Пуснах пак XVM, депресия пълна...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Imperial написа Виж мнениеПуснах пак XVM, депресия пълна...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеЦитатът в подписа ти откъде е? Със сигурност не е от автобиографията му.
И по-точно, този абзац:
" След войната
По-късно след войната е пленен от американските войски (през май 1945 г.). Изпратен е в Нюрнберг, но е призован пред трибунала само като свидетел. Съветската страна иска да му предяви обвинение за военни престъпления, но съюзниците не се съгласяват. През 1946 г. Гудериан е изпратен в затвор– Алендорф, а по-късно в Нойщат. През 1948 г. е освободен.
През следващите години той публикува мемоарите си „Спомени на войника“ (на немски: Erinnerungen eines Soldaten), издавани в България под името „Внимание, танкове“, където, между другото, признава: „При разработването на принципите на танковата война съм се учил на тактика от действията на конницата на ген.Иван Колев в Добруджа ” Умира на 14 май 1954 г. в Западна Германия "
P.S. Ако източникът е несигурен и фразата не отговаря на истината, веднага ще я махна от подписа си! Искам всичко де е възможно най-близко до истината!Last edited by BacillusBulgaricus; 10-12-2012, 13:00.
Comment
-
Два тиер 8 премиум танка + премиум акаунт+ самостоятелна игра без взводове. 300-500 000 на час. Идва към 40-50 часа игра минимум. Май не е много бързо кат се замисля, но за по-бърз начин не се сещам. До колкото чувам от притежатели, ако въпросните премиум танкове за лове и супер пършинг, или тип 59, времето може да се раздели на половина. А 20-30 часа вече не са кой-знае колко.
Comment
-
59 и Lowe си имам От опит - за 15-20 добри игри вадят чисти милион кредита.
Въпросът ми беше леко шега... имам една купчина отключени машини и искам да си ги накупя
Т-54, Т20, AMX1390, Тигър Р, Су-152, Ис-8, скоро и първият Центурион... криза, криза"Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеЦитатът в подписа ми е от тук:
И по-точно, този абзац:
" След войната
По-късно след войната е пленен от американските войски (през май 1945 г.). Изпратен е в Нюрнберг, но е призован пред трибунала само като свидетел. Съветската страна иска да му предяви обвинение за военни престъпления, но съюзниците не се съгласяват. През 1946 г. Гудериан е изпратен в затвор– Алендорф, а по-късно в Нойщат. През 1948 г. е освободен.
През следващите години той публикува мемоарите си „Спомени на войника“ (на немски: Erinnerungen eines Soldaten), издавани в България под името „Внимание, танкове“, където, между другото, признава: „При разработването на принципите на танковата война съм се учил на тактика от действията на конницата на ген.Иван Колев в Добруджа ” Умира на 14 май 1954 г. в Западна Германия "
P.S. Ако източникът е несигурен и фразата не отговаря на истината, веднага ще я махна от подписа си! Искам всичко де е възможно най-близко до истината!albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Лек офтопик.
"Внимание, танкове" съм го чел на английски и вътре нямаше нищо такова.
По-късно, когато излезе това за ген. Колев пак прегледах книгата и пак не открих такъв пасаж. Един приятел я има на български и го помолих да потърси и в това издание, пак нищо.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Индикация за плачевното състояние на популярната БГ история в момента - някой драсва някаква добре звучаща фантасмагория във Вики и след това се избиват да го цитират всякакви патриотични статии.
Като бях студент в колежа първото нещо, което ми набиха в главата, беше да си цитирам източниците.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
feersum написа Виж мнениеОткъде да изкарам набързо 20 милиона кредита? Или 30, все тая.
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеот дебитната карта при обменен курс 1/400 ти трябват само 50-75К злато...ама ако побързаш може да хванеш авантата днеска, този уйкенд има 20% намаление."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеИндикация за плачевното състояние на популярната БГ история в момента - някой драсва някаква добре звучаща фантасмагория във Вики и след това се избиват да го цитират всякакви патриотични статии.
Като бях студент в колежа първото нещо, което ми набиха в главата, беше да си цитирам източниците.
P.S. Думата "Мошеник" се пише с едно "Н", ако е употребена и се има предвид значението и според Българският тълковен речник - "мн. мошеници, м. Лице, което лъже, мами, за да извлича лична изгода; измамник.
• прил. мошенически, мошеническа, мошеническо, мн. мошенически."
Comment
-
feersum написа Виж мнениеИ при цена от 20 евро за 5500 злато... евтиния, що ли се оплаквам
Comment
-
BacillusBulgaricus написа Виж мнениеОК, махам го.
P.S. Думата "Мошеник" се пише с едно "Н", ако е употребена и се има предвид значението и според Българският тълковен речник - "мн. мошеници, м. Лице, което лъже, мами, за да извлича лична изгода; измамник.
• прил. мошенически, мошеническа, мошеническо, мн. мошенически."albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment