Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• falcon_bg
    replied
    Click image for larger version

Name:	shot_316.jpg
Views:	1
Size:	356.9 КБ
ID:	538436 Click image for larger version

Name:	shot_317.jpg
Size:	326.5 КБ
ID:	538437 Click image for larger version

Name:	shot_318.jpg
Size:	294.6 КБ
ID:	538438.
    Втора битка със самоходния бункер Т14 иии получен 2902 потенциален дмг ако не ме бяха убили щях и "Стоманена стена" да взема.
    Бронята на танка е повече от достатъчна да навакса за калпавото оръдие защото позволява да се покажеш за по-дълго и да се прицелиш добре в слабо място на противника. Май ще ми хареса тоя танк!

Leave a comment:

• feersum
    replied
    falcon_bg написа Виж мнение
    Т-25+Т14 сигурно ще правя по 40-60 хилки на врътка без премиум.
    С Т14 вадя по 20-30к чисти на игра, без премиум, и без да си давам зор. Приятен е.

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    ... моя Т14 стреля само злато, но аз го ползвам да си тренирам екипажите, за кеш има други машини.

Leave a comment:

• Shemetronix
    replied
    Имам почти всички премиум 5ци и бих ти казал да вземеш и 2та .Чърчила е подвижна картечница и дори без напълно свит мерник цели доста добре на близки и средни разстояния.Американеца пък държи яко на бой ,ако го държиш в хълдоун и му скриеш картечното гнездо отпред.Общо взето ниската пенетрация се преодолява с познаването на слабите зони на противниците.Отлични танкове са и 2та и горещо препоръчвам да ги вземеш в пакет .

Leave a comment:

• falcon_bg
    replied
    Gaden Gogi написа Виж мнение
    T14 за мен е по-добър, по-подвижен е и може да гони щетата...отделно бронята може повечко да издържи.
    Мен ме притесняват слабата бронебойност съчетана със слаба точност очевидно е танк за близък бой,но пък бронята е добра за тиъра а и доста решаващо предимство е добрата броня на купола съчетана с добра депресия на оръдието каквато при чърчилите няма а аз като се замисля където може обичам да играя хълдаун а и пари прави повече от Чърчила. Първо ще си взема Т14 пък Чърчила,като ми притрябва хубав треньор за руски екипажи,ще го забърша и него.
    Т-25+Т14 сигурно ще правя по 40-60 хилки на врътка без премиум.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    T14 за мен е по-добър, по-подвижен е и може да гони щетата...отделно бронята може повечко да издържи.

Leave a comment:

• ViktorKitov
    replied
    Чърчил III взима повече опит, но и двата са много добър избор.

Leave a comment:

• falcon_bg
    replied
    don4o написа Виж мнение
    Ти не взе ли ИС-6?
    За съжаление не успях...по празниците се отплеснах пък и ме свари мисията с малко пари за да купя нужните танкове,здраве да е на следващата ще успея!

Leave a comment:

• don4o
    replied
    falcon_bg написа Виж мнение
    Хора сега с тази промоция http://worldoftanks.eu/en/news/44/slow-steady-special/ мисля да си купя още един премиумен петак,че да мога да си ги развъртам с Т-25 та да печеля повечко и по-бързо.Вариантите са два или Чърчил 3 или Т14 като главно ме интересува колко печелят средно на битка без премиум за екипажи ще са ми полезни и двата защото катеря както американското така и съветското тежко дърво.
    Ти не взе ли ИС-6?

Leave a comment:

• falcon_bg
    replied
    Хора сега с тази промоция http://worldoftanks.eu/en/news/44/slow-steady-special/ мисля да си купя още един премиумен петак,че да мога да си ги развъртам с Т-25 та да печеля повечко и по-бързо.Вариантите са два или Чърчил 3 или Т14 като главно ме интересува колко печелят средно на битка без премиум за екипажи ще са ми полезни и двата защото катеря както американското така и съветското тежко дърво.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    то ако има и квасове то зтана една мазана и омазана...но определено Т14 е по-добър от Екселсиор.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Ще е зает да се крие от наш КВ-1С!

Leave a comment:

• feersum
    replied
    A през двете минути които ще ти трябват да го гърмиш непрекъснато с фугаси той какво ще прави?
    Не съм казал, че планът ми е перфектен...

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    feersum написа Виж мнение
    Наливаш ги с фугаси и от време на време с подкалибрени.
    A през двете минути които ще ти трябват да го гърмиш непрекъснато с фугаси той какво ще прави?

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Искам да те видя как ще вършееш КВ-та дето дори с подкалибрени не ги пробива и при това са много масови....иначе танка е много приятен
    Наливаш ги с фугаси и от време на време с подкалибрени. Пукат като пуканки. Само дето трябва да ги нагърмиш двайсетина пъти поне.

Напоследък правя въртележка М4А2Е4/Т14 и вадя прилични пари без да се напрягам като в битките с тиър 8 машини. Средно 30к чисти без премиум на битка за всеки танк идват.

Leave a comment:

Working...
X