Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

seekerr написа Виж мнение
    Между другото сложих на чърчила дотиквач и за по бърз прицел, преди зареждаше за 2,2 сек а сега 1,97
    При толкова скорострелно оръдие няма много сми от дотиквач...моят е с вентилатор, бързо прицелване и ремонтен комплект...екипажът бешс най-наточените ми главорези от целият гараж, 80% на второто умение , ноги преквалифицирах на ИС-а, с идеята да се прехвърлят на всяка следваща машина и като стигнат до Т-10 или ИС-7 да са чудовища от приказките....пък и винагимога д аги връщаман чърчила

Comment

Ами да , тука май си прав . Ремонтния комплект май е по разумният избор ....
      Колко изкарваш средно с него ( Чърчила) ?
      А за средните руски и немски .... Така като гледам май ще ги развивам успоредно
      Като се прибера от работа, правя 10к опит на единия после 10к и на другия и така ...
      Или пък вместо немците , може да ида на М4 дето ми го препоръча " Гадния Гоги "
      Last edited by seekerr; 16-08-2012, 10:51.

Comment

скоро не съм играл, но от порядъка на 15-20
        нормално, при добър ММ, добра карта, и добро настроение май до към 40К съм стигал...ремонтният комплект е важен защото много често му късат веригите, а има ли артилерия и отпиши в момента в който спреш...на мен екипажът ми отделно беше 100% ремонт....за ниските тиъри руски танкове ремонтният комплект ми е задължителен,т.е за КВ и за Чърчила, за другите вече трябва да се слага дотиквач и просто няма място за него...

Добавка: с чърчила ми е най-високият експи резултат адо сега- 2500 по едно време много го играех, и то баш когато беше най-трудно, във времто когато КВ лазеха по земята и стреляха със 107 мм.....друг въпрос че беше пълнос нубове в тях пък и бронята му изобщшо небеше такава каквато е сега...има л съм битки в които съм пречуквал по 2 такив аи един Т1....сег ауж трябва да е още по-приятно да се играе с него, ама аз съм ан вълна игра с динамични танкове и с него допъскам твърд емного грешки, което разваля кефа....ама може му избърша праха и д апокарам малко...

Comment

Какво ви е мнението за противоосколъчната броня срещу артилерията, защото мисля да слагам такава на Т-34-85

Comment

Това човешката завист е голяма работа... играя с Хетцера, помагам на целия отбор, въртя се, минавам им във фланг, правя 9 убийства и тръгвам към 10 и... една от моите артилерии нарочно ме убива. Няма как да е случайно, защото продължи да стреля после по останките, а последния останал противник беше поне на 200 м. Започвам да искам обяснение, а съотборникът ми хетцер с 0 убийства започва да се подиграва че съм допуснал правописна грешка... не ме е яд за друго, а че щях да си изравня рекорда преди време от 10 кила от американския сървър. Сигурен съм че това е балканска намеса, ако не и българска (съдя по личен опит от реалността)

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
              скоро не съм играл, но от порядъка на 15-20
              нормално, при добър ММ, добра карта, и добро настроение май до към 40К съм стигал...
              И аз толкова изкарвам. Питам, защото гледам да съм в час . А това е най добрата ми игра с него :
              А за човешката завист - наскоро си направих един списък с псувни и обиди на английски , мога да ти го дам ...

Някой знае ли каква далавера ще има тази събота и неделя ? Дано е нещо свястно ...
              Аз ако бях на мястото на руснаците щях да направя опит x10 за първа победа
              Last edited by seekerr; 16-08-2012, 11:12.

Comment

seekerr написа Виж мнение
                А това е най добрата ми игра с него :
                Любимото ми изпълнение, МНОГО стрелба, и гледам си изкрал късмет да ти е вървата за деня и си се облажил яко с експи
                Дали да не си спретнем Чърчилски платуун?

Comment

Петър Илиев написа Виж мнение
                  една от моите артилерии нарочно ме убива.
                  може да пробваш да го доложиш.

Comment

Може но не сега щото съм на работа и не мога да играя свободно, все ме занимават с глупости и не ме оставят да играя
                    Може би довечера ...
                    А за "докладването" доколкото имам впечатления от други мнения, не обръщат внимание на такива оплаквания .
                    Предполагам не искат да наказват някой, който им носи парички

Comment

аз принципно за платоона говоря. то и аз "работя" в момента...то и довечера ще работя...искам д апусна едни неща з апрототипиране утре..но уйкенда жената с екани да митка самичка насам натам....

Comment

За нищо не става тая таратайка В1 - от 15 изстрела 13 попадения и нито един фраг. Тва с най-мощното оръдие дето може да му се сложи. И въобще френските каруци са неква много голема мъка поне до тук, миналите ги минах с фрий експ., ама натам незнам как ше кретам.
                        (\_/)
                        (°_°)
                        (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Warlord написа Виж мнение
                          За нищо не става тая таратайка В1 - от 15 изстрела 13 попадения и нито един фраг. Тва с най-мощното оръдие дето може да му се сложи. И въобще френските каруци са неква много голема мъка поне до тук, миналите ги минах с фрий експ., ама натам незнам как ше кретам.
                          Опитай да ги блъскаш лошите, ако изобщо успееш да настигнеш някого
                          "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Е ти луд ли си като се падна отдолу в таблицата всичко ме троши, като съм отгоре - нищо не мога да настигна. Незнам с кой акъл са го измислили французите огромния квадратен радиатор да стои на правата броня отстрани, направо като мишена, супер уязвим е..
                            (\_/)
                            (°_°)
                            (> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Comment

Ебаси прецакването!

Победа!
                              Битка: Химелсдорф 16 август 2012 г. 12:39:01 ч.
                              Танк: JagdPz IV
                              Опит: 464 (x2 за първата победа за деня)
                              кредита: 6*476

Даже не успях да стрелям.Артилериите ме бяха нарочили.В момента,в който техният скаут дойде и отвсякъде от небето заваляха снаряди.Нашите пък взели че били и ето ти удвоен нулев експ. Не мога да разбера артилеристите,вместо да помагат на техните тежки,те гледат да убият най-слабия в играта (беше Т8 битка) и дефакто никаква работа не вършат така.Мен всеки друг щеше да ме уан-шотне.

П.С.
                              За сметка на това с любимеца ми PzIV се облажих доста.ИС,VK3601 и Sherman-а си бяха изцяло наръфани от мен
                              Last edited by Zerg; 16-08-2012, 14:05.

Comment

Zerg написа Виж мнение
                                Не мога да разбера артилеристите,вместо да помагат на техните тежки,те гледат да убият най-слабия в играта
                                Ами аз като гледам това се е превърнало в правило с някои изключения артилериите ( и не само артилериите ) винаги първо целят танка с по малко броня , може би защото им взимат повече от "живота" , де да знам ...

Comment

Working...
                                X