Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

оръдието се навежда МНОГО, обаче се върти МАЛКО, което ще рече че рогатк аи мрежа са практическибезполезни, доста е тромав...и явно се вижда от много далече...

Comment

Гоги, имай предвид, че на тестовия всички играят с големи тиари. Затова и дикермакса го пуска все с батковци.

Comment

Dicker Max-a ще го пуска най-често в боеве от Тиър 5 до Тиър 7. Рядко ще вижда Тиър 8.
        Иначе за моя вкус това TD ми идва бая дървено, да не говорим, че може да се окаже първия премиумен танк, който ще ти излиза на загуба
        Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

няма да е на загуба, смятах го, но е ного страно, ремонта му излиза колкото на Т7 среден нормалн танк, за снайпер не става, освен ако врага не те обича, прсто с толкова малки ъгли не можеш да прослдиш целта, а тръгнеш ли да се въртиш отива рогатка, отива мрежа, отива прицелване....иначе ако не направят нещо доходност аму е на ниво щуг и ягодов пнцер...което обезсмисля купуването му за фармене...а като кеф за сега не ме грабва...но от друга стран апросто няма друг такъв хъл даунър...пробвах го на няколко пъти, има ситуации в които само оръдието ще се подаде...
          Извод- преди да си купя който и да е от новите премиуми ще играя много с тиъръте в които сега ги пуска, и с тиърите където би трябвало да са за да видя къде ги пуск аповече...още помян като се пояеви Типа- всяка битка с шерман беше пренаселена от това...когато взех висок тиър машина и се бях наточил за ревамнс- никой

Comment

Ako някой иска КВ-5 има около 10 дни да си го вземе, защото след пускането на 7.5 машината няма да може да се купува.
            Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

А на Panzer V/IV му намаляват тиъра на битките - отново ще може да се играе с него.
              "Мы летим, ковыляя во мгле, Мы ползем на последнем крыле. Бак пробит, хвост горит и машина летит. На честном слове и на одном крыле..."

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                E прочети темата де Няма друг такъв снайпер просто...много яка машина, но не е за всеки...трябв апърво да я "разбереш"...първият път когато я играх едва я изтраях докато допълзя до хетцера....
                Да добра машина но нещо не мога да я схвана. Нещо не ми легна на сърце като СУ 85 или ягдпанцера , щуг или ягда пантерата. Или да кажем танковете.
                До два - три часа СУ 85 ще бъде оборудвано с 107 мм оръдие и се надявам този малък злобен гад да е по - добър от ягдпантерата, която много ме събаряше със цената на снаряда.

Comment

tconiotconev написа Виж мнение
                  Да добра машина но нещо не мога да я схвана. Нещо не ми легна на сърце като СУ 85 или ягдпанцера , щуг или ягда пантерата. Или да кажем танковете.
                  До два - три часа СУ 85 ще бъде оборудвано с 107 мм оръдие и се надявам този малък злобен гад да е по - добър от ягдпантерата, която много ме събаряше със цената на снаряда.
                  Ще е оборудвано,само до пача.И като снайперско хич го няма,разсейките му са сериозни.А цената на снаряда е сравнима,в тази насока-напразни надежди.Малко повече щети нанася,малко по бавно зарежда и е мноого по неточно на дистанция.Виж за близък бой прави гадни неща.

Comment

Да добра машина но нещо не мога да я схвана. .
                    Trqbwa да използваш силните и страни- голяма видимиост (до пача) и сравнително мощно оръдие...

Comment

Топ Гън с Прииста, нека не съм зъл и ейс танкер с него, скъсах се да стрелям на летището

Comment

Камикадзе и съюзник с Hummel - накрая останах само аз на рибарския залив и таранирах една Пантера. Яд ме е само, че стрелях по нея в момента на тарана и изстрелът повреди мен - после тяхното арти ме довърши. Ако не бях стрелял можеше да отнеса и още някой с мен

Някой от вас играе ли с Hummel? Машинката ми е изключително любима - носи ми само положителни емоции и доста парички. Отдавна съм открил голямото оръдие, но го сложих едва снощи за проба - мнооого скъпи снаряди и по-ниска точност, а и презарежда по-бавно. Чудя се дали да не си върна малкото пушкало?

Comment

Не си и свикнал още на голямата пушка.Като ъгъл на въртене и точност е доста добра.Лично на мен ми позволи да взема войн,танков ас и още куп медали само в една битка.Докато го държах,сменях пушките непрекъснато.Малката за кинти, голямата за удоволствие и умения на екипажа.След като го елитнах набързо, разбира се.

