Mitko написа
Виж мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
World of tanks
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Mitko написа Виж мнениеСега играя с АМХ 40. Е нема толкова скапан танк. Пуска ме със 7 тиар, дето само с поглед ме убиват, а аз не мога да им правя демидж и с фугаси. Те и КВ-1, Т1Н са ми достатъчни де. Отделно танка е супер бавен.
Единственото хубаво нещо е бронята и тя важи до Тиър 4 (не винаги).
Стискаш зъби и го изгазваш. На мен ми отне 44 игри.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
Mitko написа Виж мнениеВ пейпал ми искат копие от лична карта, снимка на картата и касова бележка или сметка на която да се вижда името ми, и всичко това преведено на английски и нотариално заверено.
Comment
-
какъв шрапнеш какви 5 леФа, има няма 20 метра беше от мене, аз толкова хитро препълзях в техният тил на ел калъф, насрещна битка, и си ми каза че има попадения...по-вероятно някоя руска тиква да е сметнала че горните листове на корпус амогат да дадат рикошет...което няма как да стане при такъв калибър...и вместо то да Фръкне в серия от фоерверки ме разпра мене...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеNякой може ли д ами обясни как гриле което стрелвам от 20 метра..и оцелвам..с 122 мм оръдие на КВ-1с...се отървава с 0 (нула) демидж..в същото време то ме оставя мене на 70хп...е вторият път не беше такъв късметлия...но ми провали играта...albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
е гати модула, гати чудото.... иначе днеска само с малоумници ме пуска
Атакуваща страна сме, нашите тежки стоят ис и кампират в нашата "база"
на карели ни пуска, ВСИЧКИ (без мен и още двама) тръгват от еднатс страна, другите тръгват равномерно...когато поглеждам вскчи наши малоумници са измрели...и дориот моята страна двамата избягаха и ме оставиха сам срещи Т-54 (по два модул ан апопадени ми трошеше) и КВ-1с...което изтрая 3 попадения след като го оставих първо на 4 после на 1%...и го доблъсках че ми писна...не вярвам д аима нещо толкова трошливо колкото тоя смотан патън, всичко го пробива и задължително поне един модул/екипаж ми трошва/трепва...
Comment
-
Gaden Gogi написа Виж мнениеKoga li se очаква да почне публичният тест на 7.5? много ми се ще д апробвам Супер Патъна преди да си го купя...
Супер Патъна не е кой знае какво.Peace Through Strength -- Victory Through Devastation
Comment
-
За Super Pershing или за M48 Patton III говориш?
Аз нямам много време за игране, затова не се занимавам с тестовия сървър - събирам опит на M46 за да мога да взема М48 като го пуснат. Bat Chat вече имам.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment