World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Време
  • Show
new posts
  • Imperial
    Мошенник
    • Jan 2003
    • 12066

Велико!

albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• feersum
      Петнохолно алкно
      • May 2011
      • 1270

Imperial написа
      Уникални са
      "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Gaden Gogi
        The Voice of Reason
        • Oct 2003
        • 10940

Я какви интересни неща забелязах.
        - първо Enhanced Gun Laying Drive вече намаляа времето за прицелване с 9%, вместо 105 както беше преди
        -бонусът към далечината на гледане който се получава от Binocular Telescope и от Coated Optics вече не се събира, а двете неща си действат независимо...преди се събираха
        освен това съм почти сигурен (но не ан 100%) че Spall Liner даваше 25 % бонус а не 15% както е сега.

Comment

• feersum
          Петнохолно алкно
          • May 2011
          • 1270

Gaden Gogi написа
          - първо Enhanced Gun Laying Drive вече намаляа времето за прицелване с 9%, вместо 105 както беше преди
          -бонусът към далечината на гледане който се получава от Binocular Telescope и от Coated Optics вече не се събира, а двете неща си действат независимо...преди се събираха
          освен това съм почти сигурен (но не ан 100%) че Spall Liner даваше 25 % бонус а не 15% както е сега.
          Това за Binocular Telescope и Coated Optics е от поне два-три пач-а насам, не се stack-ват бонусите.
          Останалото... тъпо, ако е истина. Не се сещам да са обявявали подобни неща в patch notes напоследък.
          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

• Imperial
            Мошенник
            • Jan 2003
            • 12066

Gaden Gogi написа
            Винаги е бил 15%.
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

• Gaden Gogi
              The Voice of Reason
              • Oct 2003
              • 10940

feersum написа
              Това за Binocular Telescope и Coated Optics е от поне два-три пач-а насам,.
              Е аз като четох за гейм механиката се събираха бонусит еи затова си бях накичил на снайперските машини и двата вида....

Comment

• feersum
                Петнохолно алкно
                • May 2011
                • 1270

Какво ще стане, ако артилерия изстреля снаряд право нагоре:

В клипчето има изобщо интересни експерименти

Comment

• tconiotconev
                  майор
                  • May 2007
                  • 412

Искам да ви кажа, че снощи играх във взвод с двама българи от българският клан в руския сървар, като удоволствието бе супер голямо. За мое съжаление тъйкато зада купя пантера 2 изпразних хангара , а последствие не ми допадна този котарак отново пременах през продажба, а от там се върнах към моята любима пантера 1- ел котарачо. останалите ми танкове са 2 - ро ниво ... та сега имам 750 000 кредита и съм решил да си върна бързо старите зверчета .

Comment

• Gaden Gogi
                    The Voice of Reason
                    • Oct 2003
                    • 10940

Някой има ли идея защо вече не мога да се оплача от съотборници? Че някакъв нацист нещо ми се пенеше, аз не го прочетох, пиша му питанка, пък той на нацистки нещо ми се пени, аз му пиша "пиши ми на нормалне език, не на нациски" той пак нещо и с епени на нацистки и после на нормален език ми се обяснява че нацисткият бил нормален, не като нормалният...засилвам си се аз да го доложа...и не ми е активно

Comment

• BacillusBulgaricus
                      ветеран
                      • Apr 2012
                      • 524

Ми не знам защо не ти е активно. Мен снощи един дебил ме избута умишлено под огъня на врага, умрях, ама си го изклюкарих и накиснах моментално
                      http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

• feersum
                        Петнохолно алкно
                        • May 2011
                        • 1270

Gaden Gogi написа
                        Някой има ли идея защо вече не мога да се оплача от съотборници? Че някакъв нацист нещо ми се пенеше, аз не го прочетох, пиша му питанка, пък той на нацистки нещо ми се пени, аз му пиша "пиши ми на нормалне език, не на нациски" той пак нещо и с епени на нацистки и после на нормален език ми се обяснява че нацисткият бил нормален, не като нормалният...засилвам си се аз да го доложа...и не ми е активно
                        Може да си доложил прекалено много хора вече

Comment

• Imperial
                          Мошенник
                          • Jan 2003
                          • 12066

M4 / 105mm HEAT е супер ОП в момента, ужасно забавно.
                          albireo написа

Comment

• StrEagle
                            ветеран
                            • Feb 2008
                            • 1452

Някой друг дропна ли го?
                            Не мога да им отворя сайтовете или да се закача към играта.
                            War, war never changes..

Comment

• Worcho
                              редовен
                              • Oct 2011
                              • 101

Да и аз не мога да вляза.
                              Някой има ли впечатления от Т-150, защото аз мисля да си го взема.

Comment

• BacillusBulgaricus
                                ветеран
                                • Apr 2012
                                • 524

И аз не мога да вляза. Стигам до проверка на лаунчъра за обновления и до там.
                                http://worldoftanks.eu/community/acc...lusBulgaricus/

Comment

Working...