П.П. Оборудвал ли си го с подходящите модули? До голяма степен те ускоряват и стабилизират прицелването,завъртането и от там точността на изстрела.Аз му бях сложил и джаджа срещу тарани и сплаш .Много помагаше,особено на карти като Химелсдорф където го раздавах основно дестроер.

Comment

Да, сложил съм му дотиквач, мрежа и усилени приводи за по-бързо прицелване. Май и аз ще пробвам да въртя пушките, за да трупам парички - трябват ми бая за Jagdpanther и Panther към които съм се насочил, за Тигър още не съм събрал опит с VK 3601H - но общо взето това ще ми е програмата максимум

Напоследък се върнах и към малките танкове - с Panzer Jager 1 направих днес няколко изключително приятни битки, а с Hetzer изкарах 11 000 пари - направо бях забравил тези малки зверчета. Отупах ги от праха и сега се забавлявам с тях.

Comment

Така вече играх със СУ 85 със 107 мм оръдие и наистина е невероятно животно. КВ 1 поразено на подходящото место и хоп свалих му под половината живота, а един се усети и го думна веднага и фраг в полза на другия. От там се започна един странен тандем той ме пази, аз стрелям, а той довършва. .... Най важното че изстрела наистина не събаря, като на ягдпантерата.

bigbeer написа Виж мнение
                              Ще е оборудвано,само до пача.И като снайперско хич го няма,разсейките му са сериозни.А цената на снаряда е сравнима,в тази насока-напразни надежди.Малко повече щети нанася,малко по бавно зарежда и е мноого по неточно на дистанция.Виж за близък бой прави гадни неща.
                              Добре аз не забелязах някакви разсейки на стрелбата, защото имаше изстрел попадение + поражение, а в най лошия случай рекушет. Не видях никъде какво ще стане с това зверче след новия пач, какво оръдие ще ми дадът... ако трябва да го подавам и да си слагам отново 85 мм , а от там да развивам към СУ 100.

Gaden Gogi написа Виж мнение
                              Trqbwa да използваш силните и страни- голяма видимиост (до пача) и сравнително мощно оръдие...
                              Ще се постарая за да крънкам кинти, че съм решил бързо да развия линията на Т 34 и да достигна до Т 62 , а също така аналогично и за Лео 1 при танковете.
                              П.П. Пантерката ще си я държа защото ме кефи

Comment

Denetor написа Виж мнение
                                Камикадзе и съюзник с Hummel - накрая останах само аз на рибарския залив и таранирах една Пантера. Яд ме е само, че стрелях по нея в момента на тарана и изстрелът повреди мен - после тяхното арти ме довърши. Ако не бях стрелял можеше да отнеса и още някой с мен

Някой от вас играе ли с Hummel? Машинката ми е изключително любима - носи ми само положителни емоции и доста парички. Отдавна съм открил голямото оръдие, но го сложих едва снощи за проба - мнооого скъпи снаряди и по-ниска точност, а и презарежда по-бавно. Чудя се дали да не си върна малкото пушкало?
                                В началото голямото оръдие действително изглежда по-бавно и неточно, но много бързо се свиква.
                                Аз съм със същите модули и екипажът ми има "Братя по оръжие" и съм много доволен от представянето на машината.
                                А най-големият й плюс е възможността за близък бой.Успешно се защитавам срещу стигнали до мен скаути, а и на градски карти може да се играе като разрушител.

Усещам обаче една неприятна тенденция след 7.3 - попаденията преди бяха сравнително постоянни, т.е. при събран мерник върху целта, нямаше невероятни пропуски и когато стрелях без да съм добре прицелен, нямаше невероятни попадения.След 7.3 забелязвам една тенденция да правя невероятни попадения на движещи се цели с мерник, който само е започнал да се събира и обратното снарядът да удря в най-външния край на напълно събран мерник доста често.Може аз да си въобразявам, но предпочитам стрелбата да е сравнително равномерна без такива екстремуми и попадения на късмет.

От няколко седмици играя и с GW Panther и съм супер доволен, достойно продължение на Hummel-a e и дори го харесвам повече.С куполa, който има, ъгълът под който може да се поставя оръдието позволява на някои карти машината да не се върти цяла игра, съответно допълнително подобрява възможността да се защитаваш и атакуваш отблизо.
                                Nobody has three balls but some people have two very good ones!

Comment

Working...
                                X