seekerr написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Ами да , тука май си прав . Ремонтния комплект май е по разумният избор ....
Колко изкарваш средно с него ( Чърчила) ?
А за средните руски и немски .... Така като гледам май ще ги развивам успоредно
Като се прибера от работа, правя 10к опит на единия после 10к и на другия и така ...
Или пък вместо немците , може да ида на М4 дето ми го препоръча " Гадния Гоги "Last edited by seekerr; 16-08-2012, 10:51.
Comment
-
скоро не съм играл, но от порядъка на 15-20
нормално, при добър ММ, добра карта, и добро настроение май до към 40К съм стигал...ремонтният комплект е важен защото много често му късат веригите, а има ли артилерия и отпиши в момента в който спреш...на мен екипажът ми отделно беше 100% ремонт....за ниските тиъри руски танкове ремонтният комплект ми е задължителен,т.е за КВ и за Чърчила, за другите вече трябва да се слага дотиквач и просто няма място за него...
Добавка: с чърчила ми е най-високият експи резултат адо сега- 2500 по едно време много го играех, и то баш когато беше най-трудно, във времто когато КВ лазеха по земята и стреляха със 107 мм.....друг въпрос че беше пълнос нубове в тях пък и бронята му изобщшо небеше такава каквато е сега...има л съм битки в които съм пречуквал по 2 такив аи един Т1....сег ауж трябва да е още по-приятно да се играе с него, ама аз съм ан вълна игра с динамични танкове и с него допъскам твърд емного грешки, което разваля кефа....ама може му избърша праха и д апокарам малко...
Comment
-
Това човешката завист е голяма работа... играя с Хетцера, помагам на целия отбор, въртя се, минавам им във фланг, правя 9 убийства и тръгвам към 10 и... една от моите артилерии нарочно ме убива. Няма как да е случайно, защото продължи да стреля после по останките, а последния останал противник беше поне на 200 м. Започвам да искам обяснение, а съотборникът ми хетцер с 0 убийства започва да се подиграва че съм допуснал правописна грешка... не ме е яд за друго, а че щях да си изравня рекорда преди време от 10 кила от американския сървър. Сигурен съм че това е балканска намеса, ако не и българска (съдя по личен опит от реалността)
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениескоро не съм играл, но от порядъка на 15-20
нормално, при добър ММ, добра карта, и добро настроение май до към 40К съм стигал...
А за човешката завист - наскоро си направих един списък с псувни и обиди на английски , мога да ти го дам ...
Някой знае ли каква далавера ще има тази събота и неделя ? Дано е нещо свястно ...
Аз ако бях на мястото на руснаците щях да направя опит x10 за първа победаLast edited by seekerr; 16-08-2012, 11:12.
Comment
-
seekerr написа Виж мнениеА това е най добрата ми игра с него :
Дали да не си спретнем Чърчилски платуун?
Comment
-
Петър Илиев написа Виж мнениеедна от моите артилерии нарочно ме убива.
Comment
-
Може но не сега щото съм на работа и не мога да играя свободно, все ме занимават с глупости и не ме оставят да играя
Може би довечера ...
А за "докладването" доколкото имам впечатления от други мнения, не обръщат внимание на такива оплаквания .
Предполагам не искат да наказват някой, който им носи парички
Comment
-
За нищо не става тая таратайка В1 - от 15 изстрела 13 попадения и нито един фраг. Тва с най-мощното оръдие дето може да му се сложи. И въобще френските каруци са неква много голема мъка поне до тук, миналите ги минах с фрий експ., ама натам незнам как ше кретам.(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Warlord написа Виж мнениеЗа нищо не става тая таратайка В1 - от 15 изстрела 13 попадения и нито един фраг. Тва с най-мощното оръдие дето може да му се сложи. И въобще френските каруци са неква много голема мъка поне до тук, миналите ги минах с фрий експ., ама натам незнам как ше кретам."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
Е ти луд ли си като се падна отдолу в таблицата всичко ме троши, като съм отгоре - нищо не мога да настигна. Незнам с кой акъл са го измислили французите огромния квадратен радиатор да стои на правата броня отстрани, направо като мишена, супер уязвим е..(\_/)
(°_°)
(> <) <- This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Comment
-
Ебаси прецакването!
Победа!
Битка: Химелсдорф 16 август 2012 г. 12:39:01 ч.
Танк: JagdPz IV
Опит: 464 (x2 за първата победа за деня)
кредита: 6*476
Даже не успях да стрелям.Артилериите ме бяха нарочили.В момента,в който техният скаут дойде и отвсякъде от небето заваляха снаряди.Нашите пък взели че били и ето ти удвоен нулев експ. Не мога да разбера артилеристите,вместо да помагат на техните тежки,те гледат да убият най-слабия в играта (беше Т8 битка) и дефакто никаква работа не вършат така.Мен всеки друг щеше да ме уан-шотне.
П.С.
За сметка на това с любимеца ми PzIV се облажих доста.ИС,VK3601 и Sherman-а си бяха изцяло наръфани от мен
Last edited by Zerg; 16-08-2012, 14:05.
Comment
-
Zerg написа Виж мнениеНе мога да разбера артилеристите,вместо да помагат на техните тежки,те гледат да убият най-слабия в играта
Comment
Comment