don4o написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
Това е сложен въпрос. Имаме победи, загуби, добри, средни и отврат игри. Средно танкчетата вадят по 25 - 30 000 сребро чисто и без приемиум. Тоест това е средна печалба на битка, като отчитаме че при загуба приходите са доста по-малки, а при победа по-големи. Ако се събере хубава серия от отлични победи и прилични загуби, то може за 12 - 14 игри да се изкарат 500 000, но това е при условие, че шансът е на твоя страна.Last edited by 1951; 14-11-2013, 00:57.
-
Фармя от време на време... Не съм приритал за кредити, че и без това не играя сериозно.Gugushev написа Виж мнениеКак е при вас, играете ли често за кредит фарм или предимно тренирате екипаж?
Тайп 59 ми е основна машина за кредити. Иначе на Lowe обучавам немски екипажи, но вече няма за какво - за всички необходими машини си имам екипажи. PzKpfw V/IV e прекалено смотан, че да обучава екипажи за някоя по-сериозна машина.
С Тайп 59 - без премиум вадя чисти 50-60 хиляди кредита от битка. Снарядите и ремонта са супер евтини.don4o написа Виж мнениеДа попитам!Колко средно се изкарва от битка с ТИПА и с КВ?
Leave a comment:
-
Да попитам!Колко средно се изкарва от битка с ТИПА и с КВ?1951 написа Виж мнениеИмам два тиър 8 премиума - Type 59 и КВ-5. Играя ги и за кеф и за пари. Каквото трябва в момента.
Leave a comment:
-
Имам два тиър 8 премиума - Type 59 и КВ-5. Играя ги и за кеф и за пари. Каквото трябва в момента.
Leave a comment:
-
ooo ima mnogo забавни машини сред премиумните, Т-127 примерно, има и такива които искат много особен стил на игра - Су-100У. Иначе гринденето на кинти поне за мене е на втори пла, аз так аи так ахаресвам по-ниските нива машини, където икономиката е на плюс, а в Т9 и Т10 твърде много се набляга на нещакойто са ми скучни, не че не се получават добри неща с американските средни, но по-рядко
Leave a comment:
-
Естествено че може, нали затова питам кой какво го влече към премиум машините
От тях си има откровено фън танкчета като Е-25, където фарма е на по-заден план.
На мен лично Т34 ми харесваше като го играех миналата година, мисля че съм с 60% победи над него от към 200 битки и малко над 2К среден демидж. Аз играя всякакви линии танкове и не ми остава време да се заигравам с премиумите, повече ме влече да грайндя нови машини и да пробвам всичко
Leave a comment:
-
А не може ли за кеф да играем премиумите? СП примерно има уникален геймплей, Т4 също е приятен...а онзи ден си взех ФЦМ, е те това е мечатаният среден танк, убер кеф.
Leave a comment:
-
Аз лично не съм имал нужда да играя с премиум танк (имам Т34) за кредити от август миналата година, а оттогава досега си купих няколко десетки и минах доста нови линии. Особено сега с тези мисии постоянно правя по достатъчно много кредити, а обирам бонуса в максимум половината дни от месеца. Не знам при вас каква е нуждата от кредити, аз не виждам за какво ми е да купувам тиър 8 премиум.
Как е при вас, играете ли често за кредит фарм или предимно тренирате екипаж?
Leave a comment:
-
ИС-6 и 112 са за навиране в сърцето на боя.
Освен това имат ограничен ММ и не виждат тиър 10 въобще.
Leave a comment:
-
ЯгдТигъра 8.8 май няма да ми хареса - обичам да се навирам между шамарите, а той е за втора линия. Почнах да се чудя дали изобщо да си взимам премиумна осмица - СП-то не ми носеше особен кеф, не че не изкарваше пари, но откакто почнаха промоциите от август не съм изпитвал недостиг на сребро и сега имам 17 милиона.
С десетки засега не изпитвам особено желание да играя имам отворен 10 ТТ американеца и ИС7, но не ги купувам, а премиумните осмици доколкото разбирам са основно за да храниш десетките.
Leave a comment:
-
Май всеобщото мнение е, че от тия трите най-много пари вади ЯгдТигър 8.8.vvasman написа Виж мнениеWoT правят ли по-големи намаления на осмиците от 15%, че продадох СП-то и сега имам 7600 злато, което така си стои. Ще докупя малко и се чудя каква фарм-машина да си взема Ягдтигър 8.8, Т34 или Лъвче.
Доколкото виждам във форума от ММ-ма на 34-ката се оплакват а за нея имам най-назобан екипаж. Как са Лъвчето и 8.8 ? Дайте мнения
Leave a comment:
-
WoT правят ли по-големи намаления на осмиците от 15%, че продадох СП-то и сега имам 7600 злато, което така си стои. Ще докупя малко и се чудя каква фарм-машина да си взема Ягдтигър 8.8, Т34 или Лъвче.
Доколкото виждам във форума от ММ-ма на 34-ката се оплакват а за нея имам най-назобан екипаж. Как са Лъвчето и 8.8 ? Дайте мнения
Leave a comment:
-
Никой ли не си взе японския танк? Фантастичен е. На хартия слаб двигател, но всъщност си е много подвижен и само хълмовете катери бавно. Оръдието е прекрасно. При това взех екипаж на 75% и въобще не се усеща спънат.
Leave a comment:
-
До 15 ноември всички тиър 8 премиуми са с 15% надолу:
Leave a comment:
Leave a comment: