Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• ViktorKitov
    replied
    uzi71 написа Виж мнение
    След цялото това обсъждане на Т-44, реших да го пробвам. Инсталирах си тестовия, първа битка и ..... точно на средата на битката, когато вече бях направил 5 убити ми се срина нета. След това тръгна отново колкото да видя че печелим.
    Танка ми хареса много - вярно стрелях само със злато - все пак първа битка.
    Пробвай ИС-6 или СУ-122-44 със 100% злато...

Leave a comment:

• uzi71
    replied
    След цялото това обсъждане на Т-44, реших да го пробвам. Инсталирах си тестовия, първа битка и ..... точно на средата на битката, когато вече бях направил 5 убити ми се срина нета. След това тръгна отново колкото да видя че печелим.
    Танка ми хареса много - вярно стрелях само със злато - все пак първа битка.
    Attached Files

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Gaden Gogi написа Виж мнение
    Моето наблюдение е че доходноста му е по-висока, в смисъл дохода на единица поражение. ако окрълглим че нормално за премиумна техника е около 20К злато за 1К щета при този е около 25К, което плюс евтините снаряди ще го направи популярен, отделно има хубав ММ.
    При цена от 7200 злато се съмнявам, че ще се къса от популярност. На танкът ми хареса!

Ще взема да напиша нещо по темата.

Leave a comment:

• Gaden Gogi
    replied
    Моето наблюдение е че доходноста му е по-висока, в смисъл дохода на единица поражение. ако окрълглим че нормално за премиумна техника е около 20К злато за 1К щета при този е около 25К, което плюс евтините снаряди ще го направи популярен, отделно има хубав ММ.

Leave a comment:

• ViktorKitov
    replied
    Mitko написа Виж мнение
    Я напиши нещо по въпроса 1951, ти поне правиш хубави ревюта.
    Очаквай кратък обзор до сряда

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Я напиши нещо по въпроса 1951, ти поне правиш хубави ревюта.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Т-44-85 става.

Leave a comment:

• ViktorKitov
    replied
    Смешник, нагиб само ще сънува...

Leave a comment:

• Alex2004BG
    replied
    Mitko написа Виж мнение
    Едно възторжено видео за Т-44-85.
    Само е пропуснал да добави - "Платено видео..."

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Едно възторжено видео за Т-44-85.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Японеца

Китаеца

Руснака

Оръдието на руския танк е доста зле. 126 пробитие, ужасно(.

Leave a comment:

• ViktorKitov
    replied
    Mitko написа Виж мнение
    Стоковто а Т-43 се явява топово на Т-34-85. Ще имаме още една пантера/м10. Този обаче поне ще е бърз. Явно Е-25 им е подействал отрезвяващо на варгейминг и вече не правят премиумни палки нагибалки, подобни на тайпа, супер пършинга и Е-25.
    Според мен това е правилно. Играещия с премиумен танк следва да вади сребро, но да му е гадно докато го вади. Представете си, един танк като КВ-1С ако беше премиумен. Не стига, че гази всичко по пътя си, ами и печели много пари. Тия които нямат злато да го купят са набутани здраво. Тър наречените валет вариор (войни на портфейла) искат да си платят и да получат палка нагибалка с която да размазват всичко.
    ИС-6 и СУ-122-44 също са зле балансирани. Особено ИС-6 със 100% подкалибрени чупи рекорди отвсякъде.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Стоковто а Т-43 се явява топово на Т-34-85. Ще имаме още една пантера/м10. Този обаче поне ще е бърз. Явно Е-25 им е подействал отрезвяващо на варгейминг и вече не правят премиумни палки нагибалки, подобни на тайпа, супер пършинга и Е-25.
    Според мен това е правилно. Играещия с премиумен танк следва да вади сребро, но да му е гадно докато го вади. Представете си, един танк като КВ-1С ако беше премиумен. Не стига, че гази всичко по пътя си, ами и печели много пари. Тия които нямат злато да го купят са набутани здраво. Тър наречените валет вариор (войни на портфейла) искат да си платят и да получат палка нагибалка с която да размазват всичко.

Leave a comment:

• feersum
    replied
    Mitko написа Виж мнение
    При 85 мм оръдие, просто не виждам как снарядите ще са скъпи).
    Lowe-то например страда доста заради снарядите - 1050 на изстрел не е малко. Пълен БК е над 40 хиляди кредита.
    Type 59 например е много по-облагодетелстван с 250 кредита на снаряд. Тук ще е още по-евтино - 100 кредита снарядът.

Mitko написа Виж мнение
    Пушка: 85mm_ZiS_S-53_44
    Пробитие: 126/167/43
    Според wotdb.ru параметрите на 85 мм ЗиС С-53 са малко по-различни:

85 мм ЗиС С-53
    85 Калибр (мм)
    11,5-12,8 Скорострельность (выстр/мин)
    120/161/43 Средняя бронепробиваемость (мм)
    160/160/280 Средний урон
    0,42 Разброс на 100м (м)
    2,3-2,9 Время прицеливания (с)
    1550 Масса (кг)

Реално ZiS_S-53_44 е стоковото на Т-43 и Т-44 с малко по-добро пробитие и точност.
    Като за тиър 7 е слабо, наистина, но танкът го има в актуалния ММ списък за пач 8.8 - ще вижда максимум тиър 8.
    Last edited by feersum; 10-10-2013, 13:47.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Оръдието ми се вижда адски зле 127 бронепробитие на 7 тиър...

Leave a comment:

Working...
X