Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• staloun
    replied
    Today

-1946 Modifying fame points by Customer Service Center 21:21
    Момчета знаете ли защо ни вземаха по 1946 точки за танка за който се бихме на втората компания,два дни след кампанията.Отпадна от класацията наш играч, ще им запалим пощата на тези идиоти.Някой има ли идея какво им стана на тези............................

Leave a comment:

• staloun
    replied
    Кога ще ни дадат премиумният танк 10-ти левел от втората кампания ?
    Last edited by staloun; 17-12-2013, 16:04.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Angelmr написа Виж мнение
    Т34 няма как да се играе точно като Т29. Купола му е много по-мек. Всеки знае за командирския люк, даже има модове с автоприцел, който цели точно там (макар че само веднъж съм попадал на такъв противник). Почти няма противник който Т34 да срещне и който да не може да пробие фронталната му броня на корпуса. Много от високите тиери със премиум муниции дупчат фронтално и купола. Т29 няма слабо място на купола. Фронталната броня на корпуса е достатъчно здрава за да осигури приемлива защита в този тиер (по-добра е от тази на тигър Н примерно). Относителната алфа на това оръдие в този тиер също е сравнима или дори по-голяма от колкото тази на 120мм в тиер 8. Ако не бъркам и скорострелността е по-голяма. Танковете които може да види рядко са достатъчно бронирани за да се опрат на 105мм, а тези които могат да му се опрат, ще се опрат и на 120 мм оръдие на Т34 (Е75, М103 в челна проекция). Като цяло Т29 е един посредствен тиер 8 танк, поставен в тиер 7.
    Като броня Т29 и Т34 имат козметични разлики (ако и такива има, защото броните на двата танка на повечето места им слагат знак за равенство).
    Специално командирската куполка и на двата я дупча без голяма драма с КВ-5 (167 мм), челната им броня на корпуса и на двата поддава по норматив на оръдие със 150 мм пробитие.

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    feersum написа Виж мнение
    Тая машина не вижда тиър 5, мисля. Ще трябва във взводове с по-големи машини да се влачи.
    Вижда.

Сега погледнах, ас съм взел с 1300дмг и 9 фрага и 2000хп. Но след това имам една битка със 7 фрага и 1600дмг и съответно малко повече опит.

Leave a comment:

• feersum
    replied
    veso_t написа Виж мнение
    На 3-то ниво 1300 щета си е адски много.... но за дмг по собствен и по-нисък тиър дава по-малко експ, отколкото за дмг по по-висок.
    Добра игра в Т4 , най-добре Т5 битка ще ти е нужна.
    Ще се охарчиш малко за злато де...
    Тая машина не вижда тиър 5, мисля. Ще трябва във взводове с по-големи машини да се влачи.

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    uzi71 написа Виж мнение
    Купих си премиумен FСМ 36 Рак 40. Машинката е много бавна, но това е единствения и недостатък, обаче се чудя какво трябва да направя с нея, щом след такава битка не получих Ас.
    Аз имам 2 битки с над 2000хп с тази, така взех ас. Май бях направил нещо от сорта на 1800 дмг.

Leave a comment:

• veso_t
    replied
    don4o написа Виж мнение
    <Малко са ти щетите!Изглежда си ги доубивал само.Иначе добре се е сложила за теб играта!
    На 3-то ниво 1300 щета си е адски много.... но за дмг по собствен и по-нисък тиър дава по-малко експ, отколкото за дмг по по-висок.
    Добра игра в Т4 , най-добре Т5 битка ще ти е нужна.
    Ще се охарчиш малко за злато де...

Leave a comment:

• don4o
    replied
    uzi71 написа Виж мнение
    Купих си премиумен FСМ 36 Рак 40. Машинката е много бавна, но това е единствения и недостатък, обаче се чудя какво трябва да направя с нея, щом след такава битка не получих Ас.
    <Малко са ти щетите!Изглежда си ги доубивал само.Иначе добре се е сложила за теб играта!

