Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Премиум машини

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

• veso_t
    replied
    Shemetronix написа Виж мнение
    Пари се дават за налят демидж или спотване.20-30к пари ще ти дава с баба яга ако си без премиум акаунт и направиш до 1000 демидж ...При добра игра - 3-4к демидж се изкарват 50-80к пари без премиум.
    Нз, както казах по 5-6 игри изкарах с тях...100% екипаж , без умения.
    Спот с Ягата едва ли ще стане, за дмг-то нз какво е било, ще се пробвам пак довечера, ако мога да вляза де....че като те засили 23567-и на опашката.....
    Може би пък съм имал свръхочаквания.
    Засега обаче съм по-скоро пас.
    ПС. 3-4 к дмг с мнозинството от обикновените танкове дава доста кинти така или иначе
    Last edited by veso_t; 09-12-2013, 15:53.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Весо, тия твои думи ще си ги разпечатам и сложа в рамка! Ще разкажа довечера и в тим спика. Кой да се сети, че с ягпантера 1 и т29 (че и с пз 4) се фарми колкото с баба яга! Благодаря за спестените пари и добрите съвети.

Leave a comment:

• Shemetronix
    replied
    veso_t написа Виж мнение
    Бях решил да си направя подарък за Коледа някакво премиумно танкче....
    Влязох в тестовия, но ми дадоха голд само колкото да купя един FCM50T и една JG 8.8. Уж по 1000 к давали....
    Играх по 5-6 игри с всеки.....
    Французина е мн странен танк, страшно бърз, с добро оръдие... и мек като кашкавал.
    Баба Яга... бавен, непровратлив, оръдието става.

Обаче.... главната ми идея за премиум (фармене) няма да се случи с тия танкове май.
    Баба Яга при победа ми дава 2-30 к ( топ 3 по опит), при загуба малко над чертата.
    Франсуза е още по-зле, сигурно щото не съм му свикнал.
    Та думата ми е Т29 си ми вади 20-30 к при победа (дори с умерено използване на злато), мн рядко съм на червено дори и при загуба, PZIV също ми е редовно на +, ГВ пантерата също съм поне с 15-20 к отгоре.... Защо да им кихам 50-60 лева при това положение?????
    Пари се дават за налят демидж или спотване.20-30к пари ще ти дава с баба яга ако си без премиум акаунт и направиш до 1000 демидж ...При добра игра - 3-4к демидж се изкарват 50-80к пари без премиум.

Leave a comment:

• veso_t
    replied
    Бях решил да си направя подарък за Коледа някакво премиумно танкче....
    Влязох в тестовия, но ми дадоха голд само колкото да купя един FCM50T и една JG 8.8. Уж по 1000 к давали....
    Играх по 5-6 игри с всеки.....
    Французина е мн странен танк, страшно бърз, с добро оръдие... и мек като кашкавал.
    Баба Яга... бавен, непровратлив, оръдието става.

Обаче.... главната ми идея за премиум (фармене) няма да се случи с тия танкове май.
    Баба Яга при победа ми дава 2-30 к ( топ 3 по опит), при загуба малко над чертата.
    Франсуза е още по-зле, сигурно щото не съм му свикнал.
    Та думата ми е Т29 си ми вади 20-30 к при победа (дори с умерено използване на злато), мн рядко съм на червено дори и при загуба, PZIV също ми е редовно на +, ГВ пантерата също съм поне с 15-20 к отгоре.... Защо да им кихам 50-60 лева при това положение?????

Leave a comment:

• falcon_bg
    replied
    Imperial написа Виж мнение
    КВ-220 е супер ОП според брат ми, който има доста игри с КВ серията и си го взе веднага като го пуснаха. Взе Ас на 2-3тата битка с над 2500хп.
    Ами как няма да е ОП като стадото не знае къде да се цели...купола на това нещо е адски мек аз вчера с Т-25 срещнах едно дето се мъчеше да води пробив и му напълних кофата с бронебойни ама му дойдоха другарчета на помощ и не успях да го довърша всичко без маската на оръдието е само 75мм.
    Ето и една интересна статиика за него: http://ftr.wot-news.com/2013/11/29/k...s-it-worth-it/

Leave a comment:

• Imperial
    replied
    Не, само 6.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Imperial написа Виж мнение
    КВ-220 е супер ОП според брат ми, който има доста игри с КВ серията и си го взе веднага като го пуснаха. Взе Ас на 2-3тата битка с над 2500хп.
    Какъв му е ММ-а? Вижда ли тиър 7?

Leave a comment:

• Imperial
    replied

Leave a comment:

• 1951
    replied
    До Никулден може да си купите КВ-220, КВ-5 и руския М3:

Leave a comment:

• StrEagle
    replied
    OMGOMGOMGOMG

на супертест сървъра са пуснали и SU-76I
    Last edited by StrEagle; 28-11-2013, 14:57.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    На американският сървър пускат КВ-220 в продажба на Черния понеделник.

По някои твърдения, това ще го има и на ЕС сървъра.

Leave a comment:

• tconiotconev
    replied
    Mitko написа Виж мнение
    Моите лични наблюдения с премиумни танкове (тия които имам и на тестовия), са, че танковете от един тиър са балансирани като доходност. По слабите танкове са по доходни, а по силните по слабо. Тези с голяма алфа са им скъпи снарядите, а тези с малка алфа пък са посредствени. Примерно на лъвчо, т-34-3 са по 1000 парички, а на супер пършинга и ягата са по 250 парички. Теоретически, тия с по голямата алфа следва да печелят повече, но са така балансирани, че тая няма как да стане. Примерно лъва го пуска с 10 тиър, танка е бавен и слабо брониран. Демек стоиш по отдалеч и снайпваш, и съответно ловиш не пробил и рикушет. Т-34-3 пък прави много демидж, но пробива малко, и не движи оръдието, отделно презарежда бавно и лошо цели, слабата броня друго. Тоест, принуден си поради неточното оръдие със слабо пробитие и лоши ъгли да се завираш във враговете. Обаче слабата броня и дългото презареждане ти пречат да оцелееш и налееш много демидж.
    Супер пършинга наистина беше супер, добра предна броня и сносно оръдие. Излизаш ек ек срещу врагът и го пердашиш по люкове. Сега нито може да излезеш, нито да снайпваш отдалеч... можеш от всичко по малко, и краен резултат посредствен танк.
    Ягата за момента е най доброто, горе доло добра броня, оръдието пробива, снарядите евтини... ама много бавна, ако беше и по бърза щеше да е имба.
    За КВ-5 съм чувал само лоши неща вече. Танка е огромен, оръдието неточно и не пробива, бронята днес вече няма значение. Преди кусура му беше кофата, сега целия е кофа, защото със злато го дупчат като масло.
    Тайпа е най добрия и доходоносен премиум. И то е добър, не защото има специален баланс да му дава повече кредити за единица демидж, а просто защото е балансиран и лесен за игра. Има си и скорост и рикушетна броня и не лошо оръдие, като е лишен от някакъв сериозно спъващ го недостатък. Примерно, лъва е бавен и мек, супер пършинга е бавен и с малко пробитие и демидж, Т-34-3 трябва да се завира, пък е мек. Ягата е бавна и не маневрена.
    Казват, че ИС-6 бил добър (не съм го пробвал), защото с новата точност вече може да уцелва от време на време люкчета отблизо.
    И може би, най важното. Ако си мислите, че можете да играете премиум машини със златни снаряди-няма да стане. Печалбата ще е пренебрежително малка.
    Значи нещата със Супера сега са много странни. Значи лично аз бях го забравил т.е. обирах му опита на екипажа и след това играех сама с Т 34 за кинти, но ккто казах онзи ден забелязах нещо странно. Звяра си носи кинти достатъчно добре но трябва да се смени тактиката според първоначална оценка на противниковия отбор, а след това на база противник който ще ти излиза. По тази причина аз винаги за втори изстрел съм подготвил подкалибрен снаряд. За сега големи притеснения ми създават ИС 3; КВ; 4 от 8- мо ниво,а от 9- то ниво основен проблем ми е Е 75. Та ако видя че ги няма въпросните проблемни машини си карам с нормални снаряди. ПРи липса на такива противници играя по агресивно но и умно, а има ли ги крия се яко и гледам да ги дебна за изстрел от зад или встрани. Накратко Персика си вади 30 000 нормално. Наскоро имах случай дето не можех да пробия китаец и Т 44 дори със злато, а на екипажа - мех водача или стелажите със снаряди които са и резервоари без щета, а това ми намирисва на чиитари.

