uzi71 написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Премиум машини
Collapse
X
-
След цялото това обсъждане на Т-44, реших да го пробвам. Инсталирах си тестовия, първа битка и ..... точно на средата на битката, когато вече бях направил 5 убити ми се срина нета. След това тръгна отново колкото да видя че печелим.
Танка ми хареса много - вярно стрелях само със злато - все пак първа битка.
Leave a comment:
-
При цена от 7200 злато се съмнявам, че ще се къса от популярност. На танкът ми хареса!Gaden Gogi написа Виж мнениеМоето наблюдение е че доходноста му е по-висока, в смисъл дохода на единица поражение. ако окрълглим че нормално за премиумна техника е около 20К злато за 1К щета при този е около 25К, което плюс евтините снаряди ще го направи популярен, отделно има хубав ММ.
Ще взема да напиша нещо по темата.
Leave a comment:
-
Моето наблюдение е че доходноста му е по-висока, в смисъл дохода на единица поражение. ако окрълглим че нормално за премиумна техника е около 20К злато за 1К щета при този е около 25К, което плюс евтините снаряди ще го направи популярен, отделно има хубав ММ.
Leave a comment:
-
Очаквай кратък обзор до срядаMitko написа Виж мнениеЯ напиши нещо по въпроса 1951, ти поне правиш хубави ревюта.
Leave a comment:
-
Само е пропуснал да добави - "Платено видео..."Mitko написа Виж мнениеЕдно възторжено видео за Т-44-85.
Leave a comment:
-
-
ИС-6 и СУ-122-44 също са зле балансирани. Особено ИС-6 със 100% подкалибрени чупи рекорди отвсякъде.Mitko написа Виж мнениеСтоковто а Т-43 се явява топово на Т-34-85. Ще имаме още една пантера/м10. Този обаче поне ще е бърз. Явно Е-25 им е подействал отрезвяващо на варгейминг и вече не правят премиумни палки нагибалки, подобни на тайпа, супер пършинга и Е-25.
Според мен това е правилно. Играещия с премиумен танк следва да вади сребро, но да му е гадно докато го вади. Представете си, един танк като КВ-1С ако беше премиумен. Не стига, че гази всичко по пътя си, ами и печели много пари. Тия които нямат злато да го купят са набутани здраво. Тър наречените валет вариор (войни на портфейла) искат да си платят и да получат палка нагибалка с която да размазват всичко.
Leave a comment:
-
Стоковто а Т-43 се явява топово на Т-34-85. Ще имаме още една пантера/м10. Този обаче поне ще е бърз. Явно Е-25 им е подействал отрезвяващо на варгейминг и вече не правят премиумни палки нагибалки, подобни на тайпа, супер пършинга и Е-25.
Според мен това е правилно. Играещия с премиумен танк следва да вади сребро, но да му е гадно докато го вади. Представете си, един танк като КВ-1С ако беше премиумен. Не стига, че гази всичко по пътя си, ами и печели много пари. Тия които нямат злато да го купят са набутани здраво. Тър наречените валет вариор (войни на портфейла) искат да си платят и да получат палка нагибалка с която да размазват всичко.
Leave a comment:
-
Lowe-то например страда доста заради снарядите - 1050 на изстрел не е малко. Пълен БК е над 40 хиляди кредита.Mitko написа Виж мнениеПри 85 мм оръдие, просто не виждам как снарядите ще са скъпи).
Type 59 например е много по-облагодетелстван с 250 кредита на снаряд. Тук ще е още по-евтино - 100 кредита снарядът.
Според wotdb.ru параметрите на 85 мм ЗиС С-53 са малко по-различни:Mitko написа Виж мнениеПушка: 85mm_ZiS_S-53_44
Пробитие: 126/167/43
85 мм ЗиС С-53
85 Калибр (мм)
11,5-12,8 Скорострельность (выстр/мин)
120/161/43 Средняя бронепробиваемость (мм)
160/160/280 Средний урон
0,42 Разброс на 100м (м)
2,3-2,9 Время прицеливания (с)
1550 Масса (кг)
Реално ZiS_S-53_44 е стоковото на Т-43 и Т-44 с малко по-добро пробитие и точност.
Като за тиър 7 е слабо, наистина, но танкът го има в актуалния ММ списък за пач 8.8 - ще вижда максимум тиър 8.Last edited by feersum; 10-10-2013, 13:47.
Leave a comment:
Leave a comment: