Съобщение

Collapse
No announcement yet.

World of tanks

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Mitko написа Виж мнение
    Веднага им теглих една сочна българска благословия.
    Благословията тегли на своите сънародници, които са довели доверието към Б-я до такива отрицателни стойности.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Mitko написа Виж мнение
      Сега играя с АМХ 40. Е нема толкова скапан танк. Пуска ме със 7 тиар, дето само с поглед ме убиват, а аз не мога да им правя демидж и с фугаси. Те и КВ-1, Т1Н са ми достатъчни де. Отделно танка е супер бавен.
      Така е. Принципно няма оправия с тази бангия.
      Единственото хубаво нещо е бронята и тя важи до Тиър 4 (не винаги).
      Стискаш зъби и го изгазваш. На мен ми отне 44 игри.
      Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

Mitko написа Виж мнение
        В пейпал ми искат копие от лична карта, снимка на картата и касова бележка или сметка на която да се вижда името ми, и всичко това преведено на английски и нотариално заверено.
        Все пак става дума за операции с пари, нормално е хората да искат документи. Друг въпрос че картата ти принципно е на два езика и ти остава само доказателството за адрес.

Comment

Click image for larger version

Name:	shot_037.jpg
Views:	1
Size:	607.0 КБ
ID:	530900
          Щях да се попикая в тоя бой от смях. Срещу мен Т29. В градът, на площада. Тоя ме стреля поне 5-6 пъти, един път не улучи, друг път рикушира, смех. А в това време нашите си го помпят отстрани, късат вериги, ама той като реши че ще ме убие и не, стреля ме докато него не го убиха.

Comment

Сменяй сървърите докато е време и получаваш бонус - няма да се налага да се занимаваш с гадната франзела.Просто като стигнеш до нея я минаваш от свободния опит

Comment

Nякой може ли д ами обясни как гриле което стрелвам от 20 метра..и оцелвам..с 122 мм оръдие на КВ-1с...се отървава с 0 (нула) демидж..в същото време то ме оставя мене на 70хп...е вторият път не беше такъв късметлия...но ми провали играта...

Comment

Същата работа,само че срещу Хумел.Както сам каза преди време,КВ-1С е супер неточна и си го уцелил с някой шрапнел от снаряда,но това 122мм ме кефи максимално все пак.

Comment

какъв шрапнеш какви 5 леФа, има няма 20 метра беше от мене, аз толкова хитро препълзях в техният тил на ел калъф, насрещна битка, и си ми каза че има попадения...по-вероятно някоя руска тиква да е сметнала че горните листове на корпус амогат да дадат рикошет...което няма как да стане при такъв калибър...и вместо то да Фръкне в серия от фоерверки ме разпра мене...

Comment

Ми не знам,при мене снаряда се заби пред него,въпреки че го целех в горната част от около 35 метра.И като при тебе се чу че има попадение,а оня си стоеше на макс живот.Та затова си мислех че е някое парче от снаряда,което няма как да направи демидж.Мое мнение,не съм спец.

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                      Nякой може ли д ами обясни как гриле което стрелвам от 20 метра..и оцелвам..с 122 мм оръдие на КВ-1с...се отървава с 0 (нула) демидж..в същото време то ме оставя мене на 70хп...е вторият път не беше такъв късметлия...но ми провали играта...
                      Ударил си някой модул сигурно.
                      albireo написа
                      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аномалии.С КВ-1 със същото 122мм снайперирах от 160 метра едно Гриле,въпреки че се показваше миниатурна част от горницата му и бая се чудех дали да си хабя снаряда.

Comment

е гати модула, гати чудото.... иначе днеска само с малоумници ме пуска
                          Атакуваща страна сме, нашите тежки стоят ис и кампират в нашата "база"
                          на карели ни пуска, ВСИЧКИ (без мен и още двама) тръгват от еднатс страна, другите тръгват равномерно...когато поглеждам вскчи наши малоумници са измрели...и дориот моята страна двамата избягаха и ме оставиха сам срещи Т-54 (по два модул ан апопадени ми трошеше) и КВ-1с...което изтрая 3 попадения след като го оставих първо на 4 после на 1%...и го доблъсках че ми писна...не вярвам д аима нещо толкова трошливо колкото тоя смотан патън, всичко го пробива и задължително поне един модул/екипаж ми трошва/трепва...

Comment

Koga li se очаква да почне публичният тест на 7.5? много ми се ще д апробвам Супер Патъна преди да си го купя...

Comment

Gaden Gogi написа Виж мнение
                              Koga li se очаква да почне публичният тест на 7.5? много ми се ще д апробвам Супер Патъна преди да си го купя...
                              Тече от четвъртък.
                              Супер Патъна не е кой знае какво.
                              Peace Through Strength -- Victory Through Devastation

Comment

За Super Pershing или за M48 Patton III говориш?

Аз нямам много време за игране, затова не се занимавам с тестовия сървър - събирам опит на M46 за да мога да взема М48 като го пуснат. Bat Chat вече имам.
                                albireo написа

Comment

Working...
                                X