Leave a comment:

• 1951
    replied
    Играта я направих преди пет минути. Както се вижда, КВ-5 абсорбира огромно количество поражения и самият той налива здраво. В конкретната игра говорех по телефона и се включих минута след началото, когато вече падахме 1:5. На в градчето бях сам срещу петима, гътнах трима, един го разглобих страшно и той избяга, но с петия не успях да се справя.
    Та, КВ-5 и броня има и оръдието не е чак толкова зле. Пари изкарва и е забавен за игра.

Click image for larger version

Name:	shot_169.jpg
Views:	1
Size:	437.8 КБ
ID:	537891

Leave a comment:

• bruchpilot
    replied
    За КВ-5 съм напълно съгласен с казаното. Вече е под всякаква критика и от пач на пач става все по - зле! Дори бих стигнал до там да кажа, че в скоро време получавам повече рикошети и непробили на Леопард ПТА отколкото на КВ-5... Но поне пари изкарва що - годе добре.

Leave a comment:

• Mitko
    replied
    Моите лични наблюдения с премиумни танкове (тия които имам и на тестовия), са, че танковете от един тиър са балансирани като доходност. По слабите танкове са по доходни, а по силните по слабо. Тези с голяма алфа са им скъпи снарядите, а тези с малка алфа пък са посредствени. Примерно на лъвчо, т-34-3 са по 1000 парички, а на супер пършинга и ягата са по 250 парички. Теоретически, тия с по голямата алфа следва да печелят повече, но са така балансирани, че тая няма как да стане. Примерно лъва го пуска с 10 тиър, танка е бавен и слабо брониран. Демек стоиш по отдалеч и снайпваш, и съответно ловиш не пробил и рикушет. Т-34-3 пък прави много демидж, но пробива малко, и не движи оръдието, отделно презарежда бавно и лошо цели, слабата броня друго. Тоест, принуден си поради неточното оръдие със слабо пробитие и лоши ъгли да се завираш във враговете. Обаче слабата броня и дългото презареждане ти пречат да оцелееш и налееш много демидж.
    Супер пършинга наистина беше супер, добра предна броня и сносно оръдие. Излизаш ек ек срещу врагът и го пердашиш по люкове. Сега нито може да излезеш, нито да снайпваш отдалеч... можеш от всичко по малко, и краен резултат посредствен танк.
    Ягата за момента е най доброто, горе доло добра броня, оръдието пробива, снарядите евтини... ама много бавна, ако беше и по бърза щеше да е имба.
    За КВ-5 съм чувал само лоши неща вече. Танка е огромен, оръдието неточно и не пробива, бронята днес вече няма значение. Преди кусура му беше кофата, сега целия е кофа, защото със злато го дупчат като масло.
    Тайпа е най добрия и доходоносен премиум. И то е добър, не защото има специален баланс да му дава повече кредити за единица демидж, а просто защото е балансиран и лесен за игра. Има си и скорост и рикушетна броня и не лошо оръдие, като е лишен от някакъв сериозно спъващ го недостатък. Примерно, лъва е бавен и мек, супер пършинга е бавен и с малко пробитие и демидж, Т-34-3 трябва да се завира, пък е мек. Ягата е бавна и не маневрена.
    Казват, че ИС-6 бил добър (не съм го пробвал), защото с новата точност вече може да уцелва от време на време люкчета отблизо.
    И може би, най важното. Ако си мислите, че можете да играете премиум машини със златни снаряди-няма да стане. Печалбата ще е пренебрежително малка.

Leave a comment:

Working...
X