Та ако щеш ме наричаш нуб, но аз съм изключително доволен от този нърф. Ами че то кралския тигър, с цялата му репутация на силно брониран танк, е по-слабо защитен, от това извращение.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    А аз вече почвам да точа лиги по Т-34-3. Ето, пускат го за злто, сега остава и малко да му намалят цената.

Leave a comment:

• tconiotconev
    replied
    Ето това беше причината да бъде нърфнат танка. Защото той може да върви и да стреля, докато неговите слаби зони не могат да бъдат простреляни в движение, а челната му защита беше достатъчна, за да издържи всичко без тиер 10 със злато. И ако водача му е достатъчно интелигентен, за да поддържа средна дистанция, то не са много танковете, които да могат да му се противопоставят.
    Основно го нърфнаха заради нубовете които немогат да му оцелят зоните за пробитие в челна проекция.
    В момента танка пак си е здрав но трябва да се внимава с определени танкове 9 то и 10 ниво, а на моменти дори да се минава на злато.
    П.П. Пършинга го тествах на изстрел на ягдпанцер Е 100 като без проблем издържаше удар в куполния екран и тези на шасито като това бе при 8.8. Точно тогава бе първото порязване на оръдието му защото всички които бяха с ИС 3 до преди това ги разпарях челно в щучия нос без да ползвам един подкалибрен но при 8.7. Между другото тогава ползвах един зуум мод който ми даваше възможност да стрелям спокойно в щучия ност където са резерните тракове, а точно там ИС 3 се пробива супер лесно. При 8.8. този мод спря да действа но минах на практиката подкалибрен и от там с нормални, като същите ги вкарвам почти дупка в дупка докато се движа.
    П.П. Нещата вървят в тази посока с движение и стрелба при Т 34 но ми трябват още малко умения на мерач и механик водач, но и те ще станат. Между другото Т 34 застанешли на ромбик челно трудно се пробива в шасито докато лъвчо е като краве масло пред пършинга

Leave a comment:

Working...
X