E2 prodawa li se swoboдно? уж беше само за някакви тестери.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Мазохизмът ми ме тласка към все повече и повече игри с ARL-то.
Victory!
Battle: Malinovka 28 юли 2012 г. 23:03:50 ч.
Vehicle: ARL 44
Experience received: 2*998 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 27*775
Battle Achievements: Steel Wall, ConfederatePeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Ха-ха-ха!
На следващата игра - същите медали!
Victory!
Battle: Westfield 28 юли 2012 г. 23:17:12 ч.
Vehicle: KV-1
Experience received: 2*583 (x3 for the first victory each day)
Credits received: 24*400
Battle Achievements: Steel Wall, ConfederatePeace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
На мен пък днес не ми е ден.Поиграх колкото да си взема утроения експ. и съотношението победи/загуби сигурно беше 3/30.Защо все в моя отбор се случват хора с никове ХХХ_2005 и темподобни,още не тръгнали на училище сигурно.Ето как завършваха битките
Обикновено всичките фрагове за отбора ги правех аз,ама не мога да върша всичко сам.Пълни олигофрени бяха всичките ми съотборници днес...
Comment
-
забавлявах се с извращения,сложих си 105 мм гаубица на М46 (ако неме напъваш да се занимавам с глупости нямаше да ис купувам нова маи щях да сваля една от двете налични...ама то...) и на Ел Калъф пръснах един Е-50 с нея..при това от доста прилична дистанция...голям кеф...въодушевен скочих на един М110Е4...и го циклих...ам анякаква ягодов апантера ми скуса верифите...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеАз имам Е4, беше подарък за всички бета тестери с над 1000 битки. За съжаление не е особено добър - ще го пробвам сега с новия ММ, може да става за игра вече."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
-
feersum написа Виж мнениемашинката е много приятна, но почти безполезна срещу дори един тиър по-горна машина.
Comment
-
feersum написа Виж мнениеПробвай и кажи. Поне за мен машинката е много приятна, но почти безполезна срещу дори един тиър по-горна машина.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Imperial написа Виж мнениеНе и преди 7.5, а всъщност май утре ми изтича премиума и ще си взема почивка, че последните 2-3 дни ме нервира играта нещо."Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."
Comment
Comment