Leave a comment:

• veso_t
    replied
    uzi71 написа Виж мнение
    обаче се чудя какво трябва да направя с нея, щом след такава битка не получих Ас.
    Чистия ти опит е 1048.
    Навремето (преди 2-3 пача) с Мардъра ми трябваха около 1100 за мастър

Leave a comment:

• uzi71
    replied
    Attached Files

Leave a comment:

• Angelmr
    replied
    Т34 няма как да се играе точно като Т29. Купола му е много по-мек. Всеки знае за командирския люк, даже има модове с автоприцел, който цели точно там (макар че само веднъж съм попадал на такъв противник). Почти няма противник който Т34 да срещне и който да не може да пробие фронталната му броня на корпуса. Много от високите тиери със премиум муниции дупчат фронтално и купола. Т29 няма слабо място на купола. Фронталната броня на корпуса е достатъчно здрава за да осигури приемлива защита в този тиер (по-добра е от тази на тигър Н примерно). Относителната алфа на това оръдие в този тиер също е сравнима или дори по-голяма от колкото тази на 120мм в тиер 8. Ако не бъркам и скорострелността е по-голяма. Танковете които може да види рядко са достатъчно бронирани за да се опрат на 105мм, а тези които могат да му се опрат, ще се опрат и на 120 мм оръдие на Т34 (Е75, М103 в челна проекция). Като цяло Т29 е един посредствен тиер 8 танк, поставен в тиер 7.

Leave a comment:

• veso_t
    replied
    1951 написа Виж мнение
    В такъв случай защо не гледаш към Т34? Геймплеят е сходен с Т29.

А иначе, премиумния танк винаги ще ти изкара повече пари при един и същ резултат. Просто така е направен.
    Знам , че е така на теория, но на мен от тия 5-6 игри не ми се получи.
    Мн са малко, за да се вадят заключения, но....
    Т34... Империал писа , че е различен и имайки впредвид разликата между Т32 и Т29 съм склонен да се съглася с него.
    С Т29 играя добре, с Т32 съм в най-добрия случай посредствен.
    Тъпото е ,че се влиза адски трудно - снощи пак не успях, и не мога да си поиграя повечко. Предполагам 50-60 игри ще са си нужни, за да се усети машината

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    Ами не е толкова сходен. Т34 е много по-бавна машина като цялостно поведение (а го играя с най-добрия си екипаж с 4 умения). Т29 с добър екипаж може да се играе почти като тежък среден. Т34 е някъде по средата между него и Т30.

Иначе Т34 е кралят на премиумите.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    veso_t написа Виж мнение
    Освен да ги разпечаташ, да вземеш и да ги ламинираш.
    Преди това да разпечаташ от "хвалбите" скрийншотовете ми с Т29 и да си ги лепнеш от обратната страна.
    Всяка вечер преди лягане да си ги разглеждаш - да научиш какви пари се изкарват с тоя зверилник.
    В такъв случай защо не гледаш към Т34? Геймплеят е сходен с Т29.

А иначе, премиумния танк винаги ще ти изкара повече пари при един и същ резултат. Просто така е направен.

Leave a comment:

• veso_t
    replied
    Mitko написа Виж мнение
    Весо, тия твои думи ще си ги разпечатам и сложа в рамка! Ще разкажа довечера и в тим спика. Кой да се сети, че с ....T29 ........ се фарми колкото с баба яга! Благодаря за спестените пари и добрите съвети.
    Освен да ги разпечаташ, да вземеш и да ги ламинираш.
    Преди това да разпечаташ от "хвалбите" скрийншотовете ми с Т29 и да си ги лепнеш от обратната страна.
    Всяка вечер преди лягане да си ги разглеждаш - да научиш какви пари се изкарват с тоя зверилник.

Leave a comment:

Working